Şimdi Ara

Arctic (2018) Mads Mikkelsen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uçak kazası sonrasında Kuzey Kutbu'nda mahsur kalan bir adamın hayatta kalma mücadelesini konu alıyor film

https://www.imdb.com/title/tt6820256/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 6 Ocak 2019; 23:32:15 >

• reyiste hep durgun filmlerde oynuyor
  • bluray düşmüş.

Bu tarz filmlere bayılırım. Başrolde çok iyi daha ne olsun
  • Filmde doğru düzgün konuşma yok, tam bir hayatta kalma filmi. İzlerken durdurup ne kadar kaldı diye baktırmayan nadir filmlerden.

Ben çok beğendim ama herkese hitap edebilecek bir film değil. Bu tarz hayatta kalma filmlerini sevenler bunu da sevecektir.

Not: Sonunu beğenmedim.
    Helikopterdekiler gitti sonra geri geldiler? Ya başta görecektin mutlu sonla bitecekti ya da hiç görmeyip gidecektin kötü sonla bitirecektin abi, ne yani adam öldü helikopter geri döndü buldu bunları hea oldu paşam Saçma buldum son kısmı, Adamın kendi canı pahasına kadını kurtardığını mı anlamalıyız burada şimdi?

• Film ortalama bir hayatta kalma filmi, 7/10'luk bir filmdi benim için. Sonu bir çok kişinin dediği gibi daha oturaklı bitebilirdi.

Bu filmle ilgili en güzel detay, yönetmenin bir youtuber olması. Adam youtuberlıktan yönetmenliğe adım atmış ve ilk filmi mads mikkelsen'li arctic, vizyona bakar mısın. Bizimkilerde oha diyorum, enes potur gibi filmler çekip keriz silkelesin.
  • Sonu tam bir fiyasko 10/5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatta kalma filmlerini sevenlerin kaçırmaması gereken bir yapım olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatta kalma filmi dendi mi hep aklıma di caprio'nun the revenant geliyor.
  • Hayatta kalma dedinmi long dark
  • Severim bu tür filmleri, hikaye biraz daha iyilestirilip sonu daha güzel bitirilebilirdi bence.
    7/10

• Film gayet guzeldi.Mads reis oynamis yine.
    Bu tarz ortamlarda cekilen filmleri cok seviyorum nedense.
  • son sahne ve ayak kırma sahnesi hariç güzel filmdi

ne diye son sahnede bayır aşağı elinde işaret fişeğiyle koşmuyorsun da ilk kadını yukarı çıkarmaya çalışıyorsun ?

kadına gelince bu kadın ne yaşadı da o hale geldi? Aralıksız bilmem kaç saat uyumak nedir? İşemiyor musun, sıçmıyor musun? Fotosentezli gibi uyku tulumu içinde günlerce uyudu

o mağarada ayak kırıldı sanıyorsam. Kırık ayakla nasıl sen yola devam ettin gardaş? :D

ama genel olarak yaz sıcağında güzel giden bir film oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Film gayet guzeldi.Mads reis oynamis yine.
    Bu tarz ortamlarda cekilen filmleri cok seviyorum nedense.
    hocam aklına gelen böyle kış soğuğunu adama hissettiren başka hayatta kalma filmi var mı?

benimde çok hoşuma gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

hocam aklına gelen böyle kış soğuğunu adama hissettiren başka hayatta kalma filmi var mı?

benimde çok hoşuma gidiyor

Alıntıları Göster

https://www.imdb.com/title/tt1601913/

Keyifli filmdir hocam izlemediysen tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 20 Haziran 2019; 0:19:55 >

• İndirdiğim altyazı uyuyor mu diye yarım saat konuşma aradım meğer konuşma yokmuş

• İzlediğim en iyi survive içerikli filmlerden biriydi.

• Bir ara bakmıştım bu filme, görsellik olarak iyiydi benim için. Hayatta kalma temalı filmleri sevenlere öneririm. İngilizceye "till the end of the world" olarak çevrilmiş adı

https://www.imdb.com/title/tt7962598/
    https://www.youtube.com/watch?v=cqk4W5Opuig

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 22 Haziran 2019; 15:47:36 >
  • bu yaz günü gece geç saatte tek başına çok güzel giden bir film oldu. Long Dark Mütecavız edition olmuş tam. Mikkelsen abi gayet başarılı yönetmenin youtuber olmasını yukarıda yazmasalar farketmezdim. İlk filmine mikkelsen ile girmiş helal . İleride heykeline beton yetiştiremezler. Sonu bence de olmamış. Ne yalan söyleyeyim gri kurttaki gibi bir son bekledim hep . Böyle bitti.sağlık olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.