Şimdi Ara

Arcade bir dövüş oyunu vardı zamanında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DeLLaS

quote:

Orjinalden alıntı: TheGreat

quote:

Orjinalden alıntı: chef1119

king of fighter(kof) olabilirmi?

Yok canım artık

Buldum arkadaşlar oyunu

Arcade bir dövüş oyunu vardı zamanında...

Başta @oldkhn arkadaşım olmak üzere yardım eden diğer arkadaşlara da teşekkürlerimi sunuyorum.

Samurai Shodown

ya bu oyun daha sonraları çıkmıştı.senin dediğin elemanda GALFORD köpeğinin adı da BOBY idi.Hatta galfordun japon versiyonu HANZO vardı....hey boby derdi galford oyunu kazandığında ama galfordun hafiften ince itini çağırması için dizayn edilmiş süper bi seslendirmesi vardı o oyunda bitiremediğim tek karakter GENANdır (1994-1995 lise 2 de atari salonları günlerimden)
    yalnız bu resim samurai shadow 2 ye aittir kandırıkçılık olmasın

Ahaha, maşallah be hocam :) Senin de oyunlarla aran iyiyimiş bayağı Zaten bu resmi Samurai Shodown'u temsil etmesi için koydum. Yoksa benim oynadığım atari salonlarındaki serinin 4. oyunuymuş. Tek tek baktım hepsine bugün, aha buydu benim oynadığım dedim 4. oyunda

Herifin ismi GALFROD evet, lakin HANZO denen adam başka biri be hocam. Ninja kılıklı biri, üçe beşe felan bölünüyor hatta adam! Romlarını indirdim bugün, çatır çatır oynuyorum joypad'imle

İsteyene romları bulabilirim. Gerçi arayan bulur zaten. Google'a yazın, envai çeşit site çıkıyor Cadillacs and Dinosaurs'u da indirdim, hey gidi günler hey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 24 Nisan 2007; 20:54:52 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Aynı dönemlerde bir oyun daha vardı final fight gibi ilerlemeliydi, seçtiğimiz adamları anımsamıyorum ama oldukça büyüktüler aynı art of fighting gibi. İlk bölümlerde anımsadığım kadarıyla teleferik içinde de kavga ediyorduk sonra ken gibi kırmızı giymiş karateciler vardı. Çok jeton yedim ona nedense adını anımsamıyorum.

oooooooovvvvvvvvvv müdür ne diyon sen sakın o oyun D. D. CREW olmasın hatta olsun evet evet olsun...ilk bölümde golndolda eli sopalı adam, ikinci bölümde teleferikde kolpa bruce lee, üçüncü bölümde helikopter pistinde eli topuzlu hatun........hikaye uzun ama mame de çalışan romu var o oyunun

Dostum valla çok sağol arıyor arıyor bulamıyordum.. Ayrıca benden size bir kıyak olsun, mame fx (son sürüm) ve rad mobile oynayın süper bir yarış oyunudur.
    www.rom-world.com yumulun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryeck -- 24 Nisan 2007; 20:56:47 >

• quote:

Herifin ismi GALFROD evet, lakin HANZO denen adam başka biri be hocam. Ninja kılıklı biri, üçe beşe felan bölünüyor hatta adam! Romlarını indirdim bugün, çatır çatır oynuyorum joypad'imle

ne yani çatır çatır joypadle oynuyom diye hava mı atıyon bende de var hem joypad hem de bu oyunlar ama milletin canını çektirir gibi söylemiyorum
    hanzo başka galford başka ama hareket ve kılıç kullanımları aşağı yukarı birbirine pareleldir.
    bu oyun 1995 yılının sıcak bir bahar gününde Gaziantepin Nizip ilçesinde bulunan Anadolum Atari Salonuna geldiğinde bu oyunu Bursa da oynamış bir arkadaş vardı (atari oyunlarına da baya bi yeteneği vardı bunun) bir çcocukla kapışmıştı ve de çocuk ne hırs yapmışsa 50 jetondan fazlasını kaptırmıştı ama sonuç hep hüsran olmuştu bunun için...neden mi bu kadar iyi hatırlıyorum bu herif yüzünden oyunu oynamaya fırsat olmamıştı aşağı yukarı 1-1.5 saat beklemiştik sonrasında ise haohumaru ile oradan buraya kılıç darbeleri ile koşmuş UKYO TACİBANA (soyismi yanlış olabilir) ile kızları peşimizde koşturmuştuk (sanalda olsa)

• quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Dostum valla çok sağol arıyor arıyor bulamıyordum.. Ayrıca benden size bir kıyak olsun, mame fx (son sürüm) ve rad mobile oynayın süper bir yarış oyunudur.
    www.rom-world.com yumulun.

sağolasın ama bu kaynağı sömüreli baya oluyor lakin eski tadı alamıyorum bu oyunlarda belkide o arkadaş ortamı artık olmadığındandır yok ya şundan kesinlikle eminim Atari Salonlarında dahi olsa sosyalleşebiliyorduk ne bileyim Nizip'ten Gaziantep'e gidip oradaki atari salonlarında gördüğümüz yeni oyunları anlatabilmek/dinleyebilmek bizim için büyük mutluluktu

• Samurai Shadown, Mame emulatoru ile çalışabiliyor. Bana sorsan söylerdim abi, neden topic açtın ki Allah Allaaah
  • quote:

Orjinalden alıntı: BigBoSs ®

Samurai Shadown, Mame emulatoru ile çalışabiliyor. Bana sorsan söylerdim abi, neden topic açtın ki Allah Allaaah

Ne bileyim oğlum! Senin atari salonlarında sürtmüşlüğün var mı ki Ayrıca Samurai Shadown değil, Samurai Shodown

Ama ne günlerdi bea... Üç beş jeton için babannemin çantasından para bile araklamıştım Küçüküm ama o zamanlar

@DeLLaS hocam, anladım şimdi. Ama Galfrod'u tercih ederim. Herif çok karizma yahu Böyle isterdim bir köpeğim olsun, herifin üzerine takla ata ata uçsun felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 24 Nisan 2007; 21:20:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

ya bi oyun vardı alsancakta ataride oynardık final fight 1 numara bu oyunda 2 numara idi pek bi her tarfta bulamazdık.İlerlemeli oyundu oyunu bitirnce bastan baslardın salon sahibi deli olurdu tek jetonla 1 saat oyna o zaman saat olayı yok.Oyunda boris denen zenci bi tip vardı,kyle,mavi ceketli bi adam bide bi kız vardı .final fightın kopyası gibiydi.boris denen adamı secerdik.bu oyunu düşün düşün bir türlü ismini bulamadım oyun 10 numara bi oyundu.

yok mu su oyunu hatırlıycak hayır sever

• quote:

quote:

ya bi oyun vardı alsancakta ataride oynardık final fight 1 numara bu oyunda 2 numara idi pek bi her tarfta bulamazdık.İlerlemeli oyundu oyunu bitirnce bastan baslardın salon sahibi deli olurdu tek jetonla 1 saat oyna o zaman saat olayı yok.Oyunda boris denen zenci bi tip vardı,kyle,mavi ceketli bi adam bide bi kız vardı .final fightın kopyası gibiydi.boris denen adamı secerdik.bu oyunu düşün düşün bir türlü ismini bulamadım oyun 10 numara bi oyundu.

yok mu su oyunu hatırlıycak hayır sever

Geçmiş olsun inş. bulursun. Ben o kadar baktım baktım 3000 den fazla oyun arasında! e insan haliyle bırakıyor aramayı bir yerden sonra. Eğer anlatabilirsen bölüm tasarımları nasıldı, bölüm sonu patronları nasıldı, en çok dayak attığın eleman ne tipteydi vb. yazarsan belki anımsarız.

• quote:

Ne bileyim oğlum! Senin atari salonlarında sürtmüşlüğün var mı ki

Olmazmı abi ya, beni bitirdiğin an bu andır işte. 10 yıllık oyunculuk var bende! Art Of Fighting mi desem, Double Dragon mu desem, ''atıl kurt'' Shinobi mi desem, ''hagar'' Final Fight mı desem, efendime söyleyeyim... ''Mustafa'' Cadillacs & Dinosours mu desem, yoksa favorim Punisher' mı desem!

Bazen iki kişi oynardık hep Punisher olmak isterdim ben, Nick Furry kalırsa bana o oyun içime sinmezdi. Snow Bros'da skor yapacağız diye parmaklarımız acırdı. Skora yazdırdıktan sonra aynı gün içinde gider bakardık geçen olmuşmu diye. Okulda aç durur salonlarda harcardık harçlığı, veletlik işte.
    En çok da NPC'ye karşı KOF oynarken elemanın birinin jeton atıp beni bir güzel pataklaması bozardı beni. Biz jetonsuz oynamanın yolunu dahi bulmuştuk hatta, Metal Slug'ı bitirmiştik çaktırmadan... Hala salonlarda takılan varsa söyleyebilirim taktiğini

• quote:

senin aradığın oyun krycek'in aradığı oyun ile aynı olan oyun D.D. CREW...oyunda dört kişi seçilebiliyordu ihtiyar, zenci boksör, komando ve de polis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLLaS -- 24 Nisan 2007; 23:59:49 >

• ahanda resmi

[/simage]http://images.webmagic.com/klov.com/images/10/1078945817.jpg[simage]
  • quote:

Orjinalden alıntı: BigBoSs ®

quote:

Ne bileyim oğlum! Senin atari salonlarında sürtmüşlüğün var mı ki

Olmazmı abi ya, beni bitirdiğin an bu andır işte. 10 yıllık oyunculuk var bende! Art Of Fighting mi desem, Double Dragon mu desem, ''atıl kurt'' Shinobi mi desem, ''hagar'' Final Fight mı desem, efendime söyleyeyim... ''Mustafa'' Cadillacs & Dinosours mu desem, yoksa favorim Punisher' mı desem!

Bazen iki kişi oynardık hep Punisher olmak isterdim ben, Nick Furry kalırsa bana o oyun içime sinmezdi. Snow Bros'da skor yapacağız diye parmaklarımız acırdı. Skora yazdırdıktan sonra aynı gün içinde gider bakardık geçen olmuşmu diye. Okulda aç durur salonlarda harcardık harçlığı, veletlik işte.
    En çok da NPC'ye karşı KOF oynarken elemanın birinin jeton atıp beni bir güzel pataklaması bozardı beni. Biz jetonsuz oynamanın yolunu dahi bulmuştuk hatta, Metal Slug'ı bitirmiştik çaktırmadan... Hala salonlarda takılan varsa söyleyebilirim taktiğini

Hobaaa Biz kaçardık bazen okuldan, sabahtan üç beş jeton alırdık, sonra paso tel sokardık makineye Ufak bir temasta 5-10 kredi yazıyordu zaten. Arkadaş arasında ise telin kod adı 'kredi kartı' idi

-Kredi kartını versene lan!
    -Bende değil, Bekir abiden iste

• quote:

Hobaaa Biz kaçardık bazen okuldan, sabahtan üç beş jeton alırdık, sonra paso tel sokardık makineye Ufak bir temasta 5-10 kredi yazıyordu zaten. Arkadaş arasında ise telin kod adı 'kredi kartı' idi

-Kredi kartını versene lan!
    -Bende değil, Bekir abiden iste

yahu biz bu işi ilkokula giderken yapıyorduk o zamanlar bulunduğumuz yerde süreli atari 1600 oyunları ile süreli sega master system oyunları olan makinalar vardı..Arkadaş yakalanınca korkudan bıraktık bu işleri

• samurai shadow tek kelime ile hepinizi aglatırım ben bu oyunda 1-2-3-4 ve en guzellerinden biri olan amasukas revenge bunu emu olsa bile oynayın :D
  • Keşke, PSN ye Bu oyunu multiplayer oynama fırsatı koysalar.

Mortal Kombat2 ye lafım yok zaten 2den sonra battı 3 den sonra 4 le 3 boyut zıçtı.
  • quote:

ahanda resmi

[/simage]http://images.webmagic.com/klov.com/images/10/1078945817.jpg[simage]

budeğil dostum
    final fight gibiydi ilerlemeli oyun bi bölümde trende gidiordun trenin sonuna gelince bi adam geliyordu kendi etrafında dönüyordu haggar gibi hareketleri vardı boris denen tipin bacak omuz hareketi vardı.kyle denen tip street fighter daki guile gibi jilet cekerdi.bi bölümde bölümde eski yunanistandaki heykeller gibi bi adam vardı o canlanırdı.onu haklardık. final fighta cok benzerdi bölüm sonu boslar aynı final fighttaki adamlara benziyordu.Oyun 10 numara oyun grafik hareket kompinasyonları o devrin çok ilersindeydi.neydi bu oyunun adı gidip atari salonuna bakacam adam kapandı.

• bir bölümde izmir kordonu gibi bir yerde giderdik admaları denize atınca denizden balık çıkar onu yer enerji kazanırdık.Aklıma geldikce yazarım bölümleri.
  • 64th Street o oyunun adı
  • 64th street değil of allahım neydi bu oyunun ismi ya
  • bide halk arasinda s.k.ciler diye bir oyun vardi bilmem duyan varmi.adami tuttugun gibi arkasina gecip sacma sapan haraketler yapiyodun sanirim oradan geliyo adi.neydi ya o yunun ismi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.