Şimdi Ara

aranızda pc den anlayan bakabilir mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu bnm hoparlorler calısmıyo sag alttada ses için simge cıkmıyor bunu pc me nasıl tanıtıp kullanabılırım ?
    baska pro.larda gormustum ses denetleyicisi varsa lınk pls
    yuklemede yarıdm ediin

• Bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp özellikler de.Ordan da donanım ve sistem özelliklerine gir.Buradan sesin tanıtılıp tanıtılmadığına bak.Tanıtıldıysa başka bir sorunun var.Tanıtılmadıysa tanıtırsın.
    Ha birde bu konuyu donanım kısmında açsaydın daha iyi olurdu.
  • tanıttım kardes ama sag altta sımge cıkmıyor ayrıca donanım bolumuınde kımse yok mıllet uyuyo
  • çalıştıra soundman yaz systemtray de çıkan logoya sağ tıklayıp volume controle bas
  • abi hata verdi bulunamadı die
  • up
  • apollo kardes yardım pls
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xp kullanıyorsun değilmi.Driverların yüklü olduğundan eminsen,ingilizce xp için
    control panel>Sound,Speech and Audio Devices>Sound and Audio Devices yolunu izle buradan place volume in the taskbar yazan kutucuğu işaretle ok diyerek çık ses simgesinin çıkması lazım şimdi

türkçe xp şu şekildedir sanırım
    denetim masası>Ses ve konuşma aygıtları>ses aygıtları yolunu izle buradan görev çubuğunda simge göster kutucuğunu işaretle
  • orası soluk hıcbır seye tıklanmıyo
  • muhtemelen ses katınla ilgili bir sorun var.Yine ingilizce xp iin yazacağım türkçesini sen bulursun artık
    bilgisayarım'a sağ tıka buradan properties>Hardware>Device manager bu yolu izle buradan üzerinde ünlem işaretli bi aygıt varmı ona bak yoksa sound,video and game controllers diye bi grup varmı ona bak

others devices diye bir sekme olmadığından emin ol

bu durumlardan biri varsa ses kartı driverını yeniden yüklemeyi dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.