Şimdi Ara

Arcade bir dövüş oyunu vardı zamanında... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyunu buldum süper bi arcade oyun tavsiye ederim

Violent Storm © 1993 Konami.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC@DC -- 25 Nisan 2007; 21:49:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluet

bide halk arasinda s.k.ciler diye bir oyun vardi bilmem duyan varmi.adami tuttugun gibi arkasina gecip sacma sapan haraketler yapiyodun sanirim oradan geliyo adi.neydi ya o yunun ismi?

abi bu ne bu, Allah Allah gece gece beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün.
    s.k.ciler ha tutuğunun arkasına geçip garip hareketler yapıyorsa ve halk arasındaki ismide s.k.ciler ise ne yaptıkları...neyse ya anlayana anladı zaten
    sağolasın bluet sağolasın... oyunun ismini bulursan söylede oynayalım

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

oyunu buldum süper bi arcade oyun tavsiye ederim

Violent Storm © 1993 Konami.

http://www.dessgeega.com/violentstorm.png

o yıllarda oyunun arka planına bakıp oralarada gidebilmeyi de isterdim. bu resimdeki arka planında bulunan kızıllıktaki gibi oralara gidebilmek ya da gitmeyelim de güzel bir tepe bulup bu kızıllığın tadını mı çıkaralık?
    bu oyunlardaki lezzeti maalesef hiçbir oyunda bulamıyorum yoksa lezzet varda benimkisi geçmişe duyulan bir özlem mi?

• arkadaşlar merhaba bu samurai shodown u arıyorum. zamanında hiç emu fln uğraşmadan exe siyle oynadım diye hatırlıyorum şimdi emu neo geo fln aklım karıştı.nedir bilmiyorum bunlar.bana samurai shodown 2 lazım indirebileceğim bir yer söylerseniz sevinirim teşekkürler
  • DosBox'da var sanıyorum. Bir araştır istersen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.