Şimdi Ara

ARC Raiders | PC | ANA KONU (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
37
Favori
26.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Giriş
Mesaj
  • Stella'da herkes snow ball deniyor artık, kimse loadout yapıp girmiyor garip bir hale dönüştü harita. Raid sürelerim 1-2dk oluyor bazen, spawn oluyorum bir koridor sonra grupla karşılaşıyorum. Raid'e ortadan girmek sıfırdan girmekten daha karlı oluyor çoğu zaman, her yer ceset lootlayıp çıkıyoruz.


    ARC Raiders | PC | ANA KONU
    _____________________________
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa
  • Oyuna yeni başladım sayılır. İlk başlarda çok ilgimi çekmemişti. Ama sonradan başlamanın galiba dezavantajini yaşıyorum. Elimde zaten adam akıllı silah yok. Haritada güzel loot bulabilecegım yerlere gitmeye kalksam %90 ölüyorum. Devamlı birileri var ve direk saldırıyorlar. Tabi kalkan kötü silah kötü başedilmiyor. Diğer yerlerde de çer çöp harici loot yok. Ayrıca exp kasmak ta cidden zor oluyor.

    Hasılı kuytu kenarda loot yapayım desen boş
    İyi loot bulabileceğin yerde akbabalar dolu

    Yeni başlayan birisi için bu oyun işkence.

    Bence yeni başlayanlar için pvp lerin kapalı olduğu en azından hızlıca Exp ve belli bir seviye loot yapabilecekleri yeni harita mod ları şart.

    Ben böyle giderse oyunu silerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • ihtiyar.gamer İ kullanıcısına yanıt

    Ne yazıkki sonradan başlayanlar için aşırı saçma durumuna geliyor.zorunlu wipe olsa en azından o dönemi bekleyip herkesin sıfırlanmasıyla daha rahat oynanıyor.Şu anda herkes terminator gibi dolaşıyor.Adamlar kraliçe ve kral hariç tüm robotları zorlanmadan tek alıyor.Hatta kraliçeyi tek alan bile gördüm.pve muhakkak gelmeli.ayrıca kesinlikle seviye bazlı lig olmalı.Bunlar gelmeden zaten ben alma olayını erteledim.İleride gelirse kesin alacağım oyunlardan.

    _____________________________
    SONY Playstation 5 Digital Sürüm

    AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • ihtiyar.gamer İ kullanıcısına yanıt

    Oyunu başından beri oynayanlar tüketti içeriği çünkü, şu an sadece keyfi PvP yapılıyor ve başlardaki arkadaşça ortam da sona erdi sorgusuz sualsiz herkes birbirine sıkıyor artık, yeni başlayanlar da hali ile bu kaosun ortasında kaldı. Embark'ın genel reset niyeti de yok, bu durumu dengeleyebilecek bir şey gözükmüyor şimdilik.


    Hatta kaos gittikçe de artmaya devam ediyor. Streamer'lar çete kuruyor mesela, Burnt Peanut'ın Bungalotor çetesine karşı, XqC Blue Origin, NickMercs MFAM ile karşılık verdi. Hepsi de kendine ait kıyafet seti belirliyor, eğer kıyafeti giyiyorsan birileri için düşmansın demektir.

    _____________________________
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa
  • Burdan bi arkadaş, bu stüdyo nerf atmayı sever demişti. Nerfler geliyor ARC Raiders | PC | ANA KONU  Gerçi venator nerfi şarttı da oyunu biraz daha zorlaştırıcaklar gibi görünüyor özellikle büyük arc farmını zorlaştırıyorlar. Deadline ve hullcracker ile basit avlanıyordu.


    Deadline

    • Buy value: From 8,100 to 15,000 Coins
    • Sell value: From 3,000 to 5,000 Coins
    • Crafting:
    • Old: 2 Explosive compound + 1 Synthesized fuel
    • New: 3 Explosive compound + 2 ARC Circuitry 
    • Deadline trader stock: From 3 to 1


    Power cell

    • Sell value: From 640 to 270 Coins


    Launcher ammo

    • Buy value:
    • Old: 10 launcher ammo for 6,000 Coins
    • New: 6 launcher ammo for 4,500 Coins
    • Sell value: From 200 to 250
    • Crafting:
    • Old: 6 launcher ammo for 4 Metal parts + 1 Explosive Compound
    • New: 6 launcher ammo for 1 ARC Motion Core + 2 Crude Explosives
    • Launcher ammo crafting is available at the Workbench without needing a blueprint.


    Venator

    Dev note: The fully upgraded Venator has been over-performing recently, capable of outgunning full squads using close range weapons. We’re re-tuning the fire-rate gained from upgrades to pull down the pacing a bit, while still keeping its damage and accuracy intact. This should encourage players to take some more time with their shots rather than mag-dumping the first poor soul they encounter. The community also rightfully pointed out that the weight of the Venator was inconsistent with the weights of our other pistols, so we’ve corrected that as well.

    • Reduced Fire-rate gained from upgrades from 22/44/60% to 13/26/40%.
    • Increased Weight from 2 to 5.


    Explosive Damage

    Dev note: We noticed that explosives dealt damage to more parts at once than intended, allowing weapons like the Hullcracker to kill larger drones too quickly. We’ve adjusted explosive damage to make it more consistent across the board, and we’ve re-balanced the damage of the Hullcracker to account for that change. This will require Hullcracker shots to need a bit more precision while still dealing good damage to the targeted spot.

    • Rebalanced explosive damage against ARC for a more consistent experience.
    • Explosions on smaller enemies, e.g. Turrets are largely unaffected.
    • Explosions on larger sized enemies, e.g. Bastion will typically deal a bit less damage.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 20 Kasım 2025; 14:51:33 >
    _____________________________
    If you place your hopes in anything, they will be betrayed.

    Promises will go unfulfilled and faith will be let down.




  • Amerika dışındaki serverlara ne kadar yansır bilmiyorum ama şu an için bu seti giymek Peanut'ın Bungulator takımını desteklediğiniz anlamına geliyor ve diğer streamer ve destekçileri bu seti giyen herkesi sorgusuz öldürüyor.


    ARC Raiders | PC | ANA KONU
    _____________________________
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa
  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    Kendileri rol çeviriyorlar sonuçta EU serverları ve ya outfit ile bizlik bir şey olmaz ben her gördüğüme sıkıyorum zaten ARC Raiders | PC | ANA KONU 

    _____________________________
      ONE LOVE BOB
    • Grafik ayarlarındaki "çözünürlük ölçeklendirme yöntemini" en iyi görüntü için ne yapmalıyım ?


      9070xt kullanıyorum, 2K,

      _____________________________
    • ihtiyar.gamer İ kullanıcısına yanıt

      Bende yeniyim, SOLO oynuyorum genelde arkadaş canlısı herkes.

      Herkes ekmeğinin peşinde, hep beraber büyük robotlara saldırıyorlar vs


      eklemek istersen beraber oynayabiliriz, yaşlarımızda yakındır ARC Raiders | PC | ANA KONU 


      rwenzori steam kullanıcı adım.

      _____________________________
    • Az önce solo oyuna girdim.
      Baktım bi oyuncu düşmüş, metro çağırmaya çalışıyor.
      Beni görünce korktu.
      Yanına yürüdüm, öldüreceğimi sandı, yalvarmaya başladı.
      Baktım çantamda dirilten tabanca var. Kaldırdım adamı, çok mutlu oldu, teşekkür etmeye başladı.

      Trene binerken silahını ve mermilerini bana bıraktı.
      Böyle bi oyun.

      < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
      _____________________________
    • Rwenzori R kullanıcısına yanıt

      O onları bırakıp tuşa basana kadar başkası sizi patlatmasın son saniye tren istasyonu 2 taraflıysa karşı tarafa dikkat edin, ben genelde beraber dolaşmadığım 1 kişiyle çıkış yapacaksam diğer bilgisayara yolluyorum, aynı anda basalım diyorum, bilgisayara basarken yarım bırakıp çekilirse anında ben de çekilip silahımı çekiyorum, o süre zarfında adam vuran olabiliyor. friendly falan dese bile silahını arkaya atmıyorsa siz de atmayın.


      Bir de solo oynarken gece haritası bile olsa 2-3 kişi anlaşabilirseniz oyun içinden konuşarak oynayabilirseniz rahat rahat dolaşabiliyorsunuz, o zaman nedense hiç ateş eden çıkmıyor, hep friendly :)


      Saldırsan da saldırmasan da oyunu ingilizce konuşarak oynamak lazım. İngilizcesi olmayan sesli komut çarkını kullanabilir. Birşeyler soran olursa konuşanı anlamıyorsanız bile teşekkürler üzgünüm komutları var.


      Fırtınalı hava değilse toprakta bile koşsak ayak sesimiz hatrı sayılır bir mesafeden duyuluyor, bir keresinde gireceğim apartmanın yanında kayalık tepedeyken apartman içinde konuşmalar duydum, konuşmadan önce yaklaşıp gözetleyim dedim friendly mi bunlar diye, tam o anda adam "dışarıdaki, seni şu an göremiyorum ama duyuyorum konuşabilirsin" dedi. Şaşırdım hemen konuştum dedim apartmanda görevim var. Gel dedi biz de görev yapıyoruz :)


      bu ses dalgalarının çapını biraz fazla tutmuşlar, şüpheli durumlarda ayakta veya çömelerek yavaş yürüyün.

      _____________________________




    • Sonunda karavanı tamamladım. Artık bundan sonra bosslara dalarım ekiple. 5 skill point için doldurmam gerek zulayi pembelerle. Bide bol bol blueprint bulup stoklamam lazım ki bı sonraki raidera birakabileyim. Takım arkadaşıma vericem saklayacak. Daha hızlı olur böyle. Sıfırlamaya kaç gün var bilen var mı?

      < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
      _____________________________
    • İsseMiyake kullanıcısına yanıt

      Ben de 50-60bin liralık malzeme koyduğumda herşey tamamlanmış olacak.


      3 hafta sonra 15 Aralıkta sonlandırma aşaması diyor, 21 Aralıkta gönderiyoruz ama bu 5 günlük son aşamada ekstra birşey yaptıracaklar mı şu an detay yok.


      Evet bu blueprint olayından dolayı sistemin adil olmayacağını söylüyorlar, herşeyi dengelemeye çalışıyorlar ama bu blueprint olayı için birşey yapmazlarsa ilk eksi puanı yazarım onlara. Zaten iyice azalttılar artık gündüz haritalarında hiç BP çıkmıyor.


      Sadece wipe atanlara rastgele BP airdrop veya hediye versinler bari.


      ARC Raiders | PC | ANA KONU
      _____________________________




    • Oyunda aim alırken sağ click'e basılı tutmamız mı gerekiyor sürekli?

      Bunu değiştirebilecek bir ayar bulamadım.

      Değiştirme yöntemi varsa paylaşabilir misiniz?

      _____________________________
      AS(2)C
    • oguzgursel kullanıcısına yanıt

      Wipe atanlar 1 ay sadece wipe atanlarla oynayabilir diyebilirler son dakika yalnız. Hatta matchmaking de aynı şekilde wipe atanlara öncelik tanıyabilir 1 aylığına, işte o zaman adil olur ancak oyuncu tabanını bölerler. Oyuncu sayısı hala yüksek bi sorun çıkarmaz ama böyle bir şey yaparsan ilerisi için de kitlemiş olursun, ileride oyuncu kaybı yaşandığında sorun çıkabilir herkesi bölmek.


      Yine de BP olayı böyleyken ben bir ayar çekeceklerini düşünüyorum, ya yazdığım olacak ya da başka bir şey yapacaklar ama kesin yapacaklar yani. Yoksa yazdığınız gibi adil bi durum kalmıyor ortada, sürekli oynayan herifler bp stoklayıp yan hesabına bile atar. 40$ çoğu kişi için hiçbir şey.

      _____________________________
      If you place your hopes in anything, they will be betrayed.

      Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
    • Opsiyonel wipe her iki taraf için de adil değil ki, en başından beri saçmaydı ve hala oyunun en büyük saçmalığı olarak devam ediyor. Çıktığı günden beri oynayan insanlar için bitti mesela oyun, 2 milyon para var craft bile yapmaya tenezzül etmiyorum raid girerken her şeyi satın alıyorum, para hiçbir şey ifade etmiyor artık. Loot toplamanın bir anlamı kalmadı, şu aşamada oyundaki loot'ların %90'ı çer çöp, blueprint'lerin yarısını elde etmişim. Herkes can sıkıntısından keyfi PvP yapıyor, dün arkadaşla Blue Gate'de 12 kişi indirdik, 12! Bunlardan bir kişi dışında hepsi free kit çıktı, PvP Third person olduğu için zaten adil bir rekabet ortamı sunamıyor bir de öldürdüğümüz free kit çıkınca iyice çıldırtıyor insanı. Geçen gün CohhCarnage oyuna First Person kamera getirseler kimse bir daha Third Person oynamaz demişti, gerçekten öyle. Oyuna genel bir wipe lazım, biraz tazelenmesi, dengelenmesi, tekrar nefes alması gerekiyor, opsiyonel wipe sonrası her şey daha da kaos olacak.




      < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 21 Kasım 2025; 11:57:27 >
      _____________________________
      Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa




    • oguzgursel kullanıcısına yanıt
      Nasıl yani 15 Aralıkta oyun sıfırlanacak mı?

      < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
      _____________________________
    • TofixGX kullanıcısına yanıt

      İsterseniz kendiniz sıfırlayacaksınız.

      _____________________________
        ONE LOVE BOB
      • ItsCawfeee kullanıcısına yanıt

        Blueprintlerin gittigini gorunce, hic mantikli gelmedi sifirlamak

        _____________________________
      • TofixGX kullanıcısına yanıt

        Prestige gibi düşünün hocam tekrar BP arayacaksınız zaten ama onun öncesinde wipe attığınızda belirli ödüller vericek size diğer progress için.

        _____________________________
          ONE LOVE BOB
        • 
        - x
        Bildirim
        mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.