Şimdi Ara

Aras kargonun kargoyu ust kata çıkarmaması!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun 3 koli geldi neymis efendim agirmis diye bu koliler yukari cikmaz! dediler ve apartman girisine birakip kactilar bide tek basimayim ben nasil cikarabilirim ki asansorde yok arkadas sizin isiniz bu para veriyoruz yukari kata kadar pasa pasa tasimalari gerekmiyor mu bende arkadastan yardim istedim anca tasidik su an sinirden elim ayagim titriyor ve aras kargoyada iyice sovdum lanet olasi firmaya!!!

• Kargon patlamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 kg üstü taşımıyorlar. Eğer 25 kg değilse şikayet et
  • Hiç bi kargomu eve getirmediler, seninki yine iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

25 kg üstü taşımıyorlar. Eğer 25 kg değilse şikayet et

niye bu sacmalik para veriyoruz 25 kg nedir ben mi hamallik yapiyim hamallik bunlarin isi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xe17

Hiç bi kargomu eve getirmediler, seninki yine iyiymiş

gecende ptt mi dhl miydi tam hatirlamiyorum pasaport gelmisti adam oturmus asagiya inmemi bekliyor getirsene sunu yukari yemin ederim boyle rezillik sadece tr de olur

• Adamlar asgari maaşa günde 12 saatten fazla çalışyor.Gidin işverene şikayet edin,çalışanın umrunda olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülkemizde ne düzgün ki ? Kargo şirketlerinin düzgün olmasını bekliyorsunuz :)
  • Arkadaşlar eğer apartmanda asansör yoksa bende olsam cikarmazdim.Belki belinde veya dizinde bi rahatsızlığı vardır.Herkesi kendinizle kiyaslamayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surat kargoya gardolap tipi buzdolabini yukari cikarttirdim, tatli dille soyleyince yardimci oldular

• Allah'tan yurtiçi değilmiş, kargo geldiği için 2 rekat şükür namazı kılarsın.
  • Sen sadece kurye tutuyorsun köle tutmuyorsun kardeşim.
  • Onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.
  • Yapılan yorumlar saçma, çalışan kişinin işi bu.. Yapmak ağrına gidiyorsa, yapmak istemiyorsa çalışmasın ozaman, kimse zorla çalıştırmıyor.. Herkes parasıyla iş yapıyor/yaptırıyor..
    Siz aras kargoyu tercih ederek zaten en baştan yanlış yapmışsınız.. Ben kendileriyle 2 tecrube yaşadım ve bir dahasına tövbe ettim..

1-iş yerimin altına aras kargo şubesi var ve gelen kargoyu çıkarken alayım dedim, 2 metre arasında durum kargomu teslim etmek için yarım saat bekledim.. Şubenin boş olmasına rağmen ve 2-3 kez kimlik bilgilerim sorgulandı..
    2-yakın diyerek göndereceğim kargoyu vermeye gittim, adam açık yazılı adresi sistemlerinde bulamadı ve ısrarla semt/sokak/mahalle istedi.. Elindeki kağıtta hepsi yazıyor dememe rağmen bulamadım ve 20 dk boşuna şubede bekledim.. Karşı sokaktaki mng kargoya gittim aynı adresi verdim ve 5 dk içinde tüm işim bitti kargo şubesinden çıktım..

Kargo olarak öncelikli olarak yurtiçi-mng-ups-sürat-aras

• quote:

Orijinalden alıntı: Axl R

quote:

niye bu sacmalik para veriyoruz 25 kg nedir ben mi hamallik yapiyim hamallik bunlarin isi

Sadece aras kargoyla ilgili bir durum değil. Bütün kargolarda ayni durum var. Ayrıca kimse senin hamalin degil. Eger 25 kg altiysa getirmek zorundalar zaten.Getirmezlerse o zaman şikayet edebilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Axl R

quote:

Sadece aras kargoyla ilgili bir durum değil. Bütün kargolarda ayni durum var. Ayrıca kimse senin hamalin degil. Eger 25 kg altiysa getirmek zorundalar zaten.Getirmezlerse o zaman şikayet edebilirsin

hamalim arkadas parayla degilmi ucret oduyoruz bu isin fitratinda hamllik var gerekirse kopek gibi tasirsin ben isciye kizmiyorum zaten işci zaten bi bahane bulayimda sivisayim havasinda burdaki suclu kargo firmasi kapiya kadar tasima zorunlulugu getirtecek arkadas o kadar zaten bi daha aras kargodan bisey gelsin alirsam ...

@kahtalı_mıçı

kesinlikle hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6917628EB -- 22 Nisan 2015; 14:48:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

Allah'tan yurtiçi değilmiş, kargo geldiği için 2 rekat şükür namazı kılarsın.

Katılıyorum. Kavga dövüş 6 günde kargomu getirtemedim. En son yine gidip kendim aldım şubeden.

Birde şubedeki yetkili kadın " Abicim sen neden yoruldun buraya kadar bana söylesen ben gönderirdim" dedi. Öldürecektim az kaldı kadını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Arkadaşlar eğer apartmanda asansör yoksa bende olsam cikarmazdim.Belki belinde veya dizinde bi rahatsızlığı vardır.Herkesi kendinizle kiyaslamayin

sacmalama bileginde rahatsizlik olan adam ucak kaldirsin o zaman
  • Sen niye teslim aldım diye imza atıyorsun?

• Aras kargo daha hiç evime teslim yapmadı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.