Şimdi Ara

Arduino öğrenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • s.a arkadaşlar aruduino öğrenmeye çalışıyorum çok karışık geldi nedense kafama takılan bir konu var internetten videolar izliyorum proteus benzeri bir program ile şema çiziyorlar frizitig isimli bir program inirdim ama doğru düzgün çalışmadı pek bu devre çizme işi nasıl oluyor ? birde devre kurarken bord da yada arduino da kabloları yanlış bağlarsak bir sorun olurmu yada herhangibir uyarı verir mi ??



  • temel elektronik bilgin var mı?ben üniden 12 sene önce mezun oldum.hiiç uğraşmadım desem yeridir.yinede biraz üstüne düşerek pc kontrollü arduino tabanlı bi devre yaptım.nette bi sürü örnek var b unlara bakarak projeni yapabilirsin.yaptıkça da öğrenirsin.simülasyon programları tam anlamıyla çalışmıyor yine de işe yarıyor.kabloları yanlış takarsan devrene göre sıkıntı verir,arduino bozulur yangın çıkabilir vb.

    şunuda belirtmem gerek şuan hem yazılım hem elektronik tarafı modüler yapıya dönmüş.aldım taktım çalıştı gibi olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ONY86

    temel elektronik bilgin var mı?ben üniden 12 sene önce mezun oldum.hiiç uğraşmadım desem yeridir.yinede biraz üstüne düşerek pc kontrollü arduino tabanlı bi devre yaptım.nette bi sürü örnek var b unlara bakarak projeni yapabilirsin.yaptıkça da öğrenirsin.simülasyon programları tam anlamıyla çalışmıyor yine de işe yarıyor.kabloları yanlış takarsan devrene göre sıkıntı verir,arduino bozulur yangın çıkabilir vb.

    şunuda belirtmem gerek şuan hem yazılım hem elektronik tarafı modüler yapıya dönmüş.aldım taktım çalıştı gibi olmuş.
    bende elektronikciyim aslında teknik okul mezunuyum ama ben daha çok ütüleme yöntemyle kart basıyorum.evet deidğiniz gibi internette bolca örnek kod var alışık olmadığım için biraz afalladım herhalde ? inşallah en kısa zamanda bir proje çıkracam ortaya..




  • ben arduinoyu iş molalarında bakarak programladım.çok zor değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ONY86

    ben arduinoyu iş molalarında bakarak programladım.çok zor değil.
    program yazma kısmı sıkıntı biraz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.