Şimdi Ara

Arda Turan in Kiralik Galatasaraya Gelmesini İstermisiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

Orijinalden alıntı: ennnes58

Gs nin formasına küfreden
    Milli takımda değil 40 milyon euroluk 5 milyonluk bile futbol oynamayan ardayi bizim basın sayesinde messi yaptılar. Arda turan kimi kesip oynayacak Barcelonda çok merak ediyorum. Açıkçası bu kadar para dökülmesi de hiç mantıklı gelmiyor. 40 milyon euroya yıllardır istediği thiago silvayi alabilirdi hemde ihtiyacı olan bir pozisyon ama almadı ilginc.

dünyanın en büyük kulübünün bunları düşünememesi çok ilginç gerçekten çok aptallar.seni tebrik ediyorum

Demek istediğimi anlamamissin canım kardeşim basina sızdığı gibi bu işin altında sponsorlar olabilir

Varsa cvp vermek isteyen buyursun. Ardanin Barcelonada 18 kişilik kadroya bile gireceğini dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk tercihleri İspanyaya kiralamak olacak. Atl.M. olabilir, başka bir takım olabilir. Gözlerinin önünde olmasını isteyeceklerdir, Türkiyeye sıcak bakacağını sanmıyorum Barcelona cephesinin.

Zaten cl'de oynayamayacak. Hadi ligde oynattın diyelim, onun yerindeki oyuncu ligde oynamadığı için form tutamayacak cl'de sıkıntı çekecek, Galatasaray'ın asıl hedefi Avrupa'dır lig değil. Arda'ya kapımız açık olmalı ama Galatasaray'ın da menfaatleri var. Ki gelirse şu *emenike* basın bir sürü saçma haber yapıp adamı soğutacaktır, yok koşmuyor yok kafası İspanya'da. Bence gelmesin. Her türlü zarar.
  • İstemem. Taraftar yine tefe koyacak...

Ayrıca Barça boşa yollamaz, kesin sigorta ister, sakatlanırsa para ödememiz bile gerekebilir. Her türlü riskli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JessieJ J kullanıcısına yanıt
    +1 Baksana hala vatan haini gibi yorumlar atılmış
  • Zamanında batan gemiyi önce farelerin terk ettiği gbi arda da gs den kacmıstır.. En az 2 sene daha kalsa bugun atletico deil biz satardık 40 m eur a.. Kimse gelip de ardanın gs li oldugundan bahsetmesin..efsane olmayı değil medyatik oyuncu olmayı tercih etti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım Sabri gibi adamlarla dolmuş, hala istemem diyenler var.PES.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem konu canlansin hemde bazi arkadaslarin yanlis bilgilerini duzeltelim...
    İddaa 1 :Galatasaray formasina kufur edildi deniliyor.Formaya degil mor renge kufur bu ne bicim renk gibisinden bizimle dalga gececekler diyor.(Gercekte te alay malzeme konusu oldu)
    İddaa 2 :Gemiden ilk arda turan kaçti.Arda turani Adnan polat çakali satmistir.Unal basgan onaylamistir.Adnan polat keita arda lincoln gibi degerleri satmistir.Birde bu ahmet cakar ve erman dangalagi cocuga satasmalarla ve yalan haberlerle Gs taraftarini proveke edip Arda ya karşi doldurmuslardi.Taraftardan çok guzel zokayi yemistir.Birde aziz yildivimin Arda yi transfer etmek istemesi numarasi var ona girmiyorum...
    Ardanin gonderilisini ve kumpasi cok iyi hatirliyorum...

• gelirse "sakatlanmamak için toptan kaçıyor, ikili mücadeleye girmiyor, sevgilisinin poposu küçük" aklın varsa gelme.
  • Yav arda gelse ne olur gelmese ne olur? Bu yönetim bu teknik direktör varken Galatasaraya Ronaldoyu Messiyi koy yine fayda etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sempatizann

gs clden men edilicek gibi duruyor gelir yani niye gelmsin

Men edilse de edilmese de Arda gs formasıyla cl maçlarına çıkamaz neyin kafası ?

• Arda gelse sakatlanma korkusundan oynarmi sizce ? Hele barcelonaya transfer olmuşken

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.