Şimdi Ara

Arayıp açmadıkları halde telefonunuza geri dönmeyen insanlara sinir oluyor musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yorumları yazanların kafa yapısına hayran kaldım ya :) Önemli olsa arar mesaj atar diyen var, arkadaş adam aramış bu teknoloji ne zaman aradı kim aradı gösteriyor bi zahmet dön en kötü mesaj at...Yok açarsa çok konuşurmuş yok zaman alırmış herkes saniyelik işler yapıyormuş haberimiz yok :)

Tamamen nezaketsizlik, toplumun bu tarz mevzularda robot gibi düşünmesi beni rahatsız ediyor. Karşındaki araya telefon değil bir insan, dünyanın bin türlü hali var. Açmayıp dönmeyecek kabalığı yapıyorsan, o mevzuyu düşünüp en başta telefon numarasını vermezsin olur biter.

Tekrardan yorumlara dönüyorum, forumdaki bazı elemanlar insanlarla çıkar ilişkisi yaşıyor sanırım :) Adamın telefonunu açmayıp dönmeyen adamlar, bunun mantığını anlatıyor. Bunun mantığı ya numara vermezsin ya düşündüklerini karşındakine söylersin olur biter. Ya görüşmeyi keser ya aramayı bırakır. Beyin fırtınası yapan var :)

• Uzun konuşan arkadaşlara arada yaptığım doğrudur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de böyle bir arkadaşım vardı bir zamanlar. "Bir zamanlar" diyorum çünkü artık arkadaşım olarak görmüyorum.

Askerde tanışmıştık. Geceleri -20 derecede beraber nöbet tutardık. Hayat hikayelerimizi paylaşırdık. Askerden sonra birlikte takılalım derdik hep. Biri silah doğrultsa kendimi onun önüne atacak kadar çok severdim elemanı.

Askerlik bitip terhis olunca aramamaya başladı. Her seferinde telefonu meşgule attı. Yaşadığı şehre yolum düştüğünde bile doğru düzgün mesajlarıma cevap vermedi.

Bana göre dostlarını yarı yolda bırakan, adam değildir. Bu kadar basit.

Orijinalden alıntı: Razer

Benim de böyle bir arkadaşım vardı bir zamanlar. "Bir zamanlar" diyorum çünkü artık arkadaşım olarak görmüyorum.

Askerde tanışmıştık. Geceleri -20 derecede beraber nöbet tutardık. Hayat hikayelerimizi paylaşırdık. Askerden sonra birlikte takılalım derdik hep. Biri silah doğrultsa kendimi onun önüne atacak kadar çok severdim elemanı.

Askerlik bitip terhis olunca aramamaya başladı. Her seferinde telefonu meşgule attı. Yaşadığı şehre yolum düştüğünde bile doğru düzgün mesajlarıma cevap vermedi.

Bana göre dostlarını yarı yolda bırakan, adam değildir. Bu kadar basit.
    Ne alaka? Adam değilmiş puhaha. Demek ki yoklukta iyi gidiyormuşsun olay bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Mantık anlatmayı eleştirip doğru mantığı anlatman... Herkes çıkar ilişkisi yaşar. Sen yaşamıyorum dersen sadece samimiyetini kaybedersin. Beni de böyle gelip insanların yaptıkları yüzünden ahlak dersi verenler çok rahatsız ediyor.Sana ne yani dimi? Ama yok illa ki anlatacak 70 yaşında amcalar gibi. Dur dur sonuna hemen :) koyayım.

Mesela telefonu açmayacaksın diye tel numaranı vermemen benim için gülünç bir durum kendi kişisel hayatımda. Lakin eğer sen öyle yapıyorsan ve öyle yapmak istiyorsan kimse sana bir şey diyemez. Senin eleştirdiğin durum da bunun gibi. Bir telefon konuşması da 30-40 dk sürerse tabii ki zamanın önemi vardır. Çok kasmışsın yazarken belli ki baya rahatsız ediyor bu durum seni ki böyle her denilene karşı çıkabilesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-586DEFFE5 -- 17 Mayıs 2018; 14:45:26 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • Ben cogu zaman biri aradigi zaman geri donmemisimdir. İsten dolayi cok yogunun eve geldiğim zamanda arayasim gelmiyor bi ariyorum 45 dk sürüyor. Pes pese 2 kez arayanlara geri donuyorum her zaman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben asla geri dönmem arayanlara evet sinir oluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Önemli bir şey varsa sms ya da whatsapptan da yazmak çok zor olmasa gerek 2018 senesinde. Meşgulken birinin aradığını görürsün sonra unutursun geri dönmeyi bu çok doğal bir durum.
    Bazı şeyler vardır sms ya da WhatsApp dan yazmak bir nevi nezaketsizlik içerir. Ki bunu samimi gördüğün için yapmazsın arayarak söylemek istersin. Ancak karşındaki tam tersini yapıp gördüğü halde sana dönmez. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum herkes ders veriyor. Unuttum ayakları her zaman bahanedir geçiniz bunu lütfen. En altta yazdığım gibi açmayıp akabinde WhatsApp dan durum paylaşıp gruba mesaj atıyorsa u n u t m a diye bir şey söz konusu değil.

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Yorumları yazanların kafa yapısına hayran kaldım ya :) Önemli olsa arar mesaj atar diyen var, arkadaş adam aramış bu teknoloji ne zaman aradı kim aradı gösteriyor bi zahmet dön en kötü mesaj at...Yok açarsa çok konuşurmuş yok zaman alırmış herkes saniyelik işler yapıyormuş haberimiz yok :)

Tamamen nezaketsizlik, toplumun bu tarz mevzularda robot gibi düşünmesi beni rahatsız ediyor. Karşındaki araya telefon değil bir insan, dünyanın bin türlü hali var. Açmayıp dönmeyecek kabalığı yapıyorsan, o mevzuyu düşünüp en başta telefon numarasını vermezsin olur biter.

Tekrardan yorumlara dönüyorum, forumdaki bazı elemanlar insanlarla çıkar ilişkisi yaşıyor sanırım :) Adamın telefonunu açmayıp dönmeyen adamlar, bunun mantığını anlatıyor. Bunun mantığı ya numara vermezsin ya düşündüklerini karşındakine söylersin olur biter. Ya görüşmeyi keser ya aramayı bırakır. Beyin fırtınası yapan var :)
    Bakıyorum da herkes enteresan cevaplar yazıyor. Hatta yorumları okurken bir an ben mi yanlış düşünüyorum diye artık kendimi sorgulamaya başladım. Ama sonra düşündüm sanırım bunun yaş ve olgunlukla da ilgisi var. Burda o yorumu yapanlar sanırım çoğu genç arkadaş. Yoksa benim ne demek istediğimi sizin gibi anlarlardı. Tam da bunu anlatmaya çalışıyorum bu bir nezakettir. Ben nezaketsizlik yapmamak için sms ya da WhatsApp yerine aramayı tercih ediyorum ve samimi gördüğün karşı taraf tam tersini yapıyor bir nevi kaile almıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

Bazı şeyler vardır sms ya da WhatsApp dan yazmak bir nevi nezaketsizlik içerir. Ki bunu samimi gördüğün için yapmazsın arayarak söylemek istersin. Ancak karşındaki tam tersini yapıp gördüğü halde sana dönmez. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum herkes ders veriyor. Unuttum ayakları her zaman bahanedir geçiniz bunu lütfen. En altta yazdığım gibi açmayıp akabinde WhatsApp dan durum paylaşıp gruba mesaj atıyorsa u n u t m a diye bir şey söz konusu değil.

Alıntıları Göster
    Benim söylediğim aramasının aciliyeti varsa mesela "x şu konuda bir şey sormam lazım görünce mutlaka ara" diye yazarsın. Arayıp da söyleyeceğin şeyi yazarak söylemeyi demiyorum.

Edit: unutmak diye bir gerçek var istediğiniz kadar "ayak" olarak adlandırsanız da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 17 Mayıs 2018; 17:30:35 >
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Benim söylediğim aramasının aciliyeti varsa mesela "x şu konuda bir şey sormam lazım görünce mutlaka ara" diye yazarsın. Arayıp da söyleyeceğin şeyi yazarak söylemeyi demiyorum.

Edit: unutmak diye bir gerçek var istediğiniz kadar "ayak" olarak adlandırsanız da..

Alıntıları Göster
    Doğrudur sizin fikriniz. Arada ince bir detay var o kadar kısa zamanda sosyal medyaya girip aynı olduğumuz gruba mesaj atabiliyorsa bunu unutmak için balık hafıza olmak gerekir.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.