Şimdi Ara

Arduino ile robot yapacağım yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli forum üyeleri arkadaşlarım ben arduino ile bir robot yapcağım bu robot ya sumo olacak yada tank robot olacak ancak yardımınıza ihtiyacım var çünkü acemiyim ve bu benim ilk robot yapışım
    1- ilk önce şuna karar verelim sumo mu yapmalıyım tankmı (başlangıçta hangisi kolay olur)
    2- düşük maliyetli bişey yapmak istiyorum sumomu daha uygun olur tank gibi bişeymi
    3- ankarada ulusda altınparkta ulus anadolu teknik lisesinde okuyorum bölümüm elektronik - güvenlik bölümü, konya sokak ile iç içeyiz konya sokakta güzel arduno malzemeleri , robot malzemeleri satan yer biliyormusunuz çünkü kargo ile alamam kredi kartım vs. yok
    şimdiden teşekkürler
    Edit:
    elimdeki malzemeler;
    1 adet arduino uno
    1 adet 5110 ekranı
    1 adet deney board ı
    10 a yakın dc motor
    vb. malzeme temin edeceğim tabikide
    sanırım bide motor shield lazımmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektronik_Yardım -- 25 Nisan 2015; 14:50:44 >

• yanlışlıkla 2 tane açtım özür dilerim tekini silebilirsiniz
  • Elektronik_Yardım kullanıcısına yanıt
    http://www.robotistan.com/Zumo-Arduino-Temelli-Paletli-Mini-Sumo-Robot-Kiti,PR-2050.html belki isine yarar
  • .koray. . kullanıcısına yanıt
    yinede sağol ancak ben hazır istemiyorum yani parçalarını kendim birleştirecdeğim
  • Elektronik_Yardım kullanıcısına yanıt
    bu hazırdeıl zaten resmın altında baska resımler de var sonuncuya tıkla
  • .koray. . kullanıcısına yanıt
    abicim hazır değilde ben toplama yapıcam tamam paletleri o markadan alabilirim ama motoru vs. topluyacam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.