Şimdi Ara

ARDA ile ilgili komplo teorim !!! Ne dersiniz ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu, bilinçli bir şekilde planlanmış bir operasyon olabilir. Onurum, namusum falan diyor ama... okadar çok soru işareti var ki... insan düşünmeden edemiyor. Olayın zamanlaması, yeri gelişimi, ardanın mizacı ve nihayetinde sonuçları itibariyle bana bu teoriyi yazdırıyor:

    Gelinen sonuca göre; barcelona ardaya 35milyon € ödemişti. Şuanki piyasa değeri bir manipülasyon hareketi ile 11milyon€ düşerek 24milyona geriledi.

    Arda ve menejeri 2 farklı kurgu içinde olabilir. (Hatta kurgu masasında aziz başkan bile olabilir :))) Hadi bir basamak daha atlayalım: masada o gazeteci de olabilir.

    Birincisi, barcelonada kalabilmek. Çünkü bukadar büyük zararla, satmak istemeyecekler.

    İkincisi ise, gideceği klübe maliyeti aşağı çekmiş oldu. Ki, bu daha olası bir ihtimal. Düşünsenize, barcelona da oynayamıyor, misyonunu tamamlamış. Başka takıma gitmek istiyor, ama maliyeti çok yükselmiş. Ederinin çok üstünde bir bonservis istiyor barcelona. Ödeyecek takım yok dünyada. Sonrada olaylar öyle bir gelişiyorki, akıl alır gibi değil. İnsana işin içinde bir iş mi var acaba dedirtirken, bir bakıyorsunuz, piyasa değeri normal seviyelere gelmiş. Şu anda arda, hayalinde hangi takım varsa geçebilir bir pozisyona getirmiş oldu kendisini.(Hayalinde 1.sınıf takımlar yok tabiki)
    Tabi olayın birde milli takım ayağı var. Arda milli takımda oynamak istemiyor ama bunu söyleyemiyordu. Çağırılınca mecbur gidiyordu. Şimdi bu hareketle, o işi de çözmüş oldu. Bir taşla iki kuş... Hatta öyleki; son milli maçtaki kötü oyunu bile şüpheli. Kapasitesinin altında bir görüntü vererek, yukarıda yazdığım kurguya hizmet etmiş olabilir.

    Ve, ne ilginçtir ki, eğer bu teori gerçekse kendisine dünya alem yardım etmiştir. Yayınlar, haberler öyle abartıldı ki, futbol dışı bir olayla, futbolculuk değeri aşağı çekilmiş oldu. Halbuki teknik kapasite si yerinde duruyor. Hatta insan olarakta, takım içinde sorunsuz olduğu bilinir.
    Şu haberi bile gördük:
    "İngiliz ekibi Arsenal, uçakta gazeteciye saldıran Arda Turan'ın transferinden vazgeçti. Menajer Wenger, "Sorunlu oyuncu istemiyorum." dedi."

    Tabi bunlar tam anlamıyla kendi komplo teorimdir. Her türlü hakkı saklıdır. :)))

    Ne dersiniz? Sizce bu teori tutar mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturcha -- 14 Haziran 2017; 8:3:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Arda bu saçmalıklarına devam edip etmemesi bir kıstas olabilir diyeceğim ama kesin bir sonuç çıkarmaz bu da. Gitmek istediği takıma gitti bu saçmalıklar devam etti anlarız ki Ardanın sorunu kendinden büyük bitmeye gidiyor, saçmalıkları kesti işine odaklandı o zaman da iki seçenek var ya akıllandı kendini işine verdi ya da istediği oldu artık saçmalamasına gerek kalmadı. Bu yaşanan saçmalıkların kesin nedenini kısa vadede anlayamayacağımız ortada Ardanın ilerlemesine göre anlaşılacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La böyle plan mı olur, adama harakiri yap deseler daha mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.