Şimdi Ara

Archlinux'ta C# web development(mvc li) yapabilir miyim VSCode ile? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Reis birde son önerinden sonra biraz sorup soruşturdumda donanım konusunda zorluk çekebilirsiniz dediler. Benim bu aralarbu tür sorunlarla uğraşacak vaktim pek yok. Bir sene sonra nasip olursa bakarız artık. Yinede yardımların için teşekkürler. Sanırım linux ile devam edeceğim. Hoşçakal, Sağlıcakla kal :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Black

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben de arch da hiç sorun yaşamadım. Her AUR paketini indirmemek lazım. Kaç aydır kullanıyorum gayet sağlam. Oyun da oynuyorum.
  • VS Code IDE değil, sadece bir editör olduğu için new project tarzı seçenekler görememeniz normal.
    Microsoft Linux üzerinde de koşabilen asp.net core geliştiriyor. Aradığınız şey oysa evet geliştirebilirsiniz. VS Code bir IDE kadar çok tümleşik araç sunamasa da editör olarak eksiği yok fazlası var. Mümkünse OSS sürümlerini ya da VS Codium kullanın.
  • Yağsız Makarna kullanıcısına yanıt
    Ne önerirsiniz acaba ben sadece web development yapıcam şu sıralar zevkine. Monodevelop falan olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Ne önerirsiniz acaba ben sadece web development yapıcam şu sıralar zevkine. Monodevelop falan olur mu?
    IDE tavsiyesi istiyorsanız. .net hakkında çok bilgim yok.
    alternativeto.net üzerinden bulduğunuz bir .net core IDE'sini yazarak alternatiflere bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.