Şimdi Ara

##Arctic Cooling Silentium Kasa##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaliteli soğutucu ve fanlarıyla tanınan Arctic Cooling firması Silentium T ECO 80 serisi kasalarını duyurdu. ECO 80, Arctic Cooling tarafından belirlenen ve %95 FPC faktörü ve %80 üzeri verimlilik şartı koşan yeni bir performans standardı. Kasalarda bulunan 550W gücündeki güç kaynağı %82 ile 86 arasında verimliliğe sahipken, %99'lük fir aktif PFC faktörüne sahip. Yeni bir termodinamik konsepte sahip Silentium T ECO 80, daha iyi bir havalandırma için hava akışını ve güç kaynağı pozisyonunu değiştirme imkanı sunuyor. Sıcaklık kontrollü fanlarla beraber gelen kasanın sabit disklerin titreşimini azaltıcı tamponları da mevcut. Kasa 5 farklı ön panel dizaynına sahip olacak olan modelleri 134$'lık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3492&Itemid=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enderc -- 9 Ekim 2007; 2:24:47 >

• tip olarak fazla bir al benisi yokmuş
  • Hiç beğenmedim açıkçası. Ne o öyle eciş bücüş. İnsan biraz düzgün bişey yapar.
  • önden hava girişi için yeterince iyi yapmamışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

Binbaşı mı olmaya çaılışıyorsun ?
  • görünüş olarak berbat bence
  • Malzeme olarak vasat bir kasa fakat gerçekten sessiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

Malzeme olarak vasat bir kasa fakat gerçekten sessiz.

Adı üzeinde Silentium... Herhalde arkadaşlar sessizliği meteryale çevirmişler...

tip olarak biraz vasat...
  • ilgili silentium kasalar, havayi onden veya arkadan almazlar.. direkt kasanin altindan hava alarak yukardan verirler.. bu sebeple 120mm fanli guc kaynaklari ile cok iyi sonuclar verirler.. odaniz ne olursa olsun, soguk hava her zaman yere en yakin havadir.. fiziksel olarak sicak hava yukari cikacagi icin, alttan alinan hava, hele tas bir zeminden aliniyorsa, kasa icinin cok iyi bir bicimde sogumasini saglayacaktir..

bu mantikla uretilmis kasalar ile yurt disinda iyi bir une sahip olan "Silentium"'un Turkiye'de de iyi bir kitle edinebilir..
  • fan yada cpu cooler tamam da kasa işini beceremiyo arctic cooling ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Towarscke

ilgili silentium kasalar, havayi onden veya arkadan almazlar.. direkt kasanin altindan hava alarak yukardan verirler.. bu sebeple 120mm fanli guc kaynaklari ile cok iyi sonuclar verirler.. odaniz ne olursa olsun, soguk hava her zaman yere en yakin havadir.. fiziksel olarak sicak hava yukari cikacagi icin, alttan alinan hava, hele tas bir zeminden aliniyorsa, kasa icinin cok iyi bir bicimde sogumasini saglayacaktir..

bu mantikla uretilmis kasalar ile yurt disinda iyi bir une sahip olan "Silentium"'un Turkiye'de de iyi bir kitle edinebilir..

Hmm bu açıklama iyi olmuş.. tşklr

• quote:

Orjinalden alıntı: Yakuza52

quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

Binbaşı mı olmaya çaılışıyorsun ?

Aynen öyle dostum
  • Resmin en altında "The Sound of Silence" diye bir ibare var.. 1,5 senedir bu nicki kullandığımdan, isim hakkımı vermem için bana 1 tane yollamalarını istemek yeterince haklı olur diye düşünüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoundOfSilence

Resmin en altında "The Sound of Silence" diye bir ibare var.. 1,5 senedir bu nicki kullandığımdan, isim hakkımı vermem için bana 1 tane yollamalarını istemek yeterince haklı olur diye düşünüyorum..

bencede böyle bi'şeyler yapmalılar...
  •  ##Arctic Cooling Silentium Kasa##

Bu model epey bir zamandır firebal'da satılmakta zaten.
    Daha önce forumda bu kasa hakkında yorumlar yapılmıştı. Sessiz olduğu ama kasanın malzemesinin pek de kaliteli olmadığı yönünde. Çelik gövde haricinde adi kırılabilir plastik parçalar kullanıldığından bahsedildi. Ayrıca kasa içinin biraz dar olması sebebiyle genişleme imkanlarının kısıtlı olduğu belirtilmişti. Ben de bir başlık açmıştım bu kasa hakkında ama şu an adresini bulamadım. Forumda arama yapılırsa bulunup bahsettiğim yorumlar okunabilir. Yine de sessizliği önemseyen kullanıcılar tercih edebilirler. Tabi ki biraz tuzlu olan fiyatını da göze alarak ama şu an stokta bulabilmeleri imkansız görünüyor. Çünkü Türkiye distüribütörü Firebal'da kalmamış.
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=G0458

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 9 Ekim 2007; 23:57:05 >

• kasaların sogutma mantıgı basarılı keske kalıtelıde yapsalarmıs daha yenı modellerınde kalıteyı yukarı cekerler
  • arkadaşlar en iyi kasa hangisi hem 500w olucak hemde iyi bir soğutması olucak.ikisi olan kaliteli kasa hangisini öneriorsunuz limitim 150 us en fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahtiyaraziz

##Arctic Cooling Silentium Kasa##

Bu model epey bir zamandır firebal'da satılmakta zaten.
    Daha önce forumda bu kasa hakkında yorumlar yapılmıştı. Sessiz olduğu ama kasanın malzemesinin pek de kaliteli olmadığı yönünde. Çelik gövde haricinde adi kırılabilir plastik parçalar kullanıldığından bahsedildi. Ayrıca kasa içinin biraz dar olması sebebiyle genişleme imkanlarının kısıtlı olduğu belirtilmişti. Ben de bir başlık açmıştım bu kasa hakkında ama şu an adresini bulamadım. Forumda arama yapılırsa bulunup bahsettiğim yorumlar okunabilir. Yine de sessizliği önemseyen kullanıcılar tercih edebilirler. Tabi ki biraz tuzlu olan fiyatını da göze alarak ama şu an stokta bulabilmeleri imkansız görünüyor. Çünkü Türkiye distüribütörü Firebal'da kalmamış.
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=G0458

Arkadaşlar ben bu kasayı bir süredir evde kullanmaktayım. Kullanılan malzemeler kaliteli ama dayanıksız :(( mesala ön kapağı kasaya bağlayan ve açmasını sağlayan kancalar çıtır çıtır kırılıyor size tavsiyem buzdolabı kapağı gibi kapaklı kasalardan uzak durun.
    Sessizlik kavramını bilmesem sessiz diyeceğim ancak bana göre sessiz değil kasaya akasa fan kontrocü aldım. Arkadaki fanları rahattlattım ancak power suply fanını suply'in içinden çıkarttım fan kontrolcüye bağladım kontrol edemedim fan dönmedi sebebini bilen yardımcı olursa sevinirim. Şu an tek ses bu 12'lik fandan geliyor. İşlemci ve ekran kartının stok fanlarınıda değiştirdim İçi dar ama ecüş büşüş herşey sığar.
    İyi tarafları kendinden gelen sessiz HDD aparatı var, gerçi ben kullanmadım çünkü samsung 320 gb hiç ses yapmıyor. Power önde alt tarafta bu da yer kazandırıyor ve 500w. Tasarım olarak emin olun resemden daha güzel. İçindeki fanların tamamı AC marka ama dediğim gibi pekde sessiz değil. Tam bir FP ürünü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.