Bildirim
Arduino'dan anlayan bir bakabilir mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ayrıntılı bilgi verirsen yardım edebilirim . -
hocam arduino uno, L298n, 1 mr45, 2 mz80, 2 adet 6V motor, qtr1A, kumanda ile start stop yapmayı sağlayan modül ve 12volt bataryadan oluşan bir robot kurdum. Bataryadan arduino ve motorlara ayrı ayrı besleme yapıyorum(1 adet arduino yaktım da arduino üstünde motor beslemye kalkıp :D) Fakat kodda yazan hiçbir şeyi doğru düzgün yerine getirmiyor. Kodu temel olarak internetten aldım. Üstüne start/stop modülünün kodunu yazdım. Sorun sanırım koddan kaynaklı o noktada yardım istiyorum. Yardımcı olabileceklere kodu PM'den atayım.
Kodları şuradan aldım onu da bırakayım
https://github.com/MesutCaliskan/MiniSumo_Bahcesehir/blob/master/Main%20Program
-
Yok hocam modülsüz de sorun var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Motoru temel seviyede sürmeye odaklan, ardından her bileşenin için teker teker kontrol edip çalıştığını onayla. Öyle kodu alıp yapıştırmakla iş olmaz.
Adam farklı bir motor sürücü kullanmış olabilir vs. bir çok etken olabilir.
Kullanılan sürücü:
* L9110
Demiş örneğin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyanko Sensei -- 9 Nisan 2018; 22:23:51 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X