Şimdi Ara

Aranızda ROM Yapabilen Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. J120F telefonum var. Orjinal ROM sıkıcı olmaya başladı. Cyanogenmod gibi bir tane ROM bulamadim. Aranızda ROM Yapabilen varsa bana ogrete bilirmisiniz ? Yada yapabiliyorsaniz yapabilir misiniz ? Yardımcı olanlara teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cynogen belki çıkabilir daha erken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rom Kullanan yada Stockdan Daha iyi Bir ROM var mı ki??
  • o panpa sendemi burdasın yanlız gene ban alımışsın. Cyanogenmod rom çıkarsa Samsung tan 6.0 istemem. Ama acaba 3-4 ay içinde çıkar mı bi Cyanogenmod. O kadar aradım bir ALLAHIN kulu rom yapmamış. Bende programcılık ve kodlardan biraz anlarım. Şimdi rom yapmaya çalışıyorum. Samsung J120F modeli kodları hala çıkmamış bende onlara bakıyorum. Neyse rom yapmayı da bıraktım. İnşallah çıkar bi Cyanogenmod. Bu arada senin Cyanogenmod var.
  • üzerinde çalıştım fakat s bootan dolayı baseband imei null oluyor
  • cepnotek C kullanıcısına yanıt
    nasıl yani rom yaptın ve atınca imei gidiyor demek mi istiyorsun ? Ayrıca null ne demek :D
  • Ben iPhone kullanıyorum ama elimde lg l9 p760 var biri unofficial cm11 4.4.4 kitkat romu yapmış ben bu romu base alarak galaxy s3 için yapılmış olan 4.4.4 tabanlı fiui rom'u portladım. Sorunsuz çalıştı. Resmi Cyanogenmod desteği belli bir süre sonra kesiliyor önemli olan desteklenmeyen cihazlar için linux dağıtımı üzerinde source'den cyanogenmod'u resmi olmadan da olsa derleyebilmek. Böylece cihaz yeni android versiyonu güncellemesi almamışsa bile unofficial cyanogenmod ile güncel sürüm kullanılabiliyor, ama bunu yapmak emek isteyen bir işlem. Android versiyonu değiştirmeden görsel olarak port yapmak istiyorsanız daha kolay. Bunun için xda developers forumdaki rehberlere bakabilirsiniz. Yalnız boş zaman isteyen bir uğraş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    6 yıl önce açıldı
    SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.