Şimdi Ara

Arapça yazılar buldum! (Dua mı? Büyü mü?) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
13
Favori
86.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kene.

Ankara/Keçiören'deyim.

hocam gösterdiniz mi birine ? konuyu dün akşamdan beri takip ediyorumda :)
  • Yok anlayan kimseyi bulamadım henüz.
  • quote:

Yok anlayan kimseyi bulamadım henüz.

anladım. evde olsaydım printerden çıkarıp resimleri bilen kişi araştırıp size haber verirdimde evde değilim.
  • kesın muska ama ne ıcın yazılmıs
  • quote:

Yok anlayan kimseyi bulamadım henüz.

genelde bir hocaya yaktırırlar muskayı
  • En yakın camiiye git ezan da okunuyor şimdi imama göster onlar arapça biliyor:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam internette bulduğum yani büyü yazınca çıkanlar bu resimler sizinkilere benziyor bunlar ayırma büyüsü filan cinsel büyüler içeriyor Arapça yazılar buldum! (Dua mı? Büyü mü?)  Arapça yazılar buldum! (Dua mı? Büyü mü?)
     Arapça yazılar buldum! (Dua mı? Büyü mü?) Arapça yazılar buldum! (Dua mı? Büyü mü?)

• quote:

Orijinalden alıntı: black_sea53

hocam internette bulduğum yani büyü yazınca çıkanlar bu resimler sizinkilere benziyor bunlar ayırma büyüsü filan cinsel büyüler içeriyor Arapça yazılar buldum! (Dua mı? Büyü mü?)  Arapça yazılar buldum! (Dua mı? Büyü mü?)
     Arapça yazılar buldum! (Dua mı? Büyü mü?) Arapça yazılar buldum! (Dua mı? Büyü mü?)

hımm para bulma buyuşu yok mu:D bi bak hacı

• quote:

Orijinalden alıntı: narsess

quote:

Orijinalden alıntı: black_sea53

hocam internette bulduğum yani büyü yazınca çıkanlar bu resimler sizinkilere benziyor bunlar ayırma büyüsü filan cinsel büyüler içeriyor Arapça yazılar buldum! (Dua mı? Büyü mü?)  Arapça yazılar buldum! (Dua mı? Büyü mü?)

hımm para bulma buyuşu yok mu:D bi bak hacı

hemen bakıyorum :)neyse konuyu dağıtmayalım adam ciddi birşey sordu başına birşeyde gelebilir yani. anlayan birini bulsa baride.

• Katılıyorum gnoxise gir sor bilir ordakiler.

Büyü bence. Sağlıkla ilgili şeyler de olabilir.
  • Namaste. kullanıcısına yanıt
    Büyü bozma değil de korunmak için yaptırmış gibi geldi bana. Kaza bela gelmesin gibi.
  • Korunmak için aldığınız arkadaşın başı zamanında yanmış galiba sahibi ile görüşüp teslim edebilirsiniz.En yakın düşmanımız akrabalar çıkmakta ve önlem almış bunları yaptırmak azda para değil en basit nuskalar 1500 liradan yapıyorlar.
  • Büyü bence o yuvarlak şey iyi
    Bisey gibi durmuyo

• Hala büyü diyenler var yıl 2013

• İyi çizilmiş.Yuvarlak halkayı çizen teknik resim mezunuymuş heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulaksiztavsan

hocam kağıtları yok edin bence, ortadaki yuvarlak şekilde yazımlar falan hiç hayra alamet değil. dua olsa adamakıllı yazılır o şekiller mekiller ney lae

aksi takdirde malesef şuna kadar gider :

Arapça yazılar buldum! (Dua mı? Büyü mü?)

Hâlâ bunlardan var mı hocam??

• Kardeşim arapça anlıyor az çok ama okutmaya üşeniyorum

• Kardeşime okuttum şimdi yazısı çok iyi dedi arapçayı çok iyi bilen biri yazmış ilk sayfada fatiha suresi tabloda ise 1 5 7 7 3 tarzında rakamlar varmış diğer sayfada sureymiş. Daire biçiminde olan yerde Allahın 99 ismi ve sureler varmış çoğunluğu fatiha son sayfadaki tabloda 68 78 63 gibi rakamlar varmış büyü falan değil anlıcan kötü bir şey yok okuduğu kadarıyla

• Git bir caminin hocasina durumu anlat goster bizide bilgilendir kardesim az cok anlar heralde..

• quote:

Orijinalden alıntı: ProdhatE

quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

%100 Havas ilminde Vefk'dir. bazı insanlar kötülükler musallat olmasın diye yazdırıyorlar..

+1 Hocam Vefk olmalı zira ortadaki daire cennetül esma ve ayetül kürsü yazıyor.
    Sakın diğerlerini dinleyip yakma iyi yada kötü böyle şeyleri yakmak musallat eder başına..

Aldığın kişiye geri ver sen en iyisi onları.

4.resimde daire arkadaşın dediği gibi cennetül esma dairesi ,arapça bilenler okuyabilir , resmin başında "hazihi cennetül esmai diye bir yazı başlıyor
    http://www.havasulesrar.com/vefk_pages.aspx?vi=70

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.