Şimdi Ara

Arda'yı Bir Ben Mi İstemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya tuttular Arda Arda diye.
    Gelmesini istemiyorum.
    Artistlik var pres yok koşma yok.
    Takım içi huzursuzluk yaratır şu koşan takımı bitirir.
    Topu kendine ister ha bire.
    Burada ndiaye nin herşeyine laf edenler vardı.
    Ardayı gelmeden şişirdiniz, Bir yerleri şimdiden kalktı.
    Rodriguez kötü mü?
    Onu kesecekler gelirse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Er ya da geç gelecek ne yazikki medya maymunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyasete girdiğinden beri gözümden düştü ne hali varsa görsün gelicek selçukla birlikte grup kurcaklar takımın düzeni bozulcak
  • srcn35 kullanıcısına yanıt
    Aynen benim de fikrim o yönde.

    Yine bir artist takım olacak gibi.

    Baksana maşallah dün yıllar sonra sağlam maç izledim.

    Takımın ruhu önemli.

    Arda Rodriguez i mi kesecek.

    Neyi var ardanın.

    Koşu, pres, şut, teknik, fizik, top çalma,????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • District7 kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma gelmesin ya Avrupa'da götünü kaldırmayan adam. Burada hiç kaldırmaz. Hakeme krampon fırlatma vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartaltib K kullanıcısına yanıt
    O göt kalkar mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PlayforFun kullanıcısına yanıt
    Fiziki olarak kalkmaz :)

    Mecazi olarak havalı havalı gezer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuşulanlar doğruysa adamın 1 yıllık maliyeti bile 10 milyon civarı olacak yazık günah 1 yıl için değer mi ?
  • Takımın kimyasını bozmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda'yı sevip sevmemek mesele değil, önemli olan takıma katkı sağlar mı sağlamaz mı? buna bakarak yorumlamak en doğrusu. Bende Arda'ya çok salladım çok eleştirdim fakat futboluna değil, tamamen özel hayatından dolayı. Bu takımda Arda her türlü iş yapar rahat olun.

    Saha içinde kaos yaratacak, hakeme baskı yapacak bir tane lider özellikli Türk oyuncu yok. Özellikle büyük maçlarda Arda bizim açımızdan psikolojik üstünlük olur.

    Arda artık çocuk değil şu an çok daha olgun. Bizim nelere kızdığımızı, neyi eleştirdiğimizi çok daha iyi biliyor artık. 66 numaralı Arda olarak kaldığı yerden devam edecekse ben gelmesini istiyorum. Aksi olacaksa zaten gelmesin.
  • Adam barçadan alacağını aldı köşelik oldu zaten Galatasaray'dan alacağı para tatmin etmez onu. Amacı sadece gündemde olmak olur onun. Sürekli dedikodu olayları olur. Ben ardayı iki yıl öncesine kadar gerçekten çok severdim ama son olaylar gözümde onu bitirdi resmen. Arda gelirse kesinlikle göbek büyütmeye gelecektir. Zaten egosu yüksek bir kişiliği var. Barçada oynayan adam gelip. Galatasaray'da koşmaz. Takım ruhu bozulur. Futboldan çok magazin konuşulur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juve kötü takım mı rotasyon oyuncusunun yerine adam almadan satmazken neymari istemeyerek satan barca neymarin yedegini palas pandiras satmaya çalışıyor.



    Arda'yi 2006da bordeaux maçında kırmızı gördüğünden beri sevmiyorum. 2010da Trabzon deplasmanında sakat baros tribundeyken sakat arda istanbulda bar çıkışında görüntülendiğinden beridir Galatasarayda görmek istemiyorum. Çıkıp Saba tumerin programinda ramosla karsi karsiya oynadim beni soyle mahvetti boyle kepaze etti dediginden beridir nefret ediyorum. Atleticoya gider gitmez zayifladigini gordugumden beridir Galatasaraylı olduğuna inanmıyorum. Siyasete bulastigindan beridir adını her andigimda bir de küfür cikiyor agzimdan.



    Ayrıca da barcaya da bileğinin hakkıyla gittigine inanmadim hicbir zaman ne bir delilim var ne bir duyumum tamamen kendi dusuncem ama ardanin bonservisini Thy'nin odedigini ve reklam transferi olduğunu düşünüyorum.



    Sunu da ekleyeyim ardayla ilgili son 500 habere baksak 50 tanesi bile futboluyla alakalı değildir. İsi gucu medya maymunlugu. Kimse Arda'nın saha dışıyla gundeme gekmeyecegini, medyaya malzeme vermeyecegini iddia edemez



    Yine de herşeyden bağımsız olarak sadece futboluyla degerlendirirsek bu takımda oynar mı? Bence oynamaz. Saha icinde vizyonu var, ayakları düzgün, teknigi iyi ama ne hız var, ne çabukluk, ne elastiklik, ne dribling, ne sprint. Arda tarzı bir oyuncu ancak atletico gibi benfica gibi sistem takimlarinda oyun planı belli olan takimlarda başarılı olur. Galatasaray gibi hücum takimlarinin hızını keser. Biz oyunu domine ettigimiz gumbur gumbur oynadigimiz zaman oynuyoruz en iyi futbolumuzu duragan oyuncular bizi kısırlaştıriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herşey iyi güzelde Rodrigues boyle oynayacaksa gelmesin
  • Futbolcu olarak değilde, antrenör ve ya yönetici olarak gelebilir.
  • Rodriguez e yazık edecek takımın hızını kesip takımda gruplar oluşturacak

    Arda çok sinsi ve tehlikeli bir adam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda, egosu ve oluşturacağı çete takımı yine dip yaptırır, selçuk burak çetesinden kurtulduk kurtuluyoruz derken bide arda gelmesin
  • Bu adam geldiği an takım içinde 1 ay dolmadan ayrışmalar başlar. Arda hep bana hep bana tavırlarında sinsi bir adamdır. Adam futbolda bile iyi şekilde gündem olamıyor. Sakat olmamasına rağmen hazırlık maçında oyuna bile giremiyor. Bu adam için futbol bitmiş. Gelirse bu adam dünkü maçtaki birliği daha asla göremezsiniz.
  • Bu adam gelince Yeniçeri Ocağı kurulur tekrar. Ne kadar iyi olursa olsun. Takımın huzurunu bozar. Ben yıldızım ayağına yatar. Ne pres ne savunma top gelirse oynarıma yatar. E o zaman da selçuk-arda ikilisi takım içi huzursuzluğa yol açar. Bence vereceği katkı kendisinin olsun. Gitsin avrupada denesin şansını. Arda bence taraftar beni pohpohlar selçuk kankası var diye gelir. eşşek yüküyle parasını da alır oturur. Gelmesin.
  • Erman Toroğlu Ardayla davalık olduğundan beri arkasından sallayıp duruyor. Galatasarayda kaos var deyip durur artık 7/24
  • Ben de istemiyorum takımı yavaşlatacağı kesin milli takımda olduğu gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.