Şimdi Ara

ARC Raiders | PC | ANA KONU (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
17 Misafir (1 Mobil) - 16 Masaüstü1 Mobil
5 sn
431
Cevap
31
Favori
11.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baktım progress ilerliyor, dedim bu akşama kadar açılır. ucuz ve fazla ne varsa recycle ettim 2000e yakın donation yaptım. Sonra bir baktım 1%e geri düşmüş. Ulan bu akşam açılır diye o kadar uğraştık. Daha 1 plastik parça vermem :)

Desteğe yazdım bilerek. ibnelik yapmasınlar tahmin edemediler mi oyuncu sayısından envanterin 33%ünü geri dönüştürüp 2şer bin donation yapsa şu kadar oyuncu bu kadar zamanda dolar diye nasıl hesap edemediler inanılmaz birşey.

Bombalar mombalar gitti :) neyse bir müddet loot ederken seçici davranmayız olur biter :)

Bu sefer de fazla uçurmuşlar galiba, hala daha %1, ya visual bug oldu çıkıp girmem lazım ya da fazla uçmuşlar  

Bi de leaper'a buff mı atmış bunlar 2 tane blaze grenade ile yok oluyordu şimdi %40 falan canı gidiyor max, ebem emciklendi bi tanesini öldürücem diye  

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Dark matter D kullanıcısına yanıt

Gerçekten çok iyi fiyatmış yalnız,sizin yazınızı gördükten sonra merak edip baktım.Yani bedavadan hallice neredeyse

Bu türün açık ara en iyi örneğidir ama cidden zordur.Arc Raiders bunun yanında baya kolay kalıyor.Arc Raiders i deneyimsiz bir oyuncu bile zorlanmadan öğrenebilir.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse

Oyunun full paketini satın aldım ama arc varken bunu oynayasım yok. Muhtemelen iade ederim.

• Patch notları yayınlanmış, önemli değişiklikler var. Desync için fix atmışlar bi de wolfpack gibi itemların craftını zorlaştırmışlar. O kadar sensör tutuyordum belki bir gün bulurum diye ama yalan oldu  

Biliyorum hocam maalesef :) Haritadan çıkma yerlerini öğrenmek çok zor olduğu için defalarca kez sırf bu yüzden alıp ,geri satmak durumunda kalmıştım. Oyunun atmosferi muazzam,oyun inanılmaz gergin ancak görevlerin zorluğundan dolayı ve haritadan çıkış yerlerinin gösterilmeme zorluğu yüzünden pes edip bırakmak zorunda kalmıştım. Ama bu fiyata hiç oynamayacak bile olsam(oynarım diye düşünüyorum yine de) alacağım sanırım çünkü oyunun fiyatı neredeyse bir yemek-içecek parası :)

Bu tarz oyunlara ayıracak vaktiniz kısıtlıysa Eft zorlayacağı kesin ama pve modu var onda daha çok zevk alırsınız.zone isminde ayrı olarak satılıyor.Arc görevleri yapmak eft nin yanında çocuk oyuncağı kalıyor.map bile yok oyunda.yönlendirme hiçbirşey yok.15 i itibariyle 10 yıl sonunda tam sürüme geçeceği için belki bunlarda değişikliğe gidilmiştir görmek lazım.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • oguzgursel kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim ilgili bilgilendirme için, dün bende satın aldım artık.. :)

Bende genelde 2-3 saat arası oynayabilirim ve solo oynayacağım şu zamanlarda.

Pwe özelliği ile daha çok ilgileneceğim, loot yapmak pwp yapmaktan daha fazla hoşuma gidiyor. Bu oyun tarzı için önerilen bir yetenek ağacı ilerlemesi paylaşabilir misiniz?

İyi akşamlar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aron2186

Biliyorum hocam maalesef :) Haritadan çıkma yerlerini öğrenmek çok zor olduğu için defalarca kez sırf bu yüzden alıp ,geri satmak durumunda kalmıştım. Oyunun atmosferi muazzam,oyun inanılmaz gergin ancak görevlerin zorluğundan dolayı ve haritadan çıkış yerlerinin gösterilmeme zorluğu yüzünden pes edip bırakmak zorunda kalmıştım. Ama bu fiyata hiç oynamayacak bile olsam(oynarım diye düşünüyorum yine de) alacağım sanırım çünkü oyunun fiyatı neredeyse bir yemek-içecek parası :)

Grafikler çok kötü görünüyor.

Çözünürlükle alakalıdır.

Bu simülasyon gibi mi hocam?
    Arayüz biraz kötü gibi.
    Twitchde izleme sayıları düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 13 Kasım 2025; 21:23:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt

UE5 oyunları genelde 4K istiyor stalker 2 de mesela öyleydi.

Arayüzü basit tutmuşlar çok fazla eşya falan var neyin ne olduğu anlaşılsın maksat. Tek başına girip görevleri yapıp haritada dolaşmanın keyfini yaşamak lazım çok güzel haritalar mesela RDR2 yi çok yavaş bulan haritasında dolaşmaktan zevk almayanlarda vardı haritada dolaşmaktan da zevk almak lazım.

Teşekkür ederim hocam.

Ben en iyisi ARC Raiders alayım.

Hocam oyun ilk hafta 300-400bin oynandı, 2. hafta 700binden fazla sayıya çıktı 1 milyona doğru gidiyor.

Tarkovla vs. hiçbir zaman ilgilenmedim kendi adıma konuşayım bu oyunla ilgilenip almamın çok sebebi var,

bilimkurgu (star wars filmleri tadında görsel kalite)

seksenler vibe

oynanış singleplayer uncharted gibi

pvpve aynı anda olması

pay to win hiçbirşey satmamaları

yapay zekanın makine öğrenimi ile geliştirilmiş olması, yani gerçekten mekanik şeyler karşındaymış gibi hareket ediyorlar

süreli etkinlikler ve haritalarda hava koşulları değişiklikleri sayesinde 5 harita değil 15 harita varmış gibi içeriğin derinleşmesi

wipe sisteminin isteğe bağlı olmasına rağmen teşvik edici olması

1 milyon tane item olmaması

yapımcılar komuniteye önem veriyor ve 10 yıllık güncelleme planları var vs vs vs

Embark CEO'su ve yapımcıların bir kısmı zamanında EA bünyesinde çalışıyorlarmış, istedikleri gibi oyun yaptırmadıkları için şirketten ayrılıp kendi firmalarını açmışlar.

En sevdiğim hikaye. Özgün oyunlar böyle geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzgursel -- 13 Kasım 2025; 23:9:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Teşekkür ederim hocam.

Ben en iyisi ARC Raiders alayım.

Almıştınız sanki.

Oyuna dediğim birşey yok,Oyun gerçekten çok güzel bir oyun,atmosfer olsun,optimizasyon olsun,bug konusu olsun,yapay zeka olsun.Demek istediğim tarkov çıkınca ister istemez bir oyuncu kaybı yaşayacak.

10 dk önce %81di.

• Tarkov oyunu ile ilgili güzelleme yapan arkadaşlara ve düşük fiyatı nedeniyle çelişkide kalan arkadaşlar için bir kaç bilgide ben vereyim.

Birincisi Tarkov bu türün atası değildir. Divion da bu oynanış türü neredeyse aynı şekidle dark zone da vardı.

ikincisi Tarkov zor bir oyun değildir. yapımcısının bu oyun türünde olmazsa olmaz güvenli kutu alanını oyunun merkezine koyarak o kutu alanını satabilmek için oyunu inanlmaz derecede zorlaştırmasından ibarettir. Bu kutu alanı 2 den 4 e 4 den 6 ya vs yüzlerce usd lik paketleri yüzsüzce satmıştır. Zor oyun dedin puzle ile, yapay zekası ile elvel tassarımı ile zor oyundur, bunun gibi item spqan oranlarını dibe çekerek saatlerce oynamaya zorunlu bırakmak değildir.

üçüncüsü TArkov yapımcıları çok paragözdür. Kendi sattığı oyunu çıkardığı steam paltrformuda yeniden almak zorundasınızdır ( bu değiştimi emin değilim) .Oyun betayken dlc falan çıakrtır sürekli ek paket satar.

dördüncüsü: tarkov hileci yuvasıdır ve buna firma çözüm bulmamış bulmamaktadır.

devam edeyim. Bugün steam de tarkov ucuz ise bu rakiplerin sağlamlığı ve artık kitlesini kaybetmesinden kaynaklıdır. Oyuncu dostu değildir. Hala sanıyorlar ki sadece fiyat kırarak item sistemi ile insanlar saatlerini günlerini bu oyuna verecek. Burada ne demek istediğimi ARena Breakout oynayan oyuncular çok iyi bilir. Bu tür oyunlarda dengeyi sağlamak çok önemlidir. TArkov gibi bir hafta emek verip kazandığın ekipmanı 5 dk kaybetmek değil, arada bu dengeyi korumak asıl önemli olandır.

Son olarak arc raiders sarmadı veya arc raiders ile bu türe merhaba dediyseniz ve böyle bilim kurgu teması yerine gerçekçi oynanış arıyorasanız beda olan ama her anlamda tarkov dan iyi olan ARena Breakout u deneyin, sonra teşekkür edersiniz.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.