Bildirim
Arapça okuyabilen arkadaşlardan yardım istiyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ilk başta besmele var.okumaya çalışıyorum.okuyabilirsem editlerim
düzeltme: hepsini okuyamadım ama son kısım tevbe 129.meali: Eğer yüz çevirirlerse de ki: "Bana ALLAH yeter. O'ndan başka hiçbir ilah yoktur. Ben ancak O'na tevekkül ettim. O, yüce Arşın sahibidir."
İNŞALLAH yanlışımız olmamıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 31 Ekim 2013; 23:12:49 > -
Hayırdır kardeş nerede buldun o yazıyı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eski kullanılmayan bi dolaptan çıktı -
OJE Mİ SÜRÜYOSUN GÜZELMİŞ -
Yaaa dostum senin problemin nedir acaba yaptığın yorumu beynin,aklın,mantığın algılıyomu tabi varssa. Ayrıca ben burada ojem nasıl diye sormadım senin büyük ihtimalle idrak yollarında taş var. kısa zamanda bir dahiliye uzmanına görün. -
quote:
Orijinalden alıntı: double minded
düzeltme: hepsini okuyamadım ama son kısım tevbe 129.meali: Eğer yüz çevirirlerse de ki: "Bana ALLAH yeter. O'ndan başka hiçbir ilah yoktur. Ben ancak O'na tevekkül ettim. O, yüce Arşın sahibidir."
Teşekkür ederim allah razı olsun peki bunun bulundurulma amacı ne olabilir bi fikriniz varmı -
quote:
Orijinalden alıntı: hanifemre
quote:
Orijinalden alıntı: double minded
Teşekkür ederim allah razı olsun peki bunun bulundurulma amacı ne olabilir bi fikriniz varmı
google'a yazarsan bu ayet ile ilgili bilgiler edineceksin edit:hala kafana takılan bir şeyler varsa fotoyu karşıdan çek tekrar bakayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 31 Ekim 2013; 23:43:28 >
-
Sormak istediğimi eksik sormuşum bu bir muskanın içindeydi neden taşır bir insan bunu onu ögrenmek istedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X