Şimdi Ara

Arcade emulatorlerinin multiplayer kullanımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandan beridir arcade oyunlarına bir düşkünlüğüm vardır ve bu yüzden sırf onları bilgisayarımda oynayabilmek için emulatorleri öğrendim. Elimde birçok emulator ve onların oyunları mevcut (neoragex, final burn, mame, impact, project64, epsxe vs... ). Benim bu oyunları multiplayer şeklinde oynamak gibi bir düşüncem var. Bana bu konuda yardım edecek bilgisayardan ve emulatorlardan anlayan yada onları seven arkadaşlara ihtiyacım var. Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

İnternetten tanıdığım bir arkadaşımla evimden street fighter da kapışmak mükemmel olur diye düşünüyorum

yada mortal kombat oynarken arkadaşınıza fatality yapmak

Zaten benden başka king of fighters da 28 hit combo yapabilende yok...

NE BİRİLERİ Mİ VAR?????? HA HA HA...

• ya hoca sende bendensin. ben daha oyunları bulamıyorum sen multiplayer olayına girmişsin.
    keşke öyle birşey olsa. bu arada sendeki oyunları cd mi yoksa internetten mi buldun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: changez

ya hoca sende bendensin. ben daha oyunları bulamıyorum sen multiplayer olayına girmişsin.
    keşke öyle birşey olsa. bu arada sendeki oyunları cd mi yoksa internetten mi buldun?
    arkadaşım teşekkürler öncelikle

oyunları internetten, arkadaşlardan, sağdan soldan toparlayarak derledim...

multiplayer konusunda server da yaptım çok yakın bi zamanda burada yayınlıyacam...

eskiden atari salonlarından toplardı annem beni, seviyorum napıyım...

Zaten dünyada kalleire adı altında arcade multiplayer yapılıyor (street ,mortal, mustapha, final fighter vs) Ben sadece bunun türkiyede ping sorunu yaşanmadan oynanmasını böyle bir zincir kurulmasını istiyorum.

Belirtiğim gibi ben dosyayı hazırladım , içinde 3 oyun olmakla birlikte (street fighter chp2,mortal 1ve punisher) kolay yükleme için hazırladığım belgede içinde ,okursan eyer herşeyi anlatıyor .

Şuan için 3 oyun var ,eğer ben gibi düşünen arkadaşlar ilgi duyarlarsa diğer oyunları (bayağı var zaten) internette rapid share ile link atıcam...

Hazırladığım link yakınada geliyor

meraklıları bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: NafirKeyh

arkadaşım teşekkürler öncelikle

oyunları internetten, arkadaşlardan, sağdan soldan toparlayarak derledim...

multiplayer konusunda server da yaptım çok yakın bi zamanda burada yayınlıyacam...

eskiden atari salonlarından toplardı annem beni, seviyorum napıyım...

Zaten dünyada kalleire adı altında arcade multiplayer yapılıyor (street ,mortal, mustapha, final fighter vs) Ben sadece bunun türkiyede ping sorunu yaşanmadan oynanmasını böyle bir zincir kurulmasını istiyorum.

Belirtiğim gibi ben dosyayı hazırladım , içinde 3 oyun olmakla birlikte (street fighter chp2,mortal 1ve punisher) kolay yükleme için hazırladığım belgede içinde ,okursan eyer herşeyi anlatıyor .

Şuan için 3 oyun var ,eğer ben gibi düşünen arkadaşlar ilgi duyarlarsa diğer oyunları (bayağı var zaten) internette rapid share ile link atıcam...

Hazırladığım link yakınada geliyor

meraklıları bekliyorum...

Alıntıları Göster
    oooo efsane olur dostum! güzel olay yapmışsın. bende haylen hatta şuan şirkette bile oynuyorum:)
    neyse linki bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: changez

oooo efsane olur dostum! güzel olay yapmışsın. bende haylen hatta şuan şirkette bile oynuyorum:)
    neyse linki bekliyorum

Alıntıları Göster
    link çok kısa bir süre sonra elinizde olucak işallah...
  • quote:

link çok kısa bir süre sonra elinizde olucak işallah...

Alıntıları Göster
    bekliyoruz
    arkadaşım
    çok
    güzel
    şey
    yapmış
    olursun
    valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: affetmez

bekliyoruz
    arkadaşım
    çok
    güzel
    şey
    yapmış
    olursun
    valla

Alıntıları Göster
    @carpediem_now Senin aradığın şey Kawask emulatöründe vardır. ama pingler çok yüksek
    Kawaks ı aç
    Start netplay
    Ordan server şeç
    Sendeki oyunu aynısı karşı taraftakine uyuyursa Join de başlar
    ben arkadaşla denedik çok yavaş oluyor (matrix gibi)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam ve emulatör kullanımı
    9 yıl önce açıldı
    Multiplayer Ve Korsan Oyun...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amulet

@carpediem_now Senin aradığın şey Kawask emulatöründe vardır. ama pingler çok yüksek
    Kawaks ı aç
    Start netplay
    Ordan server şeç
    Sendeki oyunu aynısı karşı taraftakine uyuyursa Join de başlar
    ben arkadaşla denedik çok yavaş oluyor (matrix gibi)

Alıntıları Göster
    ben de onu çözmek için mame ve kalleirayı kullanıyorum benim pingim şu an çok düşük
    zaten linki de hazırladım nerdeyse ,yazıcam yakında ping sorunu çözülür sanıyorum

• quote:

ben de onu çözmek için mame ve kalleirayı kullanıyorum benim pingim şu an çok düşük
    zaten linki de hazırladım nerdeyse ,yazıcam yakında ping sorunu çözülür sanıyorum

Alıntıları Göster
    bence kawaks en iyisi hiç kalierra ile uğraşmaya gerek yok benim bilgisayarımda mame ve kawaks yüklü kawaks ı net için kullanıyorum mame klasörünün içine attım

• quote:

Orijinalden alıntı: MinusHuman

bence kawaks en iyisi hiç kalierra ile uğraşmaya gerek yok benim bilgisayarımda mame ve kawaks yüklü kawaks ı net için kullanıyorum mame klasörünün içine attım

Alıntıları Göster
    eğer bahsettiniz gibi bir sorunla karşılaşılırsa,kawaks lada yapabiliriz
    ben en yaygın olarak mame yi gördüğüm için onu yaptım

server şu an ben olduğum için ping sorununu o kadar beklemiyorum ama sorun çıkarsa kawaks da olur

• quote:

eğer bahsettiniz gibi bir sorunla karşılaşılırsa,kawaks lada yapabiliriz
    ben en yaygın olarak mame yi gördüğüm için onu yaptım

server şu an ben olduğum için ping sorununu o kadar beklemiyorum ama sorun çıkarsa kawaks da olur

Alıntıları Göster
    YA BİZ EN SEVDİĞİMİZ OYUNLARI OYNAYAMAZKEN SİZ MULTİ DEN BAHSEDİYONUZ. KAÇ TANE EMULATÖR İNDİRDİM BENİM ŞU MUTANT FİGTHERİ HİÇ BİRİ GÖR MÜYO DAHA ÖNCE DONANIMHABERDE YAZILANLARIDA DENEDİM OLMUYO DAHA NE YAPMAM GEREKLİ BİLMİYORUM KAWAKS, ZİNC MAME32,ARCADE, CALLUS HİÇ BİRİ GÖRMÜYO BU OYUNU AMA DİĞER OYUNLAR GÖZÜKÜYO ROOMLARI TARATMAM DAHİ İŞE YARAMADI

• quote:

Orijinalden alıntı: metehan7x

YA BİZ EN SEVDİĞİMİZ OYUNLARI OYNAYAMAZKEN SİZ MULTİ DEN BAHSEDİYONUZ. KAÇ TANE EMULATÖR İNDİRDİM BENİM ŞU MUTANT FİGTHERİ HİÇ BİRİ GÖR MÜYO DAHA ÖNCE DONANIMHABERDE YAZILANLARIDA DENEDİM OLMUYO DAHA NE YAPMAM GEREKLİ BİLMİYORUM KAWAKS, ZİNC MAME32,ARCADE, CALLUS HİÇ BİRİ GÖRMÜYO BU OYUNU AMA DİĞER OYUNLAR GÖZÜKÜYO ROOMLARI TARATMAM DAHİ İŞE YARAMADI

Alıntıları Göster
    çok güzel çalışma olmuş. insanların katılımı ile bizim de güzel bi serverımız olsun bence

• quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

çok güzel çalışma olmuş. insanların katılımı ile bizim de güzel bi serverımız olsun bence

Alıntıları Göster
    kawakstan anlayan arkadaşlarım bana azıcık anlatırlarsa çok yardımları olucak

• quote:

kawakstan anlayan arkadaşlarım bana azıcık anlatırlarsa çok yardımları olucak

Alıntıları Göster
    http://www.t45ol.com/play_us/782/street-fighter-2.html

street fighter ı internet üzerinden oynanılan versiyonu

• quote:

Orijinalden alıntı: _yakari_

http://www.t45ol.com/play_us/782/street-fighter-2.html

street fighter ı internet üzerinden oynanılan versiyonu

Alıntıları Göster
    keşke olsa bizimde server ımız ya çok gusel olur mortal ,king of, street figter serilerinde sizi yenmek isterim açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: Metality

keşke olsa bizimde server ımız ya çok gusel olur mortal ,king of, street figter serilerinde sizi yenmek isterim açıkçası

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar tam bi kurulu server olmasada,artık kendi kendimize yapmaya çalışıcaz olduğu kadar llinki de veriyorum zaten, server oluşturma dosyalarını ve ayarlarını da anlatıcam...

• quote:

Arkadaşlar tam bi kurulu server olmasada,artık kendi kendimize yapmaya çalışıcaz olduğu kadar llinki de veriyorum zaten, server oluşturma dosyalarını ve ayarlarını da anlatıcam...

Alıntıları Göster
    http://rapidshare.de/files/10486044/multiplayer_arcade_zevki.rar.html

Arkadaşlar dosyamız bu, içinde size klavuzluk edicek bir dosyada var, elimden geldiğince anlatmaya çalıştım...

UYARI= multiplayer oynama moduna geçtiğimizde, karşımıza çıkan pencerede server listesi yer alıyor, server listesi pencerenin üzerindeki rakamların artmasıyla çolıyor, eyer bu çoğalma sırasında pencere içi herhangi birşeye tıklarsak duruyor ve kisisel kurulan Turk serverlar sonlarda yer aldığı için görülmüyor, lütfen buna dikkat edelim ve serverların açılmasını bekliyelim

arkadaşlar şimdiden kolay gelsin diyorum...

benim kendi kişisel serverım Turkish_Arcade_Wars

kişisel server oluşturmak için gerekli dosya ve ayarları da yakın da buradan paylaşıcam... kendi serverlarını oluşturmak isteyenlerin dikkatine (sanıldığı kadar zor değil tek tık yetiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NafirKeyh -- 7 Ocak 2006 3:10:43 >

• quote:

http://rapidshare.de/files/10486044/multiplayer_arcade_zevki.rar.html

Arkadaşlar dosyamız bu, içinde size klavuzluk edicek bir dosyada var, elimden geldiğince anlatmaya çalıştım...

UYARI= multiplayer oynama moduna geçtiğimizde, karşımıza çıkan pencerede server listesi yer alıyor, server listesi pencerenin üzerindeki rakamların artmasıyla çolıyor, eyer bu çoğalma sırasında pencere içi herhangi birşeye tıklarsak duruyor ve kisisel kurulan Turk serverlar sonlarda yer aldığı için görülmüyor, lütfen buna dikkat edelim ve serverların açılmasını bekliyelim

arkadaşlar şimdiden kolay gelsin diyorum...

benim kendi kişisel serverım Turkish_Arcade_Wars

kişisel server oluşturmak için gerekli dosya ve ayarları da yakın da buradan paylaşıcam... kendi serverlarını oluşturmak isteyenlerin dikkatine (sanıldığı kadar zor değil tek tık yetiyor)

Alıntıları Göster
    bugun bende server olayı nerdeyse tüm gün olur

• quote:

bugun bende server olayı nerdeyse tüm gün olur

Alıntıları Göster
    önceden belirttiğim gibi sizelere server oluşturmak için gerekli dosya ve ayarlamalarıda vereceğimi söylemiştim . işte link

http://rapidshare.de/files/10572895/server_dosyas_.rar.html

gerekli açıklamalar dosyanın içinde mevcut arkadaşlar bir sorunuz olursa burda sorabilirsiniz kolay gelsin...
  • quote:

önceden belirttiğim gibi sizelere server oluşturmak için gerekli dosya ve ayarlamalarıda vereceğimi söylemiştim . işte link

http://rapidshare.de/files/10572895/server_dosyas_.rar.html

gerekli açıklamalar dosyanın içinde mevcut arkadaşlar bir sorunuz olursa burda sorabilirsiniz kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    millet sizinde serverlarınızı görmek isteriz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.