Şimdi Ara

ARC Raiders yılın en popüler oyunlarından biri olma yolunda; Oyuncu sayısı giderek artıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARC Raiders yılın en popüler oyunlarından biri olma yolunda; Oyuncu sayısı giderek artıyor
    Son dönemde epey popüler hâle gelen "extraction shooter" türü, yeni bir başarı hikâyesi daha ortaya çıkarmış gibi görünüyor. 30 Ekim'de oyunseverlerle buluşan çok oyunculu nişancı oyunu ARC Raiders, oyuncular tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Üstelik bu öyle kısa süreli bir patlama gibi de durmuyor. Daha ilk haftasında 2.5 milyon satışa ulaşarak dikkat çekici bir çıkış yapan oyun, Steam'deki eş zamanlı oyuncu sayısını giderek arttırıyor.

ARC Raiders, İkinci Haftasında Rekorunu Geliştirdi

Büyük ilgi gördüğü çıkış haftası sırasında Steam'de en fazla 354,000 eş zamanlı oyuncuya ulaşan ARC Raider, ikinci haftasında 416,000 eş zamanlı oyuncuyu gördü. Oyunun ikinci haftasında rekorunu daha da geliştirmesi, kulaktan kulağa yayılarak daha fazla oyuncuya ulaşırken, ilk haftaki oyuncuların önemli bir bölümünü de korumayı başardığını gösterdi. Bu özellikle nişancı oyunlarının hızlı çıkıp hızla kaybolduğu günümüz şartlarında oldukça önemli bir başarı kriteri.

Ayrıca Bkz.GTA 6'yı ertelemenin bedeli yarım milyar dolar olabilir

Bilimkurgu atmosferini iş birliği tabanlı aksiyonla birleştiren ARC Raiders, oyuncuları insanlığın hayatta kalma mücadelesine davet ediyor. Oyunda, uzayın derinliklerinden gelen mekanik ARC ordularına karşı savaşan bir özgürlük savaşçılarının parçası oluyorsunuz. Devasa robotlara karşı hayatta kalmak için silah çeşitliliğini, taktiksel ekipmanları ve ekip çalışmasını doğru kullanmak gerekiyor. Açık dünyada keşif yaparken kaynak toplamak, üs kurmak ve yeni teknolojiler geliştirmek de savaşın önemli bir parçası. Retro-fütüristik tarzı, dinamik çatışmaları ve takım oyununa dayalı yapısıyla ARC Raiders, çevrim içi aksiyon türüne farklı bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Kaynak:https://www.forbes.com/sites/paultassi/2025/11/09/arc-raiders-concurrent-playercount-record-shows-a-rapid-viral-spread/

• Youtube shortsta hep bu oyun var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Öte yandan geliştiricileri sağlam, eski Dice çalışanlarının kurduğu şirket. Bf3, Bf4, Bf1 gibi efsane oyunlara imza atmış geliştiriciler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfatalrhymex -- 10 Kasım 2025; 20:32:34 >

• Benim tarzım değil, 50 küsür maç yaptım, 20sinde çıkışa ulaşabildim. 10 defasında çıkış noktasında bekleyen bebeler öldürdü, 5-6 defasında iyi loot olan bina içinde pusmuş bebe öldürdü, gerisinde ARC robotları çeşitli şekillerde öldürdü. ölünce üstündeki tüm item'lar gidiyor maalesef. İyi silahla başlarsanız uğraşıp geliştirdiğiniz silah, kalkan vs ölünce kayboluyor..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • korozyon kullanıcısına yanıt
    extraction shooter oyunları maalesef böyle bende YT de çok fazla gördüm betasını denemesem kesin alıp pişman olurdum. Çok sıkıcı bir oyun.

• Bence çok ilginç olan PlayStation gibi dev markalar buna benzer, bunun gibi oyunlar yapınca tepki ile karşılanıyor. Daha küçük ekipler yapınca rekorlar kırıyor. Aslında arkadaki servis mantığı aynı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.