Şimdi Ara

arayış bittti, scala aldım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
11.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ses konusunda uzman ya da hassas biri değilim ama önceki aracımdan daha iyi. Rahatsız olduğum bir durum olmadı. Ses seviyesi de yüksek. Tabi çok kullanmadım ben. Uzun süre kullananlar daha iyi cevap verecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

Bir golf değil tabi ki. Normal kullanıcı için güzel yol tutuyor. Ben çok sert kullanmam. Sadece otoyolda hız yaparım. Onun harici 120. Bu hızlarda beni memnun etti. Tabi yorumlarım önceki aracıma göre. Sıradan bir c segment yol tutuşu var. Bir focus değil bu anlamda.

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt

Eyvallah, teşekkür ederim.

• rocker35 kullanıcısına yanıt

2009 modeldi. 125 bg, lpgli. Yenileröe aynı motor. Dip gaz çıkarsan bayılmıyordu ama 3. viteste bağıra bağıra çıkıyordu. Bu, en az 6. viteste sessiz ve ivme kaybetmeden çıkıyor.

• individual İ kullanıcısına yanıt

Arkadaşımda 2017 megane vardı, onu sürmüştüm. Beni çekmedi araç. Tam anlatwmam belki ama bir şeyler eksik gibi geldi. Joy çok boş. İkinci el iconlar var 245 civarına. Onlar güzel araç, çok dolu. O da memnun edecektir kesinlikle. Denk gelseydi belki ondan alırdım. Bayiden olması, 2021 olması, hanımın kullanacak olması, içinin biraz daha ferah gelmesi buna daha çok yöneltti. Ama ikinci el 2020 model icon megane alınacaksa o da o paralara güzel araba. Sarı sitede o fiyatlara var. 2021 joy yerine 2020 icon tercih edilir. Oyaktan alıp uyguna verenler var. Birkaç tanesine müşteri olmuştum. Anlaşsaydım alabilirdim, nasip bunaymış.

• Teşekkür ederim.

• Teşekkür ederim. İkinci elini pek düşünmedim. İçime sinen aracı aldım. Skoda gerçekten iyi araçlar yapıyor.

• Hayirli olsun gule gule binin insallah.
    Parasina gore guzel arabalardan.

• genç muallim G kullanıcısına yanıt

Atmosferik arabanin derdi o zaten. Yokus dikse yada yokus uzunsa mecbur devir cevirmesi gerekli aracin. Asiri besleme araclardaki gibi bulundugu devirde urettigi gucu arttirma ozelligi yok. Yuksek beygir gucu icin yuksek devir lazim. Ayrica iki arac arasinda hem sanziman fsrki var hem de agirlik farki var, ikisi de onemli parametreler.

• Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah. Ben de Kasım ayından beri kullanıyorum, 1.0 motor. İstanbul'da yaşıyorum araç 3.000 km'de. Ortalaması 6.4 alındığından bu yana. Yarısı trafikte yarısı uzun yolda.

• electrun kullanıcısına yanıt

Teşekkür. Daha iyileri sizlerin olsun.

• Hayırlı olsun. Ailece güle güle binin. Ben VAG ve Renult grubu birçok aracı kullandım. Gayet iyi tercih yapmışsınız. 2009 yılında 1.4 tsi Golf aldığımda millet o motor çeker mi, sorun çıkarır diye bir ton laf etti. 4 yıl sorunsuz binmiştim. Hatta kullanan yakın arkadaşlarım da aynı araçtan aldı. 1.5 motoru daha sportif ve keyifli elbette ama 1.0 motor da gayet yeterli.

• AA3437 kullanıcısına yanıt

Sağ olun. Benim gibi normal kullanıcı için çok yeterli bir motor. Tam bize göre. Az basarsan yakmaz. İstersen gider.

• -Batuu- kullanıcısına yanıt

Çok iyi değerler. Sakin kullanan için dizele veya lpg ye gerek yok. Düşük hacim turbolu araçlar ideal artık.

Kesinlikle dizele gerek yok. Ben 1 ay önce 2020 A3 35 TFSI Sportback aldım. Şehir içi ortalamam 6.3 lt/100 km. Stabil 90 km sürat ile 4.5 ila 5 lt arası.

• quote:

Orijinalden alıntı: genç muallim

Bir golf değil tabi ki. Normal kullanıcı için güzel yol tutuyor. Ben çok sert kullanmam. Sadece otoyolda hız yaparım. Onun harici 120. Bu hızlarda beni memnun etti. Tabi yorumlarım önceki aracıma göre. Sıradan bir c segment yol tutuşu var. Bir focus değil bu anlamda.

golfun ondan farkı yok hocam c segment için iyi olanlar Astra focus Civic Corolla gibi araçlar

• Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin hocam. Fiyatına göre donanımlı bir araç, piyasada alınabilecek güzel alternatiflerden biri. İki çocuklu bir aile için yeterli olur mu bilmiyorum ama aracın içinin ve dışının tasarımı gayet iyi. Atmosferik motorlu bir araçtan turbolu bir araca geçince performansta gözle görülür artış yaşamanız normal. LPG'li bir hondanın 10 litre yaktığını söylerken, LPG'den mi bahsettiniz benzinden mi? Zira şu andaki yeni nesil LPG'li civic araçlar kilometrede ortalama 25 kuruş yakıyor. Scala'yı çok özenli kullanıp 6,5-7 litreye düşürseniz bile neredeyse 50 kuruş yakıyor olacak ki bu iki katı demek.

• Aracınız hayırlı olsun bu fiata göre uygun bı araç almissiniz.Sadece bu aracı ne zaman görsem yolda station wagon tarzı bı araç gibi görüyorum tabi zevkler ve renkler olayi.Hayirli günlerde kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Frene basınca şanzımandaki yükü aktarmış olmuyorsunuz ki.

Vites D

Vites N

Frene basılır

Vites P

DSG dikkat isteyen bir şanzıman, fakat şans faktörü de var. İkame araç olarak Golf geldi 80 binde, kiralık araba kısa dönemli çoğu insan hor kullanmıştır. DSG hiç problem çıkartmamış mesela özellikle sormuştum.

Alıntıları Göster

Bu normal düz gidip durmak. Peki geri geri giderken bu işlem sırası nasıl oluyor? Bana rdeyken direk el freni çekip pye atmak mantıklı geliyor, tabi ayak hep frende. Çünkü R->N->P şeklindeki sıralama çok saçma olurdu sanki. zira nden pye geçerken yine rden geçiyorsun.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.