Şimdi Ara

Aranızda Otobüs camı açamayanlar oldu mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aranızda hiç otobüsde bunalp camı açmak istediğinizde açamadıgınız ve demorolize oldgunuz anlar oldu mu

not: başıma gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

/>

araçla alakalı konulara hep aynı gif koyuyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: inFiniTyDark

quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

/>

araçla alakalı konulara hep aynı gif koyuyosun

diğer koyduğum konuları ispatla

• mümkün olduğunca elimi atmam , sıkışmıştır falan açamadık diye rezil olmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

mümkün olduğunca elimi atmam , sıkışmıştır falan açamadık diye rezil olmayalım

aynı durumdayım geneldede sıkışık olur zaten.
    geçen bursadan / gemliğe gelirken kadının biri oturuyordu açmayı denedi açamadı bi sola baktı kimse gördümü diye sonra oturdu dışarı seyretmeye başladı.

üzüldüm lan
  • Genelde minibüslerde başıma gelmiştir sanki herif camı japon yapıştırıcısı ile yapıştırmış gibi düşünüyorum açmaya çalışıyorum açılmıyor biraz daha zorlar isem kulpunu kıracağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla kaslı bir vücudum olduğundan (ayıptır söylemesi kollarım 38 cm) öyle bir sıkıntı yaşamadım. Ha bir de bazen kadınlar falan açamıyor camı, benden yardım istiyorlar ben açıyorum. Ordaki havayı anlatamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı dolmuşlarda kapı yanındaki camı vidalıyorlar

• bikere kızın biri camı açabilirmisniz dedi.
    açabilirim dedim. kesin içinden güldü bana çaktırmadı
  • ben yaşadım. Umrumda da degil. Zaten cam vidalıymış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

Valla kaslı bir vücudum olduğundan (ayıptır söylemesi kollarım 38 cm) öyle bir sıkıntı yaşamadım. Ha bir de bazen kadınlar falan açamıyor camı, benden yardım istiyorlar ben açıyorum. Ordaki havayı anlatamam.

Sıkışmış bir camdan bahsediyor millet sen kaslı bi vücut ile bağlantı kuruyorsun beyin yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamyalamus

quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

Valla kaslı bir vücudum olduğundan (ayıptır söylemesi kollarım 38 cm) öyle bir sıkıntı yaşamadım. Ha bir de bazen kadınlar falan açamıyor camı, benden yardım istiyorlar ben açıyorum. Ordaki havayı anlatamam.

Sıkışmış bir camdan bahsediyor millet sen kaslı bi vücut ile bağlantı kuruyorsun beyin yine

Şaka yaptık anasını satiyim hemen de ciddiye alma.

• Bir gün Vezneciler yeşilpinar hattına bindim eve gidiyorum. Neyse Fatih itfaiyede abla bindi bana cami acarmisiniz dedi tamam deyip açmayı denedim açamadım (oyle yapılı falan gözükmüyorum) abla ezdi beni ben denirim dedi açamadı neyse bı abi bindi 1.85 civarlarında yapılı bı abi o denedi baktı acamiyo çaktirmadi dondü önüne acicesme de bı abla bindi acarmisiniz dedi bende sıkışmış abla dedim ben deniyim dedi once besmele çekti sonra bilmediğim bir dua okuyup açtı abiyle
    Gözgoze geldik utancımdan 1 durak sonra indim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Galio1347

Bir gün Vezneciler yeşilpinar hattına bindim eve gidiyorum. Neyse Fatih itfaiyede abla bindi bana cami acarmisiniz dedi tamam deyip açmayı denedim açamadım (oyle yapılı falan gözükmüyorum) abla ezdi beni ben denirim dedi açamadı neyse bı abi bindi 1.85 civarlarında yapılı bı abi o denedi baktı acamiyo çaktirmadi dondü önüne acicesme de bı abla bindi acarmisiniz dedi bende sıkışmış abla dedim ben deniyim dedi once besmele çekti sonra bilmediğim bir dua okuyup açtı abiyle

• sadece bileğine birazcık guvenenleri morartmak için ustaca dizayn edilmiş camlar. başka hiç bir fonksiyonu yoktur.
    "şu camı açsak da serinlesek" diyen yaşlı teyze kılığındakiler aslen etraftaki morarma olma potansiyeli belli bir sınırın ustune çıkmış sazanlari avlamak amaciyla belediye tarafindan gorevlendirilmiş ajanlardır, psikopattir onlar.
  • Karizmanın çizildiği andır..

• Kız camı açar mısın dediydi. Vidalı olduğunu ne bileyim. minibüsteydik. Nasıl abandıysam çaresizlikle 3 hafta ağrımıştı elim. Açamadım tabi. Müsait bir yerde indim, duşa girdim ağladım. Çok kötü bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galio1347

Bir gün Vezneciler yeşilpinar hattına bindim eve gidiyorum. Neyse Fatih itfaiyede abla bindi bana cami acarmisiniz dedi tamam deyip açmayı denedim açamadım (oyle yapılı falan gözükmüyorum) abla ezdi beni ben denirim dedi açamadı neyse bı abi bindi 1.85 civarlarında yapılı bı abi o denedi baktı acamiyo çaktirmadi dondü önüne acicesme de bı abla bindi acarmisiniz dedi bende sıkışmış abla dedim ben deniyim dedi once besmele çekti sonra bilmediğim bir dua okuyup açtı abiyle

• Ben kulpu kırdım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.