Şimdi Ara

Ardarda 2 tane Malware çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda Antivir Premium ve SuperAntiSpyware yüklü.Bugün açtığımda Antivir aşağıdaki uyarıyı verdi:

Virus or unwanted program 'TR/Autorun.KJ [TR/Autorun.KJ]'
    detected in file 'C:\Program Files\Network Associates\VirusScan\McaUpdate.exe.
    Action performed: Delete file

Daha sonra SuperAntiSpyware ile tarama yaparken aşağıdaki uyarı çıktı:

Virus or unwanted program 'TR/Autorun.KJ [TR/Autorun.KJ]'
    detected in file 'C:\System Volume Information\_restore{BEB45A2F-8BEA-4AEF-B48A-0BF2579898FE}\RP536\A0239557.exe.
    Action performed: Delete file

Şu anda SuperAntiSpyware taraması sürüyor, Adware.Tracking Cookie isimli bir dosya bulmuş o da.

Görünürde hiç bir problemim yok,fakat şüphelenmeye başladım.Dün gece interneti kapattıktan sonra bilgisayarı da kapattım ama açar açmaz böyle bir uyarı geldi.Acaba birileri bilgisayarıma girmeye mi çalışıyor?Çok tedirginim,sizce ne gibi önlemler almam gerekiyor?Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 9 Aralık 2007; 12:12:18 >

• 'TR/Autorun.KJ antivirüs yazılımın update i ile ilgili bir durum. diğeride update dosyası olsa gerek korkmanı gerektirecek bir şey yok bence. Eğer adult/warez sitelere girmiyorsan güvenlik konusunu abartmana gerek yok. Gerkli servis paketlerini kur iyi bir antivirüs yazılımı kur ve rahatına bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

'TR/Autorun.KJ antivirüs yazılımın update i ile ilgili bir durum. diğeride update dosyası olsa gerek korkmanı gerektirecek bir şey yok bence. Eğer adult/warez sitelere girmiyorsan güvenlik konusunu abartmana gerek yok. Gerkli servis paketlerini kur iyi bir antivirüs yazılımı kur ve rahatına bak.

Teşekkürler yanıt için.Acaba birisi falan yollamış olabilir mi? Dün msnde birinden resim dosyaları almıştım tek tek .jpg uzantılıydılar. Fakat hemen silmiştim.Etkisi olmuş olabilir mi?
  • mcaupdate dosyası mcafee'nin mcupdate dosyası'nın ismi değişmiş hali. bu dosya diskte anlamsız işlem yapmaktadır. mcaupdate'i durdurduktan sonra klasörü silin. daha sonra tüm dosyaları ve korunan dosyaları göster i seçtikten sonra disklerdeki autorun.inf dosyasını silin. recycled klasörü varsa silin (recycler ile karışmasın). flash diski taktıktan sonra klavyede shift tuşuna basılı tutun. bilgisayarımda flash'a ait bir ikon gördükten sonra sağ tıklayığ araştır ı seçinki autorun çalışmasın. aynı şekilde autorun.inf dosyasını ve varsa silik (gizli) dosyaları silin. bilgisayarım özelliklerinden system restore u durdurun ve tekrar başlatın. regedit'te mcaupdate ile alakalı anahtarı arayın ve ona bağlı dizini silin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CoD4 1.5 Patch çıktı!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.