Şimdi Ara

ARÇELİK AS 950

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. başlıktaki modelden uydu alıcım var. AS HD 950 ARÇELİK .

biraz araştırdım ama bulamadım.

1. bu uydu alıcısı ile ntv spor, trt hd (maçlarda şifresiz olarak) izleme imkanı varmı.
    2. discovery vb belgesel kanallarının şifrelerini kırabilirmiyim.

yardımcı olursanız sevinirim.

ARÇELİK AS 950

ARÇELİK AS 950

Orijinalden alıntı: selcuk855

cihaz bu mu arkadasım ona göre yardımcı olayım...

ARÇELİK AS 950

ARÇELİK AS 950

aynen dostum elimdeki uydu alıcı bu. bi yardım et bana ya.

• cihaz digitürk anlaşmalı bi cihaz emu oldugunu zannetmiyorum kumanda dan "6969" girin çıkan "pass" penceresinde "8282" yazın olmazsa emu yoktur zaten emu yazılımı var mı onuda tam bilmiyorum biraz bakmam lazım...

cihaz digitürk anlaşmalı bi cihaz emu oldugunu zannetmiyorum kumanda dan "6969" girin çıkan "pass" penceresinde "8282" yazın olmazsa emu yoktur zaten emu yazılımı var mı onuda tam bilmiyorum biraz bakmam lazım...

zaten uyuz etti arçelik beni bunu alalı yaklaış 11 ay oldu. aldıktan sonra 4-5 ay sonra digitürke gittim digitü allayım dedim. nasıl olsa anlaşmalı diye. demezlermi digitürkün modul kart satışı bitti diye. neyse ordan aldıgım arçelik bayisine gitim. dedimki ben bunu digitürk abonesi olabilirim diye aldım. sizde bana evet dediniz. şimdi abone olamıyorum dedim. gittiler servisi aradılar. servisten yanıt geldi, artık modul kart satışı yok diye. o zaman niye satıyosunuz dedim. demezmi bana aldıktan sonra hemem gitmelisiniz yoksa olmuyor. bende bağırdım çağırdım fırçaladım hepsini içimi rahatlattım çıktım.

• quote:

cihaz digitürk anlaşmalı bi cihaz emu oldugunu zannetmiyorum kumanda dan "6969" girin çıkan "pass" penceresinde "8282" yazın olmazsa emu yoktur zaten emu yazılımı var mı onuda tam bilmiyorum biraz bakmam lazım...

akşam eve gidince denicem. yanlız bu işlemleri nasıl yapıcam bilmiyorum. kanal açıkken yapsam tuşlara bastığımdan kanallara yönlendircek beni. nasıl yapıcam biraz detaylı anlatabilirmisin.

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

akşam eve gidince denicem. yanlız bu işlemleri nasıl yapıcam bilmiyorum. kanal açıkken yapsam tuşlara bastığımdan kanallara yönlendircek beni. nasıl yapıcam biraz detaylı anlatabilirmisin.

sifreli kanal üzerinde kumandadan 6969 çıkan pencererde pass ardına 8282 işe yaramazsa en alttaki renkli tuslara sırasıyla soldan saga basın
  • quote:

quote:

quote:

sifreli kanal üzerinde kumandadan 6969 çıkan pencererde pass ardına 8282 işe yaramazsa en alttaki renkli tuslara sırasıyla soldan saga basın

ok denicem peki olursa bundan sonrada işlemler var herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 6 Temmuz 2012; 16:31:02 >

• cihaz digitürk cihazı varsa emusu açılır açılmazsa yazılım atılmaz bu cihaza simdiden soyleyeyim çanagın yönünü eutelsat a çevirdigin takdirde havadan yazılımı otomatik güncelleyecektir buda uzun iş sorunlu bi cihaz seçmişiniz.. as950 uydu alıcıları digiturkun uydusundan yazılımı almaktadır menü ayarlarındanda yazılım güncellenebilir belki arastır bu cihazlar çok muallakta....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk855 -- 6 Temmuz 2012; 17:00:19 >

cihaz digitürk cihazı varsa emusu açılır açılmazsa yazılım atılmaz bu cihaza simdiden soyleyeyim çanagın yönünü eutelsat a çevirdigin takdirde havadan yazılımı otomatik güncelleyecektir buda uzun iş sorunlu bi cihaz seçmişiniz..

neyse akşam olunca denicem. önce bir uydu taratıp şifrli kanal bulayımda şifreli kanal üzerindede olsan şifreli kanal üzerinde olmasanda kumandadan tuşlara basınca başka kanala yönlendirmez dimi. hani mesal 2. kaladayız kumandadan 75 basınca direk 75 kanal açılıyor. gerçi 6969 kanal yokta ne bileyim. direk 1 e yönlendirmez dimi?
    İnsanlar başaklara benzer, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler...
  • dostum bu uydu alıcıya göre iyi bir modul kart önerirmisin. bütün kanalları sorunsuz izlemek için.(+18, ntv, yabancı kanallar kısaca şifreli bir çok kanalı izlemek. )

dostum bu uydu alıcıya göre iyi bir modul kart önerirmisin. bütün kanalları sorunsuz izlemek için.(+18, ntv, yabancı kanallar kısaca şifreli bir çok kanalı izlemek. )

yokmu yardım edecek

dostum bu uydu alıcıya göre iyi bir modul kart önerirmisin. bütün kanalları sorunsuz izlemek için.(+18, ntv, yabancı kanallar kısaca şifreli bir çok kanalı izlemek. )

selamlar

evinde internet varsa, ve modemden televizyonun yanına ethernet kablo çekebileceksen dreambox kullanabilirsin. Yapman gereken:
    1) 1 tane dreambox makine alacaksın (yaklaşık 180 TL)
    2) antenci çağırıp, 1 tane türksat 1 tane hotbird çanağı ve hotbird çanağına ilave lnb taktıracaksın (yaklaşık 80 TL)
    3) bir yerden server satın alacaksın. Dreambox receiver'ını server satın aldığın yere götürüyorsun, burada makineye server
    yüklüyorlar. İyi bir serverın 6 aylık ücreti 150 TL'dir. Yani yıllık 300 TL gibi de bir server ücreti ödeyeceksin.
    Eğer bunları yaparsan belgesel, sinema, adult vb her ne kanal varsa bildiğin izlersin.
    Risklerin ise:
    - server'ın iyi bir server olmaması nedeniyle kanallarda bazen donma takılma yapması
    - server'ın kapanması ve vermiş olduğun server ücretini geri alamaman (buna pek ihtimal vermiyoruz)

Yok eğer bunlarla uğraşamam, kablo çekemem server satan yer bulamam vb dersen elindeki cihaza digiturk yada d-smart alacaksın d smaart pahalı digitürk tek paket 9.90 tl seçim senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk855 -- 19 Temmuz 2012; 0:21:00 >

• quote:

quote:

selamlar

evinde internet varsa, ve modemden televizyonun yanına ethernet kablo çekebileceksen dreambox kullanabilirsin. Yapman gereken:
    1) 1 tane dreambox makine alacaksın (yaklaşık 180 TL)
    2) antenci çağırıp, 1 tane türksat 1 tane hotbird çanağı ve hotbird çanağına ilave lnb taktıracaksın (yaklaşık 80 TL)
    3) bir yerden server satın alacaksın. Dreambox receiver'ını server satın aldığın yere götürüyorsun, burada makineye server
    yüklüyorlar. İyi bir serverın 6 aylık ücreti 150 TL'dir. Yani yıllık 300 TL gibi de bir server ücreti ödeyeceksin.
    Eğer bunları yaparsan belgesel, sinema, adult vb her ne kanal varsa bildiğin izlersin.
    Risklerin ise:
    - server'ın iyi bir server olmaması nedeniyle kanallarda bazen donma takılma yapması
    - server'ın kapanması ve vermiş olduğun server ücretini geri alamaman (buna pek ihtimal vermiyoruz)

Yok eğer bunlarla uğraşamam, kablo çekemem server satan yer bulamam vb dersen elindeki cihaza digiturk yada d-smart alacaksın d smaart pahalı digitürk tek paket 9.90 tl seçim senin

yorumların için sağol. şifre çözen modül kart falan yokmu. tekrar uydu alıcı almak falan çok zahmetli iş.

• yorumların için sağol. şifre çözen modül kart falan yokmu. tekrar uydu alıcı almak falan çok zahmetli iş.

yorumların için sağol. şifre çözen modül kart falan yokmu. tekrar uydu alıcı almak falan çok zahmetli iş.

cccam da alternatif kanal çoktur ama tercih etmediniz zaman modül kart olarak x dream vaya conax a yönelin
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.