Şimdi Ara

Aras kargoda 20 çeyrek altınım çalındı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben kücük bir ilçedeyim ve burdaki kuyumcular altın yükselince alımı kapattılar bende ürünü döviz sahibi amcama kargolamak istedim ve kargocu tanıdık olduğu için bana altın almıyoruz felan demedi sadece altını çarparlar diye hatırlatma gibisinden bişiy dedi bende öyle şey olurmu dedim paketledi kargoladık , neyse bugun amcama kargo gelmiş 4 kargo poşetine sarılı bir kırmızı keseydi ve kargo poşetlerinin 2 si yırtılıp tekrardan değiştirilmiş keseyi altdan kesip altınları almış. Torbaların barkodları var her şubeye ayrı gidiyomuş 2 poşetin barkodu verdigim şube yani ilk giden poşetler ama 2 tanesini değişmişler ordan araştırma yapıyorum , bu durumda ben ne yapabilirim arkadaşlar ? kargoya kaskoda yapmamışlar hani bilgisayar işlemcisi felan deyip para talebi yapardım felan , ürün büyük ihtimal boğaziçi dağıtımda araklanmış. Ama olurda o çalanı bulursam kızılcık sopasıyla yermisim yemezmisin yapıcam ona. Lazla uğraşmak neymiş gösterecem. Eğer bulursamda bütün forumda arasın facebook sayfasında heryerde ifşa edicem hatta ilçedeki bilboardlara bile asıcam fotoğraflarını. Tabiki dayak yedikten sonraki halinin fotoğraflarını. Şube müdürü bana kamera kayıtlarından kaçarak çalınamayacağını söyledi yarın onları inceliycem.

Gelişmeler: Bugün alıcının şubesindeki yetkiliyle kordineli olarak görüşme sonucu olarak benim teslim ettiğim şubeyi incelemeye aldırdım . Operasyon bölümünden 2-3 yetkili görüntüleri alıp genel merkeze teslim edicek ve incelenilcek. Şube müdürü olan akrabam bana görüntüleri izletmedi ve çalma bizde olmaz dedi üstüne üstlük adam sana 2 kere almam demiş niye verdin diye azar atmaya çalıştı bende bana alamam diye bişiy demedi çalınabilir dedi dedim öyle bir zıtlaştık ve bu zıtlaşmadan sonra onun zarar görmesini önlemek yerine topları direk ona çevirdim ve vargücümle şubeyi egale edicem. Görüntüler şu şekilde olucak ben şubeye giriyorum görevli olarak sadece o arkadaş var ve onunla azcık muhabbetden sonra ürünü ona veriyorum ürün kesenin içindeki 20 çeyrek altın kese kırmızı ve içi altın dolu. Arkadaş 4 paket yapıyor ve ürünü paketliyor sonrasında hoşçakal diyip cıkıyorum. Şimdi ben yetkiliye dediklerim aynen şu. Bu arkadaş bana altın amıyoruz yada yollamıyoruz demedi aksine altın çalınabilir dedi dedim. Ve ben bundan altının gönderilmeyeceğini değil ikinci el eşyalarda söz konusu olan çalınabilme ihtimali olarak değerlendirdim. Nasıl ki ikinci el bilgisayar parçası gönderirken size sözleşme imzalatılıyor aynı onun gibi. Yetkili kişi bana eğer görüntülerden bu elde edilirse çalışanın işinin fesh edileceğini ve gerekirse şubenin kapıtılmasına kadar sürecin uzuycağını burdanda maduriyetimin giderileceğini söyledi. Ve arkadaşlar şunuda belirtiyim kese şeffaf kırmızı bir keseydi yani yakından bakınca altınlar basbaya gözüküyordu. RESİMDEKİ KESEYLE AYNIYDI.
     Aras kargoda 20 çeyrek altınım çalındı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalfatt -- 21 Ağustos 2015; 18:32:03 >

• Kardeşim

şikayetvar.com diye bir site var oraya yaz durumu biraz sert dille ifade et benimde 20 Kg lik dambıllarımı getirmemişlerdi evde yoktunuz diye halbuki bütün gün evdeydim yaz oraya çalındı diye sizi şikayet edicem de
    bak nasıl dönüyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akif1

Kardeşim

şikayetvar.com diye bir site var oraya yaz durumu biraz sert dille ifade et benimde 20 Kg lik dambıllarımı getirmemişlerdi evde yoktunuz diye halbuki bütün gün evdeydim yaz oraya çalındı diye sizi şikayet edicem de
    bak nasıl dönüyorlar :)

şimdi oluşturdum , ama pek yardımcı olucaklarını sanmıyorum ne dersin
  • Kargocu tanidik ama bence onun parmagi var gibi. Gunahini almiyim ama sadece bi varsayim. Yoksa her posete. Bakicak halleri yok ya nasil denk getircekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artcoree

Kargocu tanidik ama bence onun parmagi var gibi. Gunahini almiyim ama sadece bi varsayim. Yoksa her posete. Bakicak halleri yok ya nasil denk getircekler

sorma o ihtimalde çok durdum ama içinden çıkan poşetlerin seri numarası bu şubede hiçbir poşetle alakası bile yok sayılar çok uzak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalfatt

quote:

Orijinalden alıntı: Artcoree

Kargocu tanidik ama bence onun parmagi var gibi. Gunahini almiyim ama sadece bi varsayim. Yoksa her posete. Bakicak halleri yok ya nasil denk getircekler

sorma o ihtimalde çok durdum ama içinden çıkan poşetlerin seri numarası bu şubede hiçbir poşetle alakası bile yok sayılar çok uzak

Alıntıları Göster
    Altın olduğunu hiç söylemeyip başka bir ürünün içine gizleyerek gönderseydiniz keşke. Yoksa durduk yere altının çalınması normal gelmiyor. X-ray cihazından falan geçmedikçe içinde ne olduğunu bilemezler.

• Ahbe abi sen niye belirtiyorsun altin gondercem diye. Istedgi kadar tanidik olsun. Ne kadar taniyorsun hem.
    Adamlar bu isten siyrilir, kargo gondermede onlar yasak maddi degeri olan seyler, yani okumaniz lazimdi imzayi atarken diyecekler. He tek suradan vurabilirsin, degisen barkod numarasindan. O da ne kadar olur onu bilemiyorum. Saracaktin havluya, davetiye ve okuluk havlu gonderiyorum diyip is bitecekti.
    Abi altini bilen sadece o tanidik var. Bunu iyice bir dusun. Eger posetin ustunden elleyerek altin oldugunu anlayamiyorsak, aktarim elemaninin bilme imkani yok. Bilmem anlatabildim mi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

Ahbe abi sen niye belirtiyorsun altin gondercem diye. Istedgi kadar tanidik olsun. Ne kadar taniyorsun hem.
    Adamlar bu isten siyrilir, kargo gondermede onlar yasak maddi degeri olan seyler, yani okumaniz lazimdi imzayi atarken diyecekler. He tek suradan vurabilirsin, degisen barkod numarasindan. O da ne kadar olur onu bilemiyorum. Saracaktin havluya, davetiye ve okuluk havlu gonderiyorum diyip is bitecekti.
    Abi altini bilen sadece o tanidik var. Bunu iyice bir dusun. Eger posetin ustunden elleyerek altin oldugunu anlayamiyorsak, aktarim elemaninin bilme imkani yok. Bilmem anlatabildim mi.

yarın detaylı arama yapıcam bütün arasları gezicem ilimdeki , eğer burdaki barkodlardan biri uyarsa ilçemdeki şubeyi pompalıyla basarım

• Yaşatma hirsizlari hak yiyici namussuzlar. Yaşamak haram bunlara.

• kalfatt kullanıcısına yanıt
    Barkod kac haneli abi. Bi 12 15 rakam vardir diye tahmin ediyorum. Iki secenek var. Birincisi barkodlarda tum bilgiler vardir, basildigi sube, basan kisi, ne zaman basildigi falan. Tabi bunlarbizim icin bir anlam ifade etmez. Diger secenek bilgiler direkt barkodda olmayabilir. Anlamsiz rakamlar dizisi olablir. O Essiz sayiyi aras kargo sisteminde okutunca da tum bilgileri gorebilirsin.
    Bence baska bir subeye gidip barkodu girmelerini rica edebilirsin.

• Bence kargocu tanidik diyorsun ya bisey olcagi zaman ilk ondan anlicagini oda biliyor oda kendisinin arasini iyi olan birine yaptirdi yari yariya kiristilar

• quote:

Barkod kac haneli abi. Bi 12 15 rakam vardir diye tahmin ediyorum. Iki secenek var. Birincisi barkodlarda tum bilgiler vardir, basildigi sube, basan kisi, ne zaman basildigi falan. Tabi bunlarbizim icin bir anlam ifade etmez. Diger secenek bilgiler direkt barkodda olmayabilir. Anlamsiz rakamlar dizisi olablir. O Essiz sayiyi aras kargo sisteminde okutunca da tum bilgileri gorebilirsin.

barkod dedıgım posetlerin üstündeki seri no
  • quote:

quote:

barkod dedıgım posetlerin üstündeki seri no

Alıntıları Göster
    Resmi olarak kargo ile değerli eşya gönderemezsiniz ve kasko da yoksa hak talep edemezsiniz. Sadece araştırılmasını isteyebilirsiniz. Altın dediyseniz onlar ülkenin ucundaki şubeyle anlaşır yine alacakları varsa alırlar.

Bu arada tutumunuz hoş değil. Kürtlere kızarsınız toplanıp dalıyorlar diye de siz de pek aşağı kalmıyorsunuz bakıyorum. Altınım çalındı nasıl kızmayayım diyebilirsiniz ama resmiyette olmaması gereken bir şey olmuş. İçinde bilgisayar parçası vardı falan derseniz belki kurtarabilirsiniz ama altın olunca kardeşim sen okumadın mı sözleşmeyi derler. Uzar durur. Olur da biri itiraf etmezse işiniz iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Resmi olarak kargo ile değerli eşya gönderemezsiniz ve kasko da yoksa hak talep edemezsiniz. Sadece araştırılmasını isteyebilirsiniz. Altın dediyseniz onlar ülkenin ucundaki şubeyle anlaşır yine alacakları varsa alırlar.

Bu arada tutumunuz hoş değil. Kürtlere kızarsınız toplanıp dalıyorlar diye de siz de pek aşağı kalmıyorsunuz bakıyorum. Altınım çalındı nasıl kızmayayım diyebilirsiniz ama resmiyette olmaması gereken bir şey olmuş. İçinde bilgisayar parçası vardı falan derseniz belki kurtarabilirsiniz ama altın olunca kardeşim sen okumadın mı sözleşmeyi derler. Uzar durur. Olur da biri itiraf etmezse işiniz iş.

Tutumum derken ne bekliyosunuz ? Benim yıllarca biriken emeğimi çalan yada çaldıranlara şiir mi yazayım öpüp koklayım mı ? Senin arabana bi çizik atsalar ve yapanı bulabilceğini düşünsen sen nası bi tutum sergilerdin ? Gel güzel kardeşim ne güzel çizmişsin birde şuraya bi ev çiz mi derdin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Ve şüphelerim teslim ettiğim kargo görevlisinde toplanıyor. Altın almıyoruz demedi altın çalınabilir dedi bana. Bende para gönderilmediğini biliyodum fakat altını bilmediğim için teslim ettim. Ve bu herif barkodu benim yanımda yapıştırmadı iş burda kopuyo çünkü barkod hiç bir yerde tekrardan çıkarılmamış ve barkodda hiç bir yıpranma yok!

• kalfatt kullanıcısına yanıt
    Bu dediğimde ciddiyim iş çıkışı 3-4 kişi o kişiyi yakalayin bayiltana kadar dövün ayılınca sorun cevap vermezse bir daha bayiltin böyle devam edin itiraf edecektir.
    Güzelim ülkemde adalet yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin

Bu dediğimde ciddiyim iş çıkışı 3-4 kişi o kişiyi yakalayin bayiltana kadar dövün ayılınca sorun cevap vermezse bir daha bayiltin böyle devam edin itiraf edecektir.
    Güzelim ülkemde adalet yok
    Bu işte bir bit yeniği var.Adamlar tek tek poşetleri delip altın arayacak halleri yok ya da dedektörle arayacak halleri yok.Keşke demeseydin altın gönderiyorum diye.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi birşeye saracaktın yollayacaktın kardeş.Geçmiş olsun.İnşallah bulursun adamı da altınları da.
  • Bankada altın hesabı aç yatır bozur kardeşim yazık değil mi zar zor biriktirmişsindir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lactobacillus

Bankada altın hesabı aç yatır bozur kardeşim yazık değil mi zar zor biriktirmişsindir

sorma öyle aceleye geldiki 5 yaşında çocuk gibi iş yaptım , arasa yükleniyorum tek tek kamera kayıtlarına baksınlar diye birde bimere bile yazdım . aras genel müdürlüklede kordineli gidiyorum dava bile açmayı düşşünüyorum tanıdık felan hikaye artık herkes şerefsizleşmiş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lactobacillus

Bankada altın hesabı aç yatır bozur kardeşim yazık değil mi zar zor biriktirmişsindir

sorma öyle aceleye geldiki 5 yaşında çocuk gibi iş yaptım , arasa yükleniyorum tek tek kamera kayıtlarına baksınlar diye birde bimere bile yazdım . aras genel müdürlüklede kordineli gidiyorum dava bile açmayı düşşünüyorum tanıdık felan hikaye artık herkes şerefsizleşmiş.

Alıntıları Göster
    hiçbir mesuliyetide kabul etmiyolar diyormki ben çorap yollasam adam aynısını yapsa bişiy olmıycakmı malesef zararınızı karşılamazlar diyor ulan sen niye varsın o zaman

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.