Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: levyashin

2 gün önce gittiğimde "20 ocak demişlerdi ama tam belli değil" demişlerdi.

hangi subeden alacaksınız bende aynı tarihi aldım
  • stok konusunda bir bilgisi olan var mı 20sinde gelicek diyolar stok adedi belli degil diyorlar
  • Ben bugün buyaka ile konuştum. Listeden tekrar adımı kontrol ettiler. En geç 20sine kadar gelecek dedi bize, ürünlerin gelmesini bekliyoruz dediler. Telefonumu tekrar kontrol etti ve gelince arayacaklarını söylediler...
  • Ben de geçen hafta arçelikten almıştım bu haftaiçi gelecek dediler bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz istanbuldan mı aldınız?
  • Beko da bu hafta içi diyor umarım gelirde sağa salim alırız konsolları.

• Evet hafta içi deniliyor alacağız inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Ben bugün buyaka ile konuştum. Listeden tekrar adımı kontrol ettiler. En geç 20sine kadar gelecek dedi bize, ürünlerin gelmesini bekliyoruz dediler. Telefonumu tekrar kontrol etti ve gelince arayacaklarını söylediler...

kacıncı sıradasınız?
  • careem1981 kullanıcısına yanıt
    Bana sordunuz sanırım. Evet, istanbuldan aldım.

• arkadaşlar ben bugün optimum ankaradan 1400ye ps4 siparişi verdim
  • Arkadaşlar Güzel Bi Haberde Ben Vermek İsterim Bekodan Alan Arkadaşlara :)

Dün Akşam Sony Müşteri Hizmetlerini Aradım Ve Bekodan Ps4 aldığımı siparişlerin veya stokların ne zaman geçicegini ve garantisinin neresi olduğunu sordum. Bana Söylenen cevap şu oldu en geç salı günü aldığınız yerden sony eurisia garantisi ile ürününüzü alabilcesiniz dedi. Daha sonra bugün çalıştıgım yerın yanında olduğu icin BEKO ya gittim ve onlara Playstation 4'ün ne zaman gelicegini sordum bugün sabah 10 gibi Sony Ve Beko Genel Satış Sorumlusu Saha yöneticisi ve Genel Müdür Yardımcıları. Toplantı yapmıslar ürünlerin en geç salı günü alan arkadaşlara sorunsuz bicimde 2 sene Türkiye Resmi garantili olarak geçicegi ve Söylenen 1400 TL'den 1 TL bile üstünde almıcaklarını birkez daha belirttiler. Yani Demek oluyor ki en geç salı günü konsollarımıza kavuşuyoruz ALLAH'ın izni ile Şimdiden alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum

• Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Arkadaşlar Ps4 ler gelince konuya yazarsanız herkes kendi aldığı yerede baskı yapabilirler.
  • Arkadaşlar benim babamın amcası Beko bayisi yetkili satıcı acaba ben bunu almak istesem bir indirim yapabilirler mi tahminen ne olur fiyt saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilcelebi97

Arkadaşlar benim babamın amcası Beko bayisi yetkili satıcı acaba ben bunu almak istesem bir indirim yapabilirler mi tahminen ne olur fiyt saygılar

yoksa kardesmiyiz benmde babamn amcasi umraniye arcelk yetkili servisin sahibi..cok seviliyrsan % 20 bayi gelisini odemeye bilirsn sana alindgi fiyata verirler ben amcalarla aram olmadigi icin faydalanmyrm

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

quote:

Arkadaşlar benim babamın amcası Beko bayisi yetkili satıcı acaba ben bunu almak istesem bir indirim yapabilirler mi tahminen ne olur fiyt saygılar

yoksa kardesmiyiz benmde babamn amcasi umraniye arcelk yetkili servisin sahibi..cok seviliyrsan % 20 bayi gelisini odemeye bilirsn sana alindgi fiyata verirler ben amcalarla aram olmadigi icin faydalanmyrm

Abi valla 40 yılın başı bir işim düştü işte yüzde 20 indirim alabilir miyim yani şimdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

quote:

Abi valla 40 yılın başı bir işim düştü işte yüzde 20 indirim alabilir miyim yani şimdi

bize degil babana yada amcana sor para goz degilse alirsin.

• beyler var mı bi gelisme
  • ben dün sipariş etmiştim benimde elimde pazartesi salı gibi olur mu?
  • arçelikten sipariş verdim tanıdık aracılığıyla pazartesi salı dediler 1400 tl den
  • Herkes salı diyor demekki kesin bir gün her dükkan salı diyecek hali yok bence umarım aksilik çıkmazda alırız.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.