Şimdi Ara

Aras kargo taşıma işlemi pazar günleri devam ediyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla kargo şirketlerinde cumartesi öğlene kadar ve pazar tatil. Son durum bu şekilde bugün 14:50 ANKARA TRANSFER Kargonuz çıkış transfer merkezinden varış transfer merkezine gönderiliyor. Pazartesi günü Balıkesir'in bir ilçesine ulaşır mı acaba ona göre plan yapıcam eve getirmiyorlar geldik yoktunuz diyip şubeye çağırıyorlar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aras Kargo Pazar Günü Dağıtım Yapıyor Mu?

Aras Kargo, haftanın altı günü dağıtım hizmeti vermektedir. Ancak, Pazar günleri dağıtım yapılmamaktadır. Bu nedenle, Pazar günü gönderilen kargolar, bir sonraki iş günü teslim edilecektir.

Aras Kargo'nun dağıtım saatleri, gönderinin türüne ve teslimat adresine göre değişebilir. Genellikle kargolar, sabah 09:00 ile akşam 17:00 saatleri arasında teslim edilmektedir.

Aras Kargo'nun Pazar günü teslimat yapmaması durumunda, gönderini pazartesi veya daha sonraki bir iş günü teslim alabilirsin. Ancak, gönderinin aciliyeti varsa, farklı bir kargo şirketi ile iletişime geçmeyi düşünebilirsin.

Önemli Not: Bu bilgiler, Aras Kargo'nun resmi web sitesinden alınmıştır. En güncel ve doğru bilgi için lütfen Aras Kargo ile doğrudan iletişime geçmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pazartesi eline ulaşır. Taşıma işlemleri haftasonuda devam ediyor. Haftasonu sadece dağıtım olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsinde böyle değil mi hocam? Aras'ı kullanmayı hiç sevmiyorum daha öncede kavga etmiştim görevlilerle içerisi ahır gibi içeri girmek için kapıyla kutuları filan ittirmeniz gerekiyor giriyosunuz 10 dakika ilgilenen yok sonra bir kadın geliyor ama verdiği cevapları filan görseniz çıldırırsınız. Normalde önceki gün gelmesi gereken kargo gelmedi malesef takip koduda yoktu elimde önceki gün gittiğimde yarın gelir dediler telefon numarası istedim direk verdi. Sonraki gün geldi arıyorum arıyorum açan yok gittim kargoya kargom gelmemiş (bunu öğrenmek için tek yön +30 dakika yol gittim). Diyorum neden açmıyorsunuz telefonu gelen cevap "sizin gibi 100 kişi arıyor günde" diyorum o zaman niye telefonu verdiniz cevap "hebele hübele eğvle eğvle".

Özet: Yurtiçinin canını yiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Hepsinde böyle değil mi hocam? Aras'ı kullanmayı hiç sevmiyorum daha öncede kavga etmiştim görevlilerle içerisi ahır gibi içeri girmek için kapıyla kutuları filan ittirmeniz gerekiyor giriyosunuz 10 dakika ilgilenen yok sonra bir kadın geliyor ama verdiği cevapları filan görseniz çıldırırsınız. Normalde önceki gün gelmesi gereken kargo gelmedi malesef takip koduda yoktu elimde önceki gün gittiğimde yarın gelir dediler telefon numarası istedim direk verdi. Sonraki gün geldi arıyorum arıyorum açan yok gittim kargoya kargom gelmemiş (bunu öğrenmek için tek yön +30 dakika yol gittim). Diyorum neden açmıyorsunuz telefonu gelen cevap "sizin gibi 100 kişi arıyor günde" diyorum o zaman niye telefonu verdiniz cevap "hebele hübele eğvle eğvle".

Özet: Yurtiçinin canını yiyim.

Hepsi böyle. Aslında şubeden şubeye değişiyor dediğiniz olay. Ama arasın daha fazla bu tür saçmalıkları var galiba. Mesela benimde cuma günü kargom geldi arastan adamlar ne bir imza ne bir kayıt direk verdi gitti. Bir sorun çıksa kendilerine zarar halbuki. Ama adamlar umursamıyor yapacak bir şey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.