Şimdi Ara

ARÇELİK 2597 CNIY A++ Buzdolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arçelik 2597 CNIY A++ çift kapılı buzdolabımın Dondurucu bölmesinde çekmeceleri zamanla kesinlikle tasarım hatasından kaynaklı olarak çekmece rayları deforme olmuş. servis gelip baktığında dolabı çok doldurduğumuzdan dolayı zorlamadan dolayı olmuştur sonucuna vardı. ve garantisi varsa ücretli değişim yapılır garantisi yoksa bu şekilde kullanma devam edebileceğimi söylüyor. dondurucu bölmemi ne kadar doldurduğumu nereden biliyorsunuz dondurucu bölmemin doluluk oranını yazan bir hesaplama sistemi cihaz üzerinde var da ben mi göremiyorum acaba. bu kadar saçma bir sonuç olabilir mi? üstelik yıllardır derin dondurucu kullanıyorum. evde 2 kişiyiz ve küçük çocuğum var dondurucu bölmesini ne kadar doldurabilirim de rayları bozabilirim. sizin tasarım hatanız olmadığı sonucuna nasıl varıyorsunuz. Gerçekten 3 yıl önce arçelikten ürün alıp almama konusunda çok karasızdım ve deneyelim diye bildiğim markalara yönelmedim ama o zaman ne kadar yanlış bir karar aldığımı çok daha iyi anlıyorum. bulaşık makinesi 2 yıl içinde kapağı açılıp kapanırken sertleşip sert açılıp kapanmaya başladı ve açarken sürtünme sesleri gelmeye başladı. servis gelip benden el kremi isteyip yağlama yaptı sesimi çıkarmadım işim görüldü diye. ama Buzdolabında fazla doldurmaya bağlı olduğunu kullanıcı zorlamasına bağlı olduğunu söyleyebilmeleri benim sinirlerime tavan yaptırdı. üstelik en çok deforme olan bölge incecik 4-5 cm yüksekliği olan bir çekmece ve isteseniz de dolduramazsınız. haliyle ben de 4-5 cm yüksekliği olan bir çekemceye 10 kg et 2 kg tavuk 15 kg konserve koyacak halim yok. Tabiki bu sorunun peşini bırakmayacağım ne kadar sosyal medya, forum siteleri vb bir çok platformlara bol zaman ayırıp buzdolabını fotograflarıyla paylaşcağım başkaları da arçelik buzdolabı almadan önce başlarına nasıl bir dert açabileceğini görsünler. Herkes beyaz eşya alırken bu tasarımdan haberi olsun öyle karar versinler Allah aşkına incecik çekmecenin yaptığına bakın. dedikleri gibi doldursaydım heralde çemeceyi takacak bi ray kalmayacaktı.

    ARÇELİK 2597 CNIY A++ Buzdolabı
    ARÇELİK 2597 CNIY A++ Buzdolabı
    ARÇELİK 2597 CNIY A++ Buzdolabı
    ARÇELİK 2597 CNIY A++ Buzdolabı
    ARÇELİK 2597 CNIY A++ Buzdolabı
    ARÇELİK 2597 CNIY A++ Buzdolabı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Servis ya da marka bana göre bu konuda haksız. Az önce ütümü açtık daha 2 yıllık. Kireç temizliği yapayım dedim. Dokunduğum parça kırılıyor. Kağıt gibi olmuş.

    Buzdolabı meselesine gelirsem valla ben aşırı yük yüklüyorum. Arçelik üstelik fakat hiç kırılma bükülme ya da deformasyon olmadı. Aşırı yük nedir? 3 tane karpuzu koymuyoruz tabii ki. Benim fotolardan anladığım bu plastiğin kalitesiz olmasından dolayı olmuş ya da birisi içine girip zıp zıp zıplamış.

    Fotoğrafları keşke daha net çekseydiniz.

    15kg konserve koysanda o hale gelmez.

  • Maalesef Arçelik buzdolabıma kullanıcı hatası düşüncesinde ısrar ederek ücret karşılığında değişim talebinde bulundu. Ama tabi ki zerre kadar ücret ödemeyeceğim. gerekirse çok sevdiğim bir markanın ürününü alırım(Suç bende tabi 3 yıl önce Arçelik deneyeyim dedim de Arçelik mağazasına girdim girmez olaydım.) ama buzdolaplarını da parçalarına ayırırken sosyal medyada izletirim kendilerine. Arkadaşlar ben sadece burada buz dolabından mustarip değilim aslında. bulaşık makinelerinden de sıkıntı yaşadım Arçelik Bulaşıkmakinesi efendi herkesin yaygın şekilde kullandığı deterjanlarla yıkayamıyor tabak çanaklarda bardaklarda beyaz leke bırakıyor ve hala bu ürünü kullanıyorum ama piyasanın en pahalı deterjanını alarak kullanıyorum. insanlar malum ucuz marketlerden deterjan alıp yıkıyor. ama servis gelip bana bu deterjanı kullanmayın diyor. gelelim çamaşır makinesine bu da tek parça bir kabanı veya küçük bir paspası sıkma yapmıyor. fakat eşim ıslak çıkardığı kabanı hemen üst katta oturan annesine götürüyor annesinin çamaşır makinesinde aslanlar gibi sıktırıyor. Servisler doldurmayın der biz doldurmuyoruz 1 tane kaban atıyoruz onu da ıslak çıkarıyor su süzülüyor kabandan.

    ARÇELİK 2597 CNIY A++ Buzdolabı




  • Sonunda Arçelik buzdolabımı yenisi ile ücretsiz bir şekilde değiştirdi. Arçelik'e teşekkürdrm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.