Bildirim
ARCELIK Telve Türk Kahvesi Makinesi İnox (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Telvenin cezvesi alüminyum değil paslanmaz çelik olanı varmı 304 veya 316 eğer varsa bunlarin içi teflonmu ? -
Hocam bide bu var fiyatı daha uygun. Arçelik 'in baya ürünü burda toptan fiyatına gibi sanırım. Bir incelersiniz.
www.gitmedenaldim.com
404 -http://www.gitmedenaldim.com/Arcelik-K-3190-P-Telve-Kahve-Makinesi,PR-8.html
Geçen burdan TV aldım, sıkıntısız geldi kurulum yapıldı. Çok memnunum.
-
Geçen hafta GittiGidiyor'da indirimlerle birlikte 325'e geliyordu aynısı. Çok sıcak değil. -
Vergiden dusup bedavaya getirmek Icin sirkete fatura ettiginizi de yazsaydiniz keske
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 1984
Vergiden dusup bedavaya getirmek Icin sirkete fatura ettiginizi de yazsaydiniz keske
şirkete aldığım cihazı dedeme mi fatura ettirecektim. -
Tamam iste haydan gelen huya gitmis aglamayin bir tane giydirin millete
quote:
Orijinalden alıntı: 1984
Tamam iste haydan gelen huya gitmis aglamayin bir tane giydirin millete
ağlanacak birşey yok giydiririm tabi ohhh. maşallah de nazar değmesin.
not: diğer arkadaşlar için doğru bilgi vereyim. şirketlere kesilen demirbaşların kdv si, ödenecek olan kdv'den düşer. ben 118 tl ye çay makinası aldıysam bunun 18 tl sini, devlete ödeyeceğim KDV'den düşerim. Bu arkadaşın dediği gibi 100 tl'sini kdv'den düşemem. Arkadaşımız bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlardan. -
118in %18 inin 18 lira oldugunu iddia edip kucuk rakamlar gibi gosterip yaptigini hakli cikarmaya calisiyorsun
Esnaf diyoruz.. Allah musterine kolaylık versin cevap yazma boşver ;)
şu cahil lafını kullanmak istemiyorum ama bunun en güzel örneği sensin o yüzden kullanıyorum.
Cahil arkadaşım 118 TL'ye alınan ürün KDV dahildir.
118 TL'lik ürün. 100 TL'dir. Bunun %18'i, 18 TL'dir. 100+18= 118 TL
Allah'ta senin çevrendeki insanlara sabır versin. Cahille uğraşmak zordur. -
quote:
Orijinalden alıntı: marcelor
şu cahil lafını kullanmak istemiyorum ama bunun en güzel örneği sensin o yüzden kullanıyorum.
Cahil arkadaşım 118 TL'ye alınan ürün KDV dahildir.
118 TL'lik ürün. 100 TL'dir. Bunun %18'i, 18 TL'dir. 100+18= 118 TL
Allah'ta senin çevrendeki insanlara sabır versin. Cahille uğraşmak zordur.
Arkadaşlar lütfen konu dışındaki yorumlarınızı özel paylaşmanız sizin için daha verimli olabilir diye düşünüyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X