Şimdi Ara

Arduino tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arduino kullananlardan ricam yeni başlayan için hangisini almayı tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi integer -- 6 Ocak 2014; 20:00:31 >

• integer kullanıcısına yanıt
    Arduino uno ile başlamanı tavsiye ederim.Bende yeni başladım uno başlangıç seti aldım gayet güzel oldu benim için kendimi geliştiriyorum her geçen gün
  • edison3838 kullanıcısına yanıt
    Uno klasiktir. :) Ama "Öyle kenara atmam ben, cidden hobi olarak yapacağım bunu." diyorsanız direk mega alın.
  • uno alayım o zaman teşekkürler

• çok pahalı:(
  • Pahalı ama hakediyor. 400MHz 32bit işlemci var üzerinde. Ayrıca sd kart girişi, ethernet modülü vs barındırıyor üzerinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MATLAB İçin Kitap Tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Arduino projesi hk. birkaç soru
    9 yıl önce açıldı
    Arduino çalışmalarım,,,
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nano yada Uno iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raspery pi den ne farkı var?Raspery daha ucuz ve bilindik.
  • Raspberry'e windows kuramazsın. Ama buna illaki windows kurulacaktır. İşlemci sonuçta pentium. Ayrıca arkasında kocaman arduino desteği bulunmakta.
  • Windows Developer Program for IoT - Intel Galileo(Ücretsiz/for Free) Kutu Açılımı/Unboxinghttp://wp.me/p3FbHc-bV
  • Arduino Uno alın.
  • arkadaşlar birşey sorucam nanoyu usb hid joystick olarak programlamak mümkünmü acaba elimde nano var ve proje için usb gamepad yapmam gerekiyor bilginiz varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_akar33

arkadaşlar birşey sorucam nanoyu usb hid joystick olarak programlamak mümkünmü acaba elimde nano var ve proje için usb gamepad yapmam gerekiyor bilginiz varmı acaba

nano ile hid programlamak hem nanoyu programlamak hemde nanodan gelecek seri veriyi işleyip gamepad gibi davranmasını sağlayacak bir program bulmayı yada yazmayı gerektirir. amaç hid programlamak ise tavsiyem BU LİNK teki ürün. bu ürün kullandığı çip (programladığımız çip aynı zamanda usb iletişimide sağladığı için) direk hid olarak hızlıca programlanabiliyor. linkteki ürün en ucuz bulduğum link kendim için almıştım satıcı güvenilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasirga_ -- 20 Eylül 2014; 18:13:39 >

• kasirga_ K kullanıcısına yanıt
    tteşekkür ederim bn de o işlemciyi aldım ve programlıyorum şuan :)
  • uno aldım ufak tefek birşeyler yaptım . ikincisinin siparişinide ebay'den verdim yakında gelir.
  • ali_akar33 A kullanıcısına yanıt
    nereden aldınız türkiyede var ise ne kadar ürün?
  • xEvaNeSx kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılmıyorum ürünler pahalı.. örneğin arduino mega robotkutusunda 100 küsür iken gittigidiyorda ve n11 de 55-60 liraya almak mümkün
  • ben arduinoya başladığımdan bu tarafa ebayden aldım ürünleri. çin ürünleri gayet makul. pbc kaliteleri çok iyi değil ama verdiğim parayıda sonuna kadar hak ediyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.