Şimdi Ara

Arda kaçtı sıra Caner de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arda Turanı magazin haberleri ile kaçırtanların yeni hedefi anlaşılan Caner Erkin. Arda Turan'a yapılanların aynısı hatta daha ileri seviyede olanları şimdi de Caner'e yapılıyor.

Caner'in eşiyle ilgili çıkan haberlere şimdi yenisi eklenmiş. Selçuk Şahinin düğününe Caner tek başına gitmiş ve bunun üzerine Caner ile eşi ayrılıyorlar mı şeklinde haberler çıkmış. Ama işin aslı Caner'in eşi o gün ortağı olduğu firmanın diğer sahibi ile birlikte için yurt dışında bulunduğu için gelmemiş.

Türk futbolu kırk yılın başında doğru düzgün bir sol kanat oyuncusu yetiştirmeyi başardı onuda delirtmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Ama adama helal olsun bunca haberden etkilenmiyor ve sahada elinden geleni yapıyor. Çıkıp oyununu oynuyor. Başkası olsa kötü oynardı.

Her hafta özel hayatı didik didik edilen Caner'in oynadığı oyuna bak birde rahatı yerinde olan Emenike efendinin oynadığı oyuna bak. İnsan Caner'in oynadığı oyuna bakıp utanır ama Emenike efendi de o duyguda yok.

Umarım Caner de sıkılıp Arda gibi soluğu yurt dışına atmakta bulmaz çünkü bu takımın Caner gibi bir oyuncuya uzun yıllar boyunca ihtiyacı olacak.

• Esine aldigi lambo aracini da satiliga koymus 600 bin dolarmi ne istiyormus.

Bana gidecek gibi geliyor sene sonu.O araci daha alali 1 sene belki olmustur.Satip ucak alacak hali yok sonucta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giderse kendisi için iyi olur sizin için kötü olur tabii oraya Caner gibi performans gösteren birini bulmak zor istediği kadar yabancı sınırı kalksın kaç tane yabancı sol bek tutundu bu ülkede.
  • Caner bek değil kanat oyuncusu bek olarak görülmesinin sebebi Fener'in anadolu klüplerine baskılı oynamasından kaynaklanıyor aslında arkada çok açık veriyor oynadığında fakat bu görülmüyor düzgün oynayan takım üstüne oynadığında patlıyor onun kanatı.

Gelelim yurt dışı olayına birinin talip olacağını sanmıyorum kanat dediğin adam Gökhan Töre gibi oynar direk kanata koyarsın zaten beşiktaş yazın zorlancak Gökhan'ı elinde tutmakta bu kadar abartmayın ha bunları yermek içinde yazmıyorum Caner ligde en iyi orta açan futbolcu fakat yurt dışında işler ortayla bitmiyor biraz daha kıvraklıkla,bitiricilikle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red John

Caner bek değil kanat oyuncusu bek olarak görülmesinin sebebi Fener'in anadolu klüplerine baskılı oynamasından kaynaklanıyor aslında arkada çok açık veriyor oynadığında fakat bu görülmüyor düzgün oynayan takım üstüne oynadığında patlıyor onun kanatı.

Gelelim yurt dışı olayına birinin talip olacağını sanmıyorum kanat dediğin adam Gökhan Töre gibi oynar direk kanata koyarsın zaten beşiktaş yazın zorlancak Gökhan'ı elinde tutmakta bu kadar abartmayın ha bunları yermek içinde yazmıyorum Caner ligde en iyi orta açan futbolcu fakat yurt dışında işler ortayla bitmiyor biraz daha kıvraklıkla,bitiricilikle oluyor.

Dunyanin en iyi sol beki olarak gosterilen marceloyu hic izlemedin heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Paralel Williams

quote:

Caner bek değil kanat oyuncusu bek olarak görülmesinin sebebi Fener'in anadolu klüplerine baskılı oynamasından kaynaklanıyor aslında arkada çok açık veriyor oynadığında fakat bu görülmüyor düzgün oynayan takım üstüne oynadığında patlıyor onun kanatı.

Sen sanırım gerçek bek olan Alaba'yı izlemedin kişilerin gösterdiği bekleri değil gerçek bekleri gör.

• Ya caner kim arda kim gecen sene sozlesme yeniledi yazin kimse teklifte bulunmadi ki bu sene daha vasat oynuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arda bekar bir adamdı,Galatasaray'da sakatım diyip oynamayıp milli takımda oynuyordu ve iyice sakatlanıp geliyordu. Birde sinema kapatma olayı eklenincd sezonda tarihin en kötü sezonu olunca ister istemez Arda'ya yüklendi herkes. Gidiş tarzınada bakınca taraftarın haksız olmadığı görüldü.
    Ancak Caner'in eşide rahat durmuyorki kardeşim. Ateş olmayan yerden duman çıkmıyor. Bence Türkiye yerine eşini bırakması daha hayırlı olucaktır. Yurtdışına gitse aynı şeyleri yine yaşayacaktır.
    Kısacası Asena hanım vezir yapacak değil de rezil yapacak birine daha çok benziyoe malesef.

• quote:

quote:

quote:

Sen sanırım gerçek bek olan Alaba'yı izlemedin kişilerin gösterdiği bekleri değil gerçek bekleri gör.

Sonuçta adam dünyanın en iyi takımlarından birinde ,şampiyonlar liginde en üst seviyelerde oynuyor ve bu oyuncunun tarzı canere çok benziyo sen hala canere talip çıkmaz diyebiliyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sonuçta adam dünyanın en iyi takımlarından birinde ,şampiyonlar liginde en üst seviyelerde oynuyor ve bu oyuncunun tarzı canere çok benziyo sen hala canere talip çıkmaz diyebiliyorsun

Hala söylüyorum yine söylerim o adamlar senin liginin kaç katı üstünde liglerde oynuyor kötü görünmesi doğal olabiliyor tutupta kötü diyemezsino adam valencia maçında kötü oynar senin ki başakşekir farkı anladığında tartışırız sen tutupta aynı görürsen ben seni muhattap almam gülerim bu yazdıklarına.

• Seneye FB 1000 tane Caner, GS'de 1000 tane Arda bulur. Kendi oyuncularımızı abartmayı çok seviyoruz ama milli takımın içler acısı hali ortada. Caner de gitsin, kariyerini daha üstlere çıkarma fırsatı bulsun. Herkes için hayırlısı olur bence. Ayrıca Arda'dan daha başarılı olacağından eminim. Arda iyi takımın sıradan bir oyuncusu konumunda şu an. Son 3 sezon açın bütün Atletico maçlarını izleyin. Bir tanesinde bile Atletico Arda'yı aramış demezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhius

Seneye FB 1000 tane Caner, GS'de 1000 tane Arda bulur. Kendi oyuncularımızı abartmayı çok seviyoruz ama milli takımın içler acısı hali ortada. Caner de gitsin, kariyerini daha üstlere çıkarma fırsatı bulsun. Herkes için hayırlısı olur bence. Ayrıca Arda'dan daha başarılı olacağından eminim. Arda iyi takımın sıradan bir oyuncusu konumunda şu an. Son 3 sezon açın bütün Atletico maçlarını izleyin. Bir tanesinde bile Atletico Arda'yı aramış demezsiniz.

Hocam ben katılmıyorum bu dediğinize, bazı oyuncuları zaman zaman abarttığımız doğrudur ancak yerli ve Caner kalitesinde bir oyuncu kolay kolay yetişmiyor.
  • komik
    bonservisi elinde 5 ay, 2milyon verecek klüp bulamadı,hiçbiryere gitmez merak etmeyin
    ardayla caneri kıyaslamakta ayrı komik
  • Caneri kimse istemedi diyen insanlar var gerçeken komik adam takımını yalnız bırakmadı satıp gitmedi fenerbhaçeyi tuncay şanlı gibi hala içimde bi yara tuncayın gidişi o yüzden canere büyük ihtimal 1-2 sezon daha dur demişlerdir o da ekmek yidiği yere ihanet etmemiş iyide yapmış. ha canerin piyasası arda dan çok olur rus yada falan tanınıyor adamın avrupada oynamışlıgı var yani caneri inter istiyordu diye biliyorum ve çoğu takımda caneri alır öle iyi orta açan adam zor bulunur tek ortasıda değil hırslı temposu yüksek
  • Arda nın durumu ile Caner in olayı farklı. Arda ya çok daha fazla belatı vurulmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Arda bekar bir adamdı,Galatasaray'da sakatım diyip oynamayıp milli takımda oynuyordu ve iyice sakatlanıp geliyordu. Birde sinema kapatma olayı eklenincd sezonda tarihin en kötü sezonu olunca ister istemez Arda'ya yüklendi herkes. Gidiş tarzınada bakınca taraftarın haksız olmadığı görüldü.
    Ancak Caner'in eşide rahat durmuyorki kardeşim. Ateş olmayan yerden duman çıkmıyor. Bence Türkiye yerine eşini bırakması daha hayırlı olucaktır. Yurtdışına gitse aynı şeyleri yine yaşayacaktır.
    Kısacası Asena hanım vezir yapacak değil de rezil yapacak birine daha çok benziyoe malesef.

Ne yalan söyleyeyim eksilemişsiniz ama ben katılıyorum arkadaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incrediblemann

quote:

Arda bekar bir adamdı,Galatasaray'da sakatım diyip oynamayıp milli takımda oynuyordu ve iyice sakatlanıp geliyordu. Birde sinema kapatma olayı eklenincd sezonda tarihin en kötü sezonu olunca ister istemez Arda'ya yüklendi herkes. Gidiş tarzınada bakınca taraftarın haksız olmadığı görüldü.

Ne yalan söyleyeyim eksilemişsiniz ama ben katılıyorum arkadaşa.

Malesef Fenerbahçeli olsam "+" larlardı. Olaya tarafsız bakamıyoruz bir türlü.

• quote:

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye diye kaç insanın hayatını mahvettiniz. O haberlerin yazılma amacı da bu izlenimi vermek olduğunu anlayın artık.

Caner in eşiyle falan yaşadıkları doğrudur veya yanlıştır ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz ne demek ya. En ufak şüphede nasıl itham ediyorsunuz insanları. Ayıptır

Ayrıca sizene ve bizene Caner'in eşinin yaptıklarından. Adamın işi top oynamak. Oynuyor mu oynuyor. Eee? Sizene eşiyle olan problemlerinden

• Şimdi kusura bakmayın da Caner konusunda basının çok suçu olduğunu düşünmüyorum olan ortaya çıktı sadece adamın karısı başka bi adamla bi gün el ele diğer gün sarmaş dolaş ortaya çıktı ha bu Canerin suçu mu değil orası ayrı.

Arda ap ayrı bi vaka ona hiç girmeyelim.
  • Gecen yil bedavayken caneri bir klubun bile almamasi sasirtici ggelmişti.. Hala anlayamıyorumbir Gs ttaraftarı olarak ligde en beğendiğim 3-4 oyuncudan biri.. Cirkefligini de bu yil azaltti iyice gecen yilki pisliği yok futbola konsantre tamamen..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.