Şimdi Ara

ARDA TURAN Kamptan Atıldı, Kadro Dışı Bırakıldı !...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARDA TURAN Kamptan Atıldı, Kadro Dışı Bırakıldı !...

Türkiye Milli Takımı, Makedonya ile oynadığı maç sonrası özel uçakla Trieste'ye hareket ederken, kaptan Arda Turan'ın gazeteci Bilal Meşe'ye küfür edip saldırmasının ardından Fatih Terim'den flaş karar geldi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım uçağında gazeteciye saldıran Arda Turan'ı Milli Takım kampından gönderdi.

Barcelona'da oynayan A Milli Takım kaptanı Arda Turan'ın, Makedonya maçı dönüşü Slovenya uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldırma olayı gündeme bomba gibi düşmüştü... Olayın ardından Slovenya kampında neler olacağı merakla beklenirken Fatih Terim'den flaş bir karar verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Ali Dürüst olayın hemen ardından Fatih Terim'in de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan durum değerlendirmesinin ardından Terim, Arda ile özel olarak bir araya geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 6 Haziran 2017; 15:36:2 >

• İyi olmuş.
  • Rezil,kendini beğenmiş,ego manyağı,ahlaksız,kabadayı,yeni Türkiye mahluku.
  • ohh 2009 da galatasarayı satmıştı atletico denen takım uğruna, umarım barcelona da bu yaptıklarından dolayı cezalandırır onu
  • @K E N

İmzandan yola çıkarak seri katil ruhu taşıdığına karar verdim.
    İçindeki ortaya çıkmadan bir köşede intihar et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edizkowicz -- 6 Haziran 2017; 15:42:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edizkowicz

@K E N

Her ne kadar yanlış bir ifade biçimi olsa da, fikirlerini benimle paylaştığın için teşekkür ederim. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

quote:

Orijinalden alıntı: Edizkowicz

@K E N

Her ne kadar yanlış bir ifade biçimi olsa da, fikirlerini benimle paylaştığın için teşekkür ederim. =)

Abov.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arda Turan turk toplumunun aynasidir. Ne kadar cok para kazanirsa kazansin, ne kadar yuksek yerlere gelirse gelsin Essege altin semer vur yine "Ben essegim" diye anirir. Arda Turan'da "Ben Ardayim" diye heryerde hunerlerini gosteriyor. Tam bir abeci. Tam!
  • Barcelona, arda hakkında soruşturma başlatmış. Kim olursan ol, böyle birşey yapmaya hakkın yok. Yaptığı 1 hareket bütün kariyerine zarar verdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Barcelona, arda hakkında soruşturma başlatmış. Kim olursan ol, böyle birşey yapmaya hakkın yok. Yaptığı 1 hareket bütün kariyerine zarar verdi.

Ne yapmış, ben izlemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

quote:

Barcelona, arda hakkında soruşturma başlatmış. Kim olursan ol, böyle birşey yapmaya hakkın yok. Yaptığı 1 hareket bütün kariyerine zarar verdi.

Ne yapmış, ben izlemedim

Görüntü var mı bilmiyorum fakat,http://www.cnnturk.com/spor/futbol/son-dakika-arda-turan-milli-takim-kampindan-gonderildi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

quote:

Ne yapmış, ben izlemedim

http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/arda-turan-ucakta-gazeteciye-saldirdi-40481060

• Ortada bir hakaret varsa hukuk var eğer illa muhatap olmak istiyorsa yanına gidip konuşabilirdi.Biz yanlış olduğunun farkındayız ama ergen kitlesi bu tip futbolcular ne yapsa doğrudur kafasında.
  • hiç sevmem, iyi olmuş.
  • Hayret neden kadro dışı bırakılmış. Arda 2, Cumhurbaşkanı seçildi yetmedi şimdi Başkan seçtiler kendisini. Arda, Erdoğan, Nihat Doğan, Tuğçe Kazaz, bunlar Yeni Elit Türkler. Malum Beyaz Türkler Şarap içtiği için yedeğe çekildi yerine küfürbaz ya kavgacı, edepsiz, dönek yeni Elit Türkler türedi.

• Dünkü bebe büyümüşte artislik yapıyormuş. Ne oldum budalası.... İyi olmuş. Umarım Milli takımdan komple defederler...
  • Ben sporcunun zeki cevik ve ahlaklisini severim

• Kalkmis birde "takimi biraktim" diyor. Lan tam ergen irisi. Birde basin toplantisi duzenlemis, tam konusmaya basliyor herkes cikiyor disari

• futbolla sıkı sıkıya ilişkili biri değilimdir ama türkiyede futbolcular ile fazla uğraşılıyor gibi, bırakın adamlar oyununu oynasın.
    futbolcular üzerinden dönen habercilik bence saçma.

arda ya da başka bir futbolcuyu psikolojik olarak yıpratmak kime fayda sağlar?

ünlü düşünür ne demiş "şov businis"

şov bu işin içindeyse bırak oyuncular topunu oynasın ama yok.

sermaye
    sponsorluk
    benim gibi düşünen adamcılık

arda yı sponsorluk ve sermaye meşrebi olarak milli takımda görmek istemeyenler bunu direk söyleyemiyor ama sürekli bir oyun döndürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Routine

Bi dahaki milli maçta kadroya alınmazsa foruma 1 hafta yazmam. Gaz alma çalışmaları.

biraz gururu varsa ve kovulduysa geri dönmemesi lazım zaten bi halt becerdikleride yok anca yatarak prim paralarını yesinler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.