Şimdi Ara

arc s?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arc s 350 $ başka telefonlarda önerebilirsiniz. max 380 $

Experia mı yok samsung mu arkadaşlar biraz araştırdım işlemci olarak felan xperia hep önde galiba ama sağlamlık derecesi garanti olmadığı için benim için daha ağır basıyor şu anda tavsiyelerinizi bekliyorum.

(Düzenleme notu: N8 ve neo sorusunda neo ağır bastı neoyu söylettim ancak neo malesef yokmuş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 28 Nisan 2012; 16:09:29 >

• oradan alabileceğiniz telefonlar nedir ?

Neo N8'den daha mantı klıdır

sadece kamerayı kullanmayacaksanız Neo almalısınız yani (N8 kamerada 1 numaradır ama Neo'daki kamerada en iyiler arasındadır.)
  • Telefondan hiç anlamıyorsan hangisi hoşuna gidiyorsa onu al farketmez. Kamerası iyi olsun şarjı uzun gitsin dersen o zaman N8.
  • sımdı bırden akıllı telefona gecmek ,uzun sure araba kullanmıs bırıne hadı bakalım sımdı de boeing 777 yolcu ucagı kullancaksın demeye benzıyor ,,

nokıa n8 temel ıhtıyacları ustun bır sekılde gorecektır...

kamerası cok ıyı
    gps bedava ve cok ıyı
    ekran cok guzel
    pil suresı cok ıyı
    karmasık degıl
    ınternet kullanımı gayet ıyı

neo alırsan androıdten dolayı karmasık gelecektır , n8 ıse basıt kullanımı kalıtelı ıscılıgı ve taş gıbı yapısıyla daha uygun olacaktır...
  • N8 kullanıp illallah demiş biri olarak kamera ve batarya hariç her şey için Neo diyorum.Neo'nunda kamerası pek kötü değildir.Ama N8 kadar iyi fotoğraf kalitesi beklemeyin.
  • Telefonu dijital fotoğraf makinesi olarak kullanacaksanız ve şarjının uzun gitmesini istiyorsanız n8. Onun dışında her şey için Neo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

Merhaba arkadaşlar.Telefondan hiç anlamam. Elimde 6-7 yıllık e-250 var.Basradan nokia n8 300$ mış haber verecektim ama bir arkadaş Xperia Neo dedi.Bende kararsız kaldım ve dh'e sorayım dedim.

Harcayabileceğim max miktar : 350$

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not: Telefon orjinaldir sadece garantisi yok ve burada kayıt yaptırılması gerekiyor.

Kesinlikle Neo veya Neo V derim andriod olması kafadan +1 zaten tasarım olarakta neo derim. Hizlialdan 4 ay falan oldu alalı çok memnunum 700 liraya almıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one S alınırmı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende noe v kullanıyorum hizlialdan almıştım cidden süper telefon fiyatına göre mükemmel özellikler
  • teşekkürler arkadaşlar neo siparişini verelim o halde.
  • neo v kullanıyorum tavsiye ederim hiç düşünmeden onu al
  • N8 kamerası dışında adama lanet ettirir. Kendimden biliyorum.
  • neo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

teşekkürler arkadaşlar neo siparişini verelim o halde.

Memnun kalacağınızdan eminim.
  • N8
  • Arkadaşlarr bu gün aradım konsolosluğu da bir tanesi bana Samsung i9001 340 $ dedi bunu al dedi kafam karıştı experia diyordum ama bir araştırayım diye kapattım da arkadaşlar ne diyorsunuz?
  • Kamera çok önemliyse Galaxy S ve Neo arasından Neo seçilir.

oradaki seçenekleri bize sunsaydın daha güzel tavsiyelerde gelebilirdi.

sonuç olarak Neo diyorum.
  • hocam sonsuz tercih hakkı var mesela i9100 440 $ mış ama o benim bütçemi aşıyor şu anda. Max 350 $ olmalı siz tavsiyelerinizi verin bu fiyat aralığındaki en iyi telefon nedir?

Yani özellikle neo olacak diye birşey yok ben pek anlamıyorum o yüzden sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 27 Nisan 2012; 12:35:35 >
  • Galaxy Nexus kaç dolar ?

Galaxy R - Htc Evo 3d - Motorola ATrix - Optimus 2x-3d - HTc One s - Sensation

alabileceğin fiyat aralığındaki telefonların hepsini yaz ona göre tavsiye verelim.
  • Hocam neo yokmuş ya.

Sony ericson Arc s var 350 $ a alayım mı?

bu gün alacağım artık ve kendimi şu anda okyanusun ortasında gibi hissediyorum

Galaxy nexusu sordurtayım mı? yoksa arc s onun yerini doldurur mu? benim max 390 $ felan işte dolar olarak çok fazla harcama yapmıyorum telefonlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 28 Nisan 2012; 16:05:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.