Arkadaşlar; Annemin evinde kullanılmak üzere yeni bir makine alımı yapmam lazım. Uygun fiyat, basit özellikler, kolay kullanım tercih edilecek. Sizce bu iki üründen hangisini almalıyım? Varsa muadil öneriniz onlara da açığım. Şimdiden teşekkürler... https://www.arcelik.com.tr/camasir-makinesi/7103-dy-camasir-makinesi fiyat: 2174 TL https://www.vestel.com.tr/ fiyat : 1898 TL |
Arçelik 7103 DY A+++ 1000 Devir 7 kg Çamaşır Mak. vs Vestel CMI 7610 7 g 1000 Devir Çamaşır Mak.
-
-
-
İkisi arasında kesinlikle Vestel.
-
Vestelin yazilimi berbat ama kisa programda tek durulama var.
-
Hocam programsal olarak arçelik önde olabilir ama vestelin yıkama performansı kalitesi arçelikten daha iyi 7 kg modellerinde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Razor CrestVestelin yazilimi berbat ama kisa programda tek durulama var.
Arçelik in tek avantajı programlama kısmı. Ben küçük makineler arasında 8 kg ya kadar Vestel alırdım kesinlikle. Vidalı kazan malzeme kalitesi mekanik aksamı çok iyi. Küçük kapasiteli makineleri en iyi Vestel yapıyor şu an.
-
Donanımı tamamlayan yazılım ama vestellerde sıkmaya geçememe sıkma da aşırı titreşim gibi problemler mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 18 Şubat 2021; 9:4:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: -YucukluSucurtam-Arçelik in tek avantajı programlama kısmı. Ben küçük makineler arasında 8 kg ya kadar Vestel alırdım kesinlikle. Vidalı kazan malzeme kalitesi mekanik aksamı çok iyi. Küçük kapasiteli makineleri en iyi Vestel yapıyor şu an.
Alıntıları Göster9 kg için hangi marka tavsiye edersiniz
Benzer içerikler
- bulaşık makinesi üst pervane dönmüyor
- kurutma makinesi üçlü prize takılır mı
- arçelik çamaşır makinesi suyu ne zaman ısıtır
- vestel bulaşık makinesi 19h hatası çözümü
- farklı marka çamaşır ve kurutma makinesi üst üste konur mu
- en iyi çamaşır makinesi
- en iyi kurutma makinesi
- roborock h5
- en iyi bulaşık makinesi
- en iyi beyaz eşya markası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X