Şimdi Ara

Aras Kargoda basima bugun gelen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilk once laptop kaybeden arkadasa gecmis olsun diyorum. Konuyu okumustum benimde basima gelecegini hic dusunmezdim. Allahtan benim urunumun parasi kucuk birsey ama yasadigim bir rezilliktir takibinde olmasam , yetkili mudur bulmasam. Urunumun durumunu ogrenince olayi aklima gelip arabada bi sinirden guldum.

Cmt sabah urun aldim. Ne zaman cmt urun alsam hep pzt subeden veya pzt sabah evime gelirdi urunum. Urun siparisini haftasonu yapcaksam ogleden once yapardim pzt gelsin diye. Bu sefer Pzt urun gelmedi garipsedim. Takip nodan bakiyorum durumuna firsat buldukca. Hicc bir degisiklik yok hareket takibinde. Allah Allah diyorum icimden. Aksamda eve gelmemis bu nasil olur ya dedim. Asagi indim bi etiket mi yapistirdilar diye o da yok. Sabah gideyim subeden alayim dedim pzt aksami. Sali sabahi gittim subeye. Gorevliye urunu sordum. Bugun gelmemis yolda dedi kadin. Nasil gelmez taa cmt verdim siparisi , Almanyadan 4 gunde gelen urunlerim var dedim. Ekrandan bakiyorlar hala istanbulda gozukuyor diyor. Benim takip nodan gordugum seyi diyor ozetle. Sonra Istanbul subeyi yani cikis subesini aradim. Cikis subesi biz kargoya verdik bizde yok dedi. Varis subesi de bizde yok dedi ama dedim onlara. Biz yolladik kusura bakmayin bizde yok artik muhatap varis subesi dediler. Haydaa ben sinirlendim iyice. Varis subesinde sesim yukselmeye baslayinca mudur beni gordu. Cagirdi buyrun diye yanina gittim. Durumu anlattim pzt burda olmasi lazimdi haklisiniz dedi. Birilerini aradi . 15-20dklik telefon trafigi sonucu Benim urunu zorda olsa bulduk. Urunu istanbulda transfer merkezi mi ne varmis orda unutmuslar. Saka gibi. Ben simdi bu sabah gelmesem bu urunu takip etmesem ve aldigim urun orda kaybolsa , hatta siz burda olmasaniz bu hise calisanlari ile isimi ne olurdu dedim. Tek aldigim cevap kusura bakmayin oldu. Orada mudure emegi icin tesekkur ettim ve arasla isimi artik bitirdigimi soyledim. Artik sifir urunde kargoyu aras gorursem almam. Olay ozetle Cmt oglen tasimaya cikiyor. Cmt cikisi yapilan urun pzt verilecegine unutulma sebebi ile carsamba teslim edilcek gozukuyor. Aldigim urunde ufacik bir paketlik birsey . Agir birsey bile degil. Bugunki ilgilenmem sonucunda kargo paketimde hareketlenme gozuktu anca. Buyrun tarihlere bakin.

Aras Kargoda basima bugun gelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 2 Ekim 2018; 23:15:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sürat kargo da 2 hafta önce sipariş ettiğim ürüne yanlış yönlendirme yapmış. ambalajın üzerinde 2 farklı etiketle ürün bütün anadoluyu gezmiş. aynı aldığım gibi paketi açmadan geri iade ettim.

bu kargo şirketlerine denetleme veya ciddi yaptırım olmadığı sürece bunlar çok daha rahat davranır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.