Şimdi Ara

Ardream Rogue için Earring Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silver Earring mi yoksa Rogue Earring mi?

Rogue Earring +0
    10 Defans
    5 DEX
    40 HP
    40 MP
    10FR
    10GR
    10LR

Silver Earring +0
    10 Defans
    8 DEX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaSe® -- 28 Eylül 2007; 18:13:51 >

• soru şöle olsun

3 dexmi
    yoksa
    40 hp
    40 mp
    10fr
    10 lr
    10 gr
  • S.E alanın oyun bilgisinden şüphe duyarım 3 dex fark için magelerden o kadar damage yemeye deymez diye düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

soru şöle olsun

3 dexmi
    yoksa
    40 hp
    40 mp
    10fr
    10 lr
    10 gr

Yani Re Diyorsun.
  • Duymamış oluyum

Edit : Tabiiki R.E .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F586582C -- 28 Eylül 2007; 18:21:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaSe®

quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

soru şöle olsun

3 dexmi
    yoksa
    40 hp
    40 mp
    10fr
    10 lr
    10 gr

Yani Re Diyorsun.

ona sen karar versen10-15 atack artsınmı istersin yoksa resis ve hp mp mi istersin
  • Arkadaşlar yeni topic açmak istemedim bu konu altında sorayım dedim

Elf Metal Earring +0

Defans = 20
    Dexterity = 5
    HP = 5

Rogue Earring +0
    10 Defans
    5 DEX
    40 HP
    40 MP
    10FR
    10GR
    10LR

Sizce hangisi iyi ? İlk bakışta sanırım eme kötü gibi geliyor. Benim ardream charımda vardı eme hep magelerden fazla damage yerdim RE sanırım daha iyi ama bir sorum daha olcak. RE pazardayken EME neden pahalı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior item önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel soru.Eme nin pahalı olması drobu çok az olan itemlerden biri olduğu içindir.Çok az drop verir zaten TK gibi güçlü bir bosstan düşer.Birde resiztleri fazla önemsemiyorlar ezik mage bana ne vuracakki diye düşünen çok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

Güzel soru.Eme nin pahalı olması drobu çok az olan itemlerden biri olduğu içindir.Çok az drop verir zaten TK gibi güçlü bir bosstan düşer.Birde resiztleri fazla önemsemiyorlar ezik mage bana ne vuracakki diye düşünen çok.

Ardreamda taşın içine giren mage topluluğuna ne demeli ?
  • İnsanların ardream'i düşünerek item sattığını sanmıyorum çoğu kişi için resistden fazla defans gereklidir magic shield yeteri kadar iş yapıyor cz de o yüzden 5-10 resist birşey ifade etmiyor 60+lar için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

İnsanların ardream'i düşünerek item sattığını sanmıyorum çoğu kişi için resistden fazla defans gereklidir magic shield yeteri kadar iş yapıyor cz de o yüzden 5-10 resist birşey ifade etmiyor 60+lar için.

Tabiki haklısın. Ama her iki durumuda düşünmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

S.E alanın oyun bilgisinden şüphe duyarım 3 dex fark için magelerden o kadar damage yemeye deymez diye düşünüyorum

1.si oyun bilgisi konusu tartışılır re dek bonuslar görüldüğü gibi abartı değildir 10 ressit hiçbir işe yaramaz damage da neden derseni çokkez arenada denedim resistin kacsa okadar damage farkın olur yani charında 50 ressit varsa bir mage sana 350 vuruyorsa 100 resist oldugunda 300 vurur yani re deki 10 resist 10 damage eder unu bilmeden lütfen tartışmayın
    2.si se dex bakımından 3 fazla ama +1 lerini göz ardına edecekseniz se tartışılmaz 12 defans 12 dex eder +0re alacağına biraz dana kas +1 se yap derim hele bide +70 sen hiç mi hiç tartısılmaz +0re nerdeyse görev takısı kadardır ki defans olmasada 3 hp 30 hp vardir 4 dex 7 resist sence o kadar paraya değermi bence küpe alma derim re alacaksan
    3. ressit bir asasda sadece ve sadece kitlenmelerde işe yarar se iyi bir itemdir asasi iyi biliyorsan combodan 40 hp yi telaffu edebilirsin ama re ye verilen para yazıktır biraz daaha kasın +1 se yapın hp udnyle bile kapatırsın

• bence +0re kullancaksan yanındaki küpe dex oranını dengeliyecek şekilde olmalı, yani dual kullanma bence se gider yanına ki ben de öle kullanıyorum yani +0re +0se iyidir. he ben +1re bulurum diyosan güzel . bu arada 10ar resist mi 10def+hp farkı mı derseniz bence sağdaki yani eme ki itemlerin fiyatlarından da eme'nin daha değerli olduğu anlaşılıyor.
  • tabii ki s.e. al zaten ardreamda dd 25 takarsan asaslardan gelen damageler çok komik oluyor warriorlar hepten berbat zaten eğer r.e. takarsan ap düşer çok aman aman özellikleride yok rezist ardreamda çk işede yaramaz zaten
  • Eme olursa Eme kullan yoksa RoGUE EARNİNG
  • beliveme ardreama fazla kaptırmışın kendini
    r.e denılen itemin rogue kelimesi gectiğine bakma en az kullanılan rogue itemi resistler abartılcak bişy deil
    s.e yi +1 yapmaya calış bi de r.e yle e.meyi kıyaslamışınız cok komik hakketen
  • cg de bir asas kendini tanıtmış ss lerle.adamda iron set , shard+8.......... falan filan var ama
    fr:0
    ır:0
    lr:40(o da rolden geliyo)

diyeceğim şu eğer seninde böyle rezitlerin 0 ise re değilse se def in iyi ise dex+12/1hp
  • r.e den ii si yok ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: undertakoxp

r.e den ii si yok ...

Kralsın
  • 4EvER Rogue Earring
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.