Şimdi Ara

Arda Turan Hakeme Krampon Fırlattı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: adil07

Hahahaha Haykırdım
    quote:

Orijinalden alinti: adil07

Hahahaha Haykirdim

adyn adil se seni hiç sevmiyorum
  • En fazla 1 maç ceza alir hakeme atmiyor dışarı atiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

quote:

Orijinalden alıntı: CnyTGnD

quote:

Hayır yaptığı hareket tamamen rezillik . Pozisyonda faul de yok topa müdahale var , bu artist Arda kime ve neden atarlanmış böyle ? Türk medyası kaldırıp duruyor bi tarafını bu da kendini nimet sandı .

Ardanin maçlarını izlemiyor um. Ama Türk futbolunda daha iyisi var mı varsa biz göremedik . Arda ne zaman medyaya konuşsa takip ederim burdan ggörebiliyoruz ki arda her zaman bir insana da olsa yardimim dokunun bir insan da olsa beni örnek alıyorsa ben ona yanlış örnek olmayayım çabasında futbol vveya başka alan biz Türkler olarak örnek alabileceğimiz bir insan olduğunu düşünüyorum yaptığı yanlış olabilir ama eminim arda bu hareketinden pişman olacaktır.

Not Fake falan değilim ayrıca Galatasaray li değilim

Türk futbolunun en iyisi Arda işte sen düşün rezilliği .

rezillik miş şuan arda olmasa çıta 2 seviye birden düşüyor.Adam ardayı beğenmiyor ardanın arkadasından gelen oyuncu yok suan

• Hiçbir şey olmaz geçen ronaldo adamın canına kast etti 2 maç aldı

Tepki göstermekte çok haklı ayrıca ama hakeme krampon fırlatmak nedir aga ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

İspanya futbol federasyonunda TV'den izleyip oyuncuya ceza verme uygulaması var mı? Olmasa bile hakem raporuna yazmıştır gerçi.

Hayir yok.Safece hakem raporlarina bakiyorlar.Bu sabah ntvspor da soylediler , eger olsaydi ronaldo o yumruk bedelini en az 7 8 macla oderdk.

Hakem raporuna yazmamis yumrugu ve 2 mac verildi Ronaldoya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CnyTGnD

quote:

Hayır yaptığı hareket tamamen rezillik . Pozisyonda faul de yok topa müdahale var , bu artist Arda kime ve neden atarlanmış böyle ? Türk medyası kaldırıp duruyor bi tarafını bu da kendini nimet sandı .

Ardanin maçlarını izlemiyor um. Ama Türk futbolunda daha iyisi var mı varsa biz göremedik . Arda ne zaman medyaya konuşsa takip ederim burdan ggörebiliyoruz ki arda her zaman bir insana da olsa yardimim dokunun bir insan da olsa beni örnek alıyorsa ben ona yanlış örnek olmayayım çabasında futbol vveya başka alan biz Türkler olarak örnek alabileceğimiz bir insan olduğunu düşünüyorum yaptığı yanlış olabilir ama eminim arda bu hareketinden pişman olacaktır.

Not Fake falan değilim ayrıca Galatasaray li değilim

Türk futbolunun en iyisi Arda işte sen düşün rezilliği .

rezillik miş şuan arda olmasa çıta 2 seviye birden düşüyor.Adam ardayı beğenmiyor ardanın arkadasından gelen oyuncu yok suan

'' ardanın arkadasından gelen oyuncu yok suan''

Buna tepkim var zaten bilader nerenle okuyuyorsun yorumlarımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 29 Ocak 2015; 11:10:47 >

• yabancı twitter hesapları çok komik verdi haberi "arda yan hakeme ayakkabı fırlatıp sonra da geri istiyor, wtf"
  • Bu hareket ligimiz de olsa ve herhangi bir FB-GS-BJK oyuncu yapsa ve aynen bu olayda olduğu gibi sarı kart görse varya hem o oyuncuya hem de hakeme edilmeyen laf kalmazdı. Hatta FB-GS ve BJk için kollanıyor diyen rakip takım taraftarları çıkardı.

İspanya Ligin de bile hakemler böyle kararlar veriyorlarsa kalkıp Türk hakemlerine kızmamak lazım. Aslında son dönemde ispanyada yaşanan bu olaylar iyi oldu. Yabancı hakemler gelsin diyenler belki bu düşüncelerinden vazgeçerler.

Büyük takımlara ve önemli oyunculara sadece bizim ülkemiz de kıyak geçilmediğini böylece bir kez daha görmüş olduk.
  • ronaldo onu bunu teklemeler pepe düşen adamı çiğner mourinho sürekli hakemlere sallar durur vs vs.., avrupada hiç olmayan birşeymiş gibi abartmanın gereği yok, yapmasaydı iyi olurdu ama yok ortadoğulu hareketi yok ülkeden takım beğendirirler falan saçma sapan laflar

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Topa müdahale var ama o krampon da bedava çıktı he mi?

Arda'nın yaptığını savunmuyorum ama 2-3 kere bileğine doğru basıyorlar. Az düzgün izleyin şu videoları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

quote:

Topa müdahale var ama o krampon da bedava çıktı he mi?

Arda'nın yaptığını savunmuyorum ama 2-3 kere bileğine doğru basıyorlar. Az düzgün izleyin şu videoları.

Yahu kramponun çıkmasıyla faul arasında doğru bir orantı mı var ?Saçmalıyorsun arkadaş bağcıkları gevşek bağlamıştır en ufak bir dokunuşta çıkar ayakkabı ben çim sahada futbol oynarken başıma gelmişti mesela kramponun faul olmadan ayağımdan çıktığı rakip kramponumun bilek ucuna dokundu koşarken çıktı ayağımdan bunlar normal şeyler pro veya amatör futbol oynayanlar varsa bilirler . Kramponun çıkmasını da örnek gösterip faul var demek aşırı saçma ki pozisyonda faul yok topa müdahale ediliyor . Bir de kalkmış az düzgün izleyin şu videoları diyorsun . At şu malum videoları da beraber izleyelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 29 Ocak 2015; 15:44:17 >

• Yav arkadaş eleştirmek için yer arayan işsizler ordusu var.
    Olabiliyor bazen futbolcular da sinirleniyor.Her haltı "ama onlar profesyonel" deyip halının altına süpürmeyin bu oyun duygular olmadan oynanmaz.
  • quote:

barcelona maçlarında takımca çıldırıyor atletico
  • 1 maçtan fazla verirlerse adam değil ispanya federasyonu.ronaldo fiziki olarak vuruyor 2 maç aliyor.
  • TV 8'i yedirmeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.