Şimdi Ara

Ardream Char Stat - Skilleri Nasıl Olmalıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar heliosta ardream char kasıyorum legal okçu şuan fazla item yok elimde +7 cb var üstümü troll armor yapmayı düşünüyorum. Şimdi benim statlar 97 hp gerisi dex şeklinde ama herkes ardream char için hp 90 gerisi dex diyor. Şuan üstümde bulunan görev chitinini giymek için 94 hp gerekiyor. Troll armor giymeyi düşünüyorum ve yapılabilecek en güçlü char için stat ve skilleri nasıl dağıtmalıyız ? Bir de item olarak ne önerirsiniz ben troll armor +7 cb görev takıları düşünüyorum şimdilik ama gb ucuzlasın birşeyler yapıcam. Evet arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lance尺

Arkadaşlar heliosta ardream char kasıyorum legal okçu şuan fazla item yok elimde +7 cb var üstümü troll armor yapmayı düşünüyorum. Şimdi benim statlar 97 hp gerisi dex şeklinde ama herkes ardream char için hp 90 gerisi dex diyor. Şuan üstümde bulunan görev chitinini giymek için 94 hp gerekiyor. Troll armor giymeyi düşünüyorum ve yapılabilecek en güçlü char için stat ve skilleri nasıl dağıtmalıyız ? Bir de item olarak ne önerirsiniz ben troll armor +7 cb görev takıları düşünüyorum şimdilik ama gb ucuzlasın birşeyler yapıcam. Evet arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.

Ne takacaksan o kadar hp gerisi dex verilir ama tavsiyem en azından Chitin 7 yapıp cb 7 yi de ee 7 yapman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: Lance尺

Arkadaşlar heliosta ardream char kasıyorum legal okçu şuan fazla item yok elimde +7 cb var üstümü troll armor yapmayı düşünüyorum. Şimdi benim statlar 97 hp gerisi dex şeklinde ama herkes ardream char için hp 90 gerisi dex diyor. Şuan üstümde bulunan görev chitinini giymek için 94 hp gerekiyor. Troll armor giymeyi düşünüyorum ve yapılabilecek en güçlü char için stat ve skilleri nasıl dağıtmalıyız ? Bir de item olarak ne önerirsiniz ben troll armor +7 cb görev takıları düşünüyorum şimdilik ama gb ucuzlasın birşeyler yapıcam. Evet arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.

Ne takacaksan o kadar hp gerisi dex verilir ama tavsiyem en azından Chitin 7 yapıp cb 7 yi de ee 7 yapman.

hocam anladım fakat dediğim gibi gb ucuzlayınca almayı düşünüyorum şuan 15 - 20 arası değişiyor bi 10 liraya filan düşerse direk çekerim bi 10 gb. o zaman troll armor ne kadar istiyorsa o kadar hp vereyim.

• Gb 10 lira olunca item fiyatı artacak kardesim

Bu gidişle hiç alamazsın bence

Ayrıca araştırıp ac 2 gündür araştırmadan konu acıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Gb 10 lira olunca item fiyatı artacak kardesim

Kısın gb ucuzken çekip yazın item alan cok kisi var belki onu demek istemistir.

• Öncelikle ardreamda archer(çok sağlam olsada) iş yapmaz boşuna deneme hele o itemlerle free np olarak gezersin ortalıkta.

Sorularına gelince troll armor giyeceksen troll armor'u giyebilecek kadar hp'ye gerisini dex'e vericeksin.

İtem olarak bişey önermiyorum ama cb boş bir item onun yerine helenid +7 al daha iyi olur.

Tekrar söylüyorum ardreamdaki en işsiz character archerdir, iş yapmaz boşuna umutlanma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Öncelikle ardreamda archer(çok sağlam olsada) iş yapmaz boşuna deneme hele o itemlerle free np olarak gezersin ortalıkta.

Sorularına gelince troll armor giyeceksen troll armor'u giyebilecek kadar hp'ye gerisini dex'e vericeksin.

İtem olarak bişey önermiyorum ama cb boş bir item onun yerine helenid +7 al daha iyi olur.

Tekrar söylüyorum ardreamdaki en işsiz character archerdir, iş yapmaz boşuna umutlanma.

Asıl Ardream'de 'Boş NP' olmaz 5+3 Ardream'de oynamasini bilen için çok daha yararlı skiller. Sadece uzaktan iyi bir Okçu Skili yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardesim nerde arastirmadan konu aciyorum ya boyle bir konu actiysam sebebi yeni bilgi almaktir internette her yerde bu konu var ama degisen kosullara gore bilgi almak istedim. Bir arkadasim da bos np olarak gezersin demis e napalim elimizde +8 ee takilar full +5 reb chitinle mi gezelim. Ben duruma gore ne yapabilirim onu sordum sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: southgate

quote:

Öncelikle ardreamda archer(çok sağlam olsada) iş yapmaz boşuna deneme hele o itemlerle free np olarak gezersin ortalıkta.

Asıl Ardream'de 'Boş NP' olmaz 5+3 Ardream'de oynamasini bilen için çok daha yararlı skiller. Sadece uzaktan iyi bir Okçu Skili yok.

Ördek gibi kaçan asaslara 5+3 atabiliyorsan sen bilemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Gb 10 lira olunca item fiyatı artacak kardesim

Kısın gb ucuzken çekip yazın item alan cok kisi var belki onu demek istemistir.

mantıklı. eski serverlerde(c.westin üzerindeki) 1.40 a kadar düştüğünü hatırlıyorum kışın.
    zamanın varsa ve bekleyebiliyorsanız en az 2-3 ay sonra cekmenizi öneririm.
    sonra hatta bişey daha önereyim.kışın cektiğiniz gbleri elinizde bekletin.çünkü
    item piyasası biraz gb ye göre ayarlanıyo.mesela gb çok yüksekken bi aralar maneste +8 citinler 120m civarıydı.
    sonra kışın aldığınızı gb leri yazın harcayın.her türlü bi karı olur merak etmeyin.
    heliosa gelince bilemiyecem valla ama o itemlerle işin zor

• quote:

quote:

quote:

Hic güleceğim yoktu o nasil bir benzetmedir

Ayrica benim dedigim pek turk ınsanına göre degil sabırsız insanlarız biz.ne yapacaksak hemen yapmak isteriz.

• Beyler bu itemlerle isim zor evet. Bu yazin gb cekmeyi dusunuyorum da ne zaman kullanirim bilemem +8 ee almayi dusundugum item armora fazla yatirim yapmicam +7 chitin dizsem yeter herhalde takilara yatirim yapicam suan onun arastirmasini yapiyorum.

• quote:

quote:

quote:

8 vs 8 partylerden soz ediyorum. Mutlaka DD taktiginda asaslar zok zayif kaliyorlar bir kac okcu organize olmasi ve aylık 2 adet 5'liyi de vurunca imkansız kaçması.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.