Şimdi Ara

aras kargoda yaşadığım sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar n11.com'dan sipariş vermiştim. aras kargo ile gönderdiler. Bugün kargo dağıtıma çıktı ancak eve hiç gelmediler. Saat 5 gibi aras kargo müşteri hizmetlerini aradım. Bugün içinde teslim edilmesini istedim. İlgili şubeye durumu bildirdiklerini belirttiler. 5-10 dakika sonra mesaj geldi. Mesajı okuyunca çok şaşırdım. Çünkü mesajda adrese uğradıklarını ancak bana ulaşamadıklarını yazmışlar. Halbuseki ben akşama kadar evdeydim ve hiç kapı çalmadı not da bırakılmamış kapıya. Kargonun dağıtıma çıktığı şubeyi aradım. Hat sürekli meşgul gözüküyordu. Saat 5 buçuk 6 gibi de kapanıyormuş orası. Sonra müşteri hizmetlerini tekrar aradım. Eve gelmediklerini ve adresinizde size ulaşamadık yazdıklarını söyledim. Yarın tekrar dağıtıma çıkarılacağını ve bana teslim edileceğini belirttiler. Daha önce böyle saçma bir durumla karşılaşan oldu mu? Yarın akşam saat 4'e kadar gelmezse şubeye gidip gerekenleri söyleyeceğim. Çok sinirlendim. Bugün kargomun teslim edilmesini çok istiyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kargo şirketlerinin hepsinde var bu durum. Şubeden, şubeye de değişebiliyor.

Genel sebebi uzak adresler ve yoğunluktan dolayı kargonun o güne yetişmemesi. Bazen bu sebeplerle gitmedikleri adresler için sisteme yanlış adres nedeniyle adrese ulaşılamadı bilgisi de girebiliyorlar.

En kötüsü ise ikinci gün de kargoyu getirmiyorlar. Bu şekilde geri giden kargolarım oldu.

Çalışanlarda kesinlikle suç aramamak lazım. Bütün kargo şirketleri maliyet nedeniyle az eleman çalıştırıyor. Çalıştırılan elemanlar ise herhangi bir eğitime tabi olmadan doğrudan işe alınıyorlar. Aşırı yoğunluk olunca böyle durumlar ortaya çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam ama şube ile aynı mahalledeyim yürüyerek 10 dakika uzaklıkta. Aslında asıl sorun bugün getirmemeleri değil de bana adresinizde size ulaşamadık diye mesaj atmaları. Az önce şubenin Google maps üzerindeki yorumlarına da baktım birçok kişi benimle aynı sorunu yaşamış. Yarın evdeyim. Öğleden sonra 3 4 gibi eğer gelmezse şubeye gidip alırım ve evde olduğumuz halde adresinizde size ulaşamadık mesajını bir daha kimseye göndermemelerini söylerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.