Şimdi Ara

<<Archlord Genel Rehber...>> (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
0
Favori
104.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: SysRq*

quote:

Orjinalden alıntı: Majestyca

quote:

Orjinalden alıntı: fearlesstürk

silkroad ,metin 2, knight ,cabal ,perfect world istanbul kıyamet vakti gibi oyunları 4 e katlar bunlardan sonra archlord oynarsan way be dersin bu oyunlara göre archlord çok iyi . bence dene.

Fearless emin ol öyle katlıyor 4 e ki o yüzden archlordun 2-3 server silkroadun 38-39 serverı var dimi.Her oyunda silkroad hedef gösteriliyor.Şu archlord dediğiniz oyundaki silahların üstünde renkli desen bile yok.Ayrıca silkroadun item malı sadece size pve de ve tek tıkta girmede avantaj sağlar.Bu archlord un gibi para basan kral olmuyor ne yazıkki.Grafik olarakta fx5200 de silkroad oynayan arkadaşlar hiç yorum yapmasın hakları yok çünkü.

Aslında Sro'da da para basan kral oluyor. Sp için Sp Ticket, hızlı Lv. için Bot ve ExpTicket epeyce para ediyor...
    Grafik ve skill bakımından Silkroad kesinlikle üstün. Ama onun da bi' süre sonra suyu çıkmaz umarım. Ayrıca Ko oynayanlara daha cazip gelebilecek bi' oyun

Not: Oyunu uzunca bi' süre oynamadığından Episode 3 hakkında pek bilgim yok, Episode 2 çıkmadan bıraktığım için şu anki durum hakkında yorum yapamıyorum. Üstteki yorum genel bir yorumdu diyebiliriz

Onları almak sana kalmış.Alma 3 ayda yapcağına 6 ayda yap.Ama pvp de itemmalla para yatırmayınca arhlord taki gibi 10 sn de ölceğine 5sn de ölüyon...

• S.a beyler..

Bende merak edip başladım bu oyuna ama Elite Armor(Weapon) Chest falan düşüyo anahtar ile açılıyormuş sanırım.Anahtarı nasıl bulacağımı sormıycam onu biliyorumda.. bu kutular storageimi neredeyse doldurdu çok yer kaplıyorlar ve ne yere atılabiliyor nede satılıyor nasıl kurtulcam ben bunlardan ?
  • arkadaşlar oyunda hile hurda varmış galiba ne durumda hile ? bide herkes hangi server da ona göre geleceğim
  • kutuları yakabiliyosun inventory i açınca alttaydı sanırm...yada gold chest platinum chst fln var onları oyunculara sat ben oynarken ii paraya gidiyordu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dipcihino

arkadaşlar oyunda hile hurda varmış galiba ne durumda hile ? bide herkes hangi server da ona göre geleceğim

hileye ne gerek war etrafta bot lar war ama indirmeyede gerek yok oyunda zaten otomatik potion basma sistemi war ayrıca uzaktaki biriyle party kurrarsanız kestiğiniz canavarlardan düşen şeyler direk almadan size geliyor(diğer party üyesi yanınızda olmasınki itemler ona gitmesin :)bunlar yetiyor zaten geri kalan bi kaç skill basmak :D.ama ben oyunu bıraktım çünki free arena yani normal map çok saçma!isteyen geliyor sen lvl kasarken seni kesebiliyor ve bunu iyice zevk haline getiriyolar 1 saat içinde 5 kez öldürüldüğümü biliyorum,birde öldükten sonra tekrar kasma yerine gel filan iyice yoruyor...
  • bence oyunu en güzel yapan kısmı bu pk sistemi...çok zevkli oyunun her anı heyecan dolu oluyor...sonra seni durduk yere keserse pk oluyor yani cezası var....başla kes onu tekrar....benim oynadığım en güzel oyunlardan birisidir...
  • Arkadaşlar oyunu her açışımda patch failure hatası alıyorum ne yapabilirim silip tkrar yükledim tkrar aynı hatayı aldım ilgilenirsenz çok mutlu olurum
  • abi aktivasyon mail i gelmiyor 2 saatdir bekliyorum.
  • Yeni başlayanlar için yararlı bir konu olmuş.
  • brumhart:57 lvl orc-hunter
  • bu oyunu resimlerine bakarak büyük umutlarla indirdim ancak ilk 10dkda sinir oldum.Oyunda karakteri yönlendirirken tepki süresi sinir bozucu 0.8 sn gibi bir süre bekliyor WASD ile sağa sola resmen tak diye dönüş yapiyor.Uoda kare atlayarak ilerliyormusum gibi bir his veriyor.Lagdir dedim ancak 2 gun boyunca test ettim ayni sorunu yaşadım.Pek fazla duramadim oyunda ancak genel olarak gördügüm kadariyla haritalari fena degil yaratik olayi guzel olmus hayvanlar falanvar ancak şu karakter kontrol olayı coksinir bozucu bilmiyorumbaşka varmi şikayetçi bu konuda
  • WASD ile oynaman zaten hata.

Hareket konusunda sadece engellere takılınca aşırı derece de sinir bozucu oluyor.

• arkadaslar bu gorevi nasıl yapacam bi bilgisi olan varmı ??
  • thief leri kesiceksin...
  • Güzel paylaşım
  • bende brumhart dayim
  • güzel oyun
  • Gaiahon da oynayanlar var ıse msj atsınlar 100m gold vardı bosuna agırlık yapmasın

• brumhartta Darktr pm atın yardımcı olurum her konuda
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.