Şimdi Ara

Arbys fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarla Arbys'e gitmeyi planlıyoruz .. Tadı nasıl birde fiyatlar nedir?

• bak canım çekti şimdi arbys menüleri hayatımda yediğim en lezzetli şeylerdendir.hele o patatesi ...

neyse fiyatlarda aşağı yukarı burger-mc gibi falan en fazla 2-3 lira oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

bak canım çekti şimdi arbys menüleri hayatımda yediğim en lezzetli şeylerdendir.hele o patatesi ...

neyse fiyatlarda aşağı yukarı burger-mc gibi falan en fazla 2-3 lira oynar

En son gittiğimde 2 menü olayı vardı hala devam ediyorsa fiyatı uygundur
  • Peki varmı menü tavsiyeniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksiyus

Peki varmı menü tavsiyeniz?

beef'n cheddar ye dostum. çok güzel bişey;

Arbys fiyatlar
  • Beklentilerini çok yüksek tutma. Sandviçleri pek doyurmuyor ayrıca ekmeği sert biraz, çok kolay yenmiyor.
    Patatesleri ilk dilimlerde çok güzel geliyor, ancak yedikçe yüksek yağ oranından dolayı bayıyor.
  • Hamburgeri genel olarak sevilmiyor, sanırsam ona hamburger denmiyor eskiden town centerda vardı arkadaşla muhabbet ediyorduk siparişi verirken bu sandviçlere hamburger dedik adam kızdı bunlar hamburger değil dedi bir isim söyledi hatırlamıyorum. Ben seviyorum hatta çok seviyorum bana göre Mc'ten BK'dan çok daha güzel ancak genel olarak nedense çoğu arkadaşım sevmiyor. Ama patatesi sevilmeyecek şey değil ya süper bi şey tabi yağlı ve baharatlı ama olsun. Ha o patatesle bir de BK'dan alınan buffalo + ranch süper gidiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dominos Bedava Sufle Koşun
    13 yıl önce açıldı
    A101 muhtelif indirimler
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.