Şuanda başımda bulunan mevzuyu sizinle paylaşim dedim arkadaşlar.Olayı kısaca özetleyim fikirlerinizi alayım.Anneler gününde anneme hediye olarak buzdolabı aldık.neyse buzdolabı pazar günü geldi.sabah 12 gibi filan geldi.neyse dolab gelirken kartonu aşağıda sökülmüşü.asansöre sığmadı diye.neyse yerleştirdik dolabı.daha sonra(bi kaç saat sonra) alt tarafta bi 10 cm boyunda boya kalkması oldugunu farkettim.Aldığımız yer kapatmışlardı o yüzden ertesi günü babam gitmiş bildirmiş durumu.tamam değiştirirz orayı demişler.aradan 4 gün geçti ama ne gelen var ne giden.en son baştan gittim.müşteri hizmetleri ile görüşün dediler.eywallah dedik.aradık anlattık geldiler baktılar dolaba gördüler boya kalkan yeri.tamam biz size bildirirz dediler.daha sonra aradılar kapak değişecek dediler.tamam dedim ama ücret karşılığında değiştirirz dediler.bende şalterler attı.nasıl olurda garantili dolabın tamiratı için benden ücret istersiniz filan dedim.yok hala sürdürüyorlar bu durumlarını.Peşini bırakmıcam gerekirse arçelige dava açacam.ben 1.500 TL para vermişim dolaba bide kendi ayıplı ürünleri için mi para ödiyecem.Sizin fikirleriniz düşünceleriniz neler arkadaşlar bu durum karşısında??