Şimdi Ara

arda efendi yine bize mi çaktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dünkü maç sonu röportajında şu bölüm dikkatimi çekti


    quote:

    Geçtiğimiz sezonda bu yana performansını çok geliştirdiği söylenen Arda; "Artık geride kalan şeyler, çok fazla konuşmak istemiyorum ama psikolojik etkenler çok önemli. Antonio Lopez, takım kaptanı, 1 senedir sakat. Kimse ses çıkarmıyor. Başarı da psikolojik etkenler çok önemli." yorumunda bulundu.



    yahu arkadaş bu nasıl bir kuyruk acısıdır ki hala geçmemiş.



  • Adam haklı burada oynadığı sürece demediğimizi bırakmadık adama yok sevgilisiyle çok zaman geçirmiş yok yataktan çıkmamış.Hala devam ediyorsunuz bir şeyler söylemeye. Adam orada bir senede burada on senede yapamayacağı şeyleri yaptı.
  • Ardaya çok kızdık tamam ama gitmekte ne kadar haklı olduğunu gösterdi.
  • haklı çocuk bırakın artık.. bu ortamdan kurtulduğuna sevinmeli, biz de sevinmeliyiz. işleri yalnızca futbol oynamak olan insanların ve işleri futbolcuların futbolunu eleştirmek olan gazetecilerin mekanında işini gayet güzel yapıyor. tam zamanında gitmiş.
  • Haklı olmaya haklı ama , her mikrofon uzatılınca neden bir şeyler diyor ki.Uefa kupasını almış o mutluluk içinde bile bunu düşünüyor
  • adam gitti ve gittiği sezon takımı uefa kupası kazandı.üstelik arda da bu takımda genelde ilk 11 de oynadı ve gol de attı attırdıda.Avrupaya gitmekte ne kadar haklı olduğunu herkese ispatladı.Bu saatten sonra geçmişi konuşmak yanlış olur.ADAM HAKLI BEYLER :)
  • O Antonio Lopez sakat olduğu dönemde koluna hatununu takıp açılıştan açılışa katılıp, sabahın bilmem kaçına kadar gezip, magazin sayfalarında yer alıp, antrenmana adam gibi dinlenmeden mi çıkmış, yoksa hocasının verdiği programa uyup bir futbolcunun yapması gereken şeyleri mi yapmış. Arda Efendi önce bunun cevabını versin, sonra konuşsun.
  • Arda'nın yurt dışında başarılı olmasını canı gönülden istiyorum, inşallah futbol hayatını yurt dışında tamamlar

    çünkü onu Galatasarayımda görmek istemiyorum.
  • bırakın şu adamın yakasını. biz sevdik mi sıkarak öldürüyoruz.
  • Şımarık.
  • Geçenlerde ntvspor'a bağlanmıştı. Buradaki seyirci futboldan anlıyor iyide oynasanız kötüde oynasanız destek oluyor ıslıklamıyor fln demişti. Yani her konuşmasında bişeyler sıkıştırıyor araya. Bu yüzden sempatiyle bakmıyorum artık kendisine.
  • Adam orda başarılı oluyor, helal olsun. Ben maçı izlerken gurulandım, dediklerinin çoğunda da haksız değil. İnşallah çok daha iyi bir oyuncu olurda daha çok gururlanırım.
  • Size bir soru
    Bu sene Selçuk takıma Arda'dan daha fazla katkı yapıyor. Taraftarla arası da süper, baasında da saçma haberleri hiç yok. Eee peki bütün suç taraftarda mı?
    İşi futbol olanı futboluyla, işi gezip tozmak olanı gezip tozmasıyla konuşursun. Bu kadar basit. Arda önce iğneyi kendisine batırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ERTAN84

    adam gitti ve gittiği sezon takımı uefa kupası kazandı.üstelik arda da bu takımda genelde ilk 11 de oynadı ve gol de attı attırdıda.Avrupaya gitmekte ne kadar haklı olduğunu herkese ispatladı.Bu saatten sonra geçmişi konuşmak yanlış olur.ADAM HAKLI BEYLER :)

    Arda mı kurtardı At. Madrid'i?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nieaufgabe

    Haklı olmaya haklı ama , her mikrofon uzatılınca neden bir şeyler diyor ki.Uefa kupasını almış o mutluluk içinde bile bunu düşünüyor

    İyi de Arda bu cevapları programın sunucuları ısrarlar konuyu bu yöne çektiği için konuştu...
  • ekmek yediği yere laf ediyor hala
  • adamın burada nekadar baskı altına alındığının kanıtırdır bu sozleri. ardaya yapılan muamele ağırdı arkadaşım. açılıştan açılışaymış. adam ardaşının ricasıyla açılışa gitti ne var bunda. yatakta sabah akşam yatacak deil ya

    sabahlara kadar eğlendiğinide bugüne kadar gören olmadı sallamayın.

  • Selçuk'u görmeden önce arkasındaydım Arda'nın ama bu bahanelere sığınamaz artık. Tüm Türkiye tarafından efendiliğiyle beğeni toplamış,müthiş bir sezon geçirmiş sadece hakkında övgü dolu haberler çıkan Selçuk İnan gibi bir örenek varken Arda her sıkıştığında taraftara mok atmak yerine dönüp bir aynaya baksın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrDraius

    Adam haklı burada oynadığı sürece demediğimizi bırakmadık adama yok sevgilisiyle çok zaman geçirmiş yok yataktan çıkmamış.Hala devam ediyorsunuz bir şeyler söylemeye. Adam orada bir senede burada on senede yapamayacağı şeyleri yaptı.

    Arda'nin orada sevgilisi yok, sinemada kapatmiyor, dugunlere acilislara da katilmiyor, corbaci da R.Madrid baskaniyla karsilikli corba icip adam ona naber len sende mi buradasin demiyor. Ve A.Madrid'in kaptanligini yapmiyor. Ustelik saginda solunda kendi ederinin 3 misli fiyatinda adamlarla top oynuyor. Dogal olarak basarili olmasi normal. Burada Arda'ya laf atmiyorum ama Turkiye gibi bir ulkede boyle sacma sapan islere bulasirsan isinde basarili olamazsin. Bak Selcuk İnan'a adamin bir tane haberini bulamazsin ve Arda'dan 10 kat daha faydali oluyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serseri

    quote:

    Orijinalden alıntı: nieaufgabe

    Haklı olmaya haklı ama , her mikrofon uzatılınca neden bir şeyler diyor ki.Uefa kupasını almış o mutluluk içinde bile bunu düşünüyor

    İyi de Arda bu cevapları programın sunucuları ısrarlar konuyu bu yöne çektiği için konuştu...

    İzlemedim , konuda yazana göre cevap verdim.




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.