Şimdi Ara

Aranızda Feldkamp ı gerçekten isteyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben Karl Heinz Feldkamp gibi yaşlı birinin hoca olmasını istemiyorum açıkçası,eğer başka bir sorumluluk verilecekse tamam ama bu tür teknik ekiplerinde pek başarılı olduğunu görmedim.

• kalli ile başarısızlık kaçınılmaz
  • Adam 80 yaşına geldi nerdeyse. Başkanda bi o kadar var. Kulübü huzur evine çeviriyolar sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

kalli ile başarısızlık kaçınılmaz

banada öyle geliyor.adam sanki Türkiye'ye eğlencesine geliyor gib..hocalığı bıraktıktan sonra tekrar başlayacak olması bunu gösteriyor.İnşallah bir sürpriz olur ve başkası gelir.
  • ummadık taş baş yarar. peşin hükümlü olmayalım derim. kariyeri ve tecrübesini kimse tartışamaz. brozontorusdan değil, kendi isteği ile çalışacak dünya çapında yaşlı bir teknik adamdan bahsediyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

ummadık taş baş yarar. peşin hükümlü olmayalım derim. kariyeri ve tecrübesini kimse tartışamaz. brozontorusdan değil, kendi isteği ile çalışacak dünya çapında yaşlı bir teknik adamdan bahsediyoruz.

İnşallah tutar ama adamın bıraktıktan sonra tekrar başlamış olması bana sanki ya tutarsa diye düşündüğü hissi uyandırıyor.
  • bugün var yarın yok neyini isteyeyim .. geldigimde takımda hakan şükürü görmek istemiyorum demiş .. demekki bu adam futboldan anlıyor .. bakalım neler olcagını görcez pek sanmıyorum ama inş başarılı olur ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yakın örnek bjk yi hatırlayın; adam sağlık sorunları sebebiyle apar topar gitmişti alamanya'ya. bence zamanındaki halefi hollman bile bundan çok iş yapar.veya hans peter briegel (buda yardımcısıydı) yine kalliden iyidir. bu arada dünyada td mi kalmadı yaw. ne bu yok lucescu yok kalli
  • FEENRLİ ARKADAŞALR ULUBATLI SOONUS GELİO MERAK ETMEYİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

ummadık taş baş yarar. peşin hükümlü olmayalım derim. kariyeri ve tecrübesini kimse tartışamaz. brozontorusdan değil, kendi isteği ile çalışacak dünya çapında yaşlı bir teknik adamdan bahsediyoruz.

İnşallah tutar ama adamın bıraktıktan sonra tekrar başlamış olması bana sanki ya tutarsa diye düşündüğü hissi uyandırıyor.

Sağlık sorunları nedeniyle bırakmıştı teknik adamlığı. Daha sonra Almanya'da tedavi olduktan sonra doktorları devam edebileceğini söylemiş ve o yüzden yeniden başladı.

Bence başarılı olabilecek biri. Yaşı problem ama eğer önemli bi sağlık sorunu yoksa (ki tedevi sonrası sağlık sorunu ortadan kalkmıştı) iyi bir teknik adam olduğundan şüphe yok. Gençlere şans vericeğini söylemişti.

• Selam,

ben gerçekten istiyorum Feldkamp'ı, unutmayalım ki geldiği sene daha ilk maçında Fener'i yenmeyi başarmıştık ve o sezon şampiyon olduk. bence yaşlı olması sorun değil, kendisi bana göre çok başarılı olacak ve Gs lig ve avrupada hakettiği yere gelecek diye düşünüyorum.

saygılar
  • quote:

Aranızda Feldkamp ı gerçekten isteyen var mı?

Var
  • gs ye ilk geldiginde saglik problemlerini one surup birakti besiktasta keza oyle.üstelik bunlar daha gençken oldu.Bu ligin stresini derdini çekecek adam değil,takimi yari yolda birakma ihtimali cok yuksek,daplasmanlar medya baskısı falan filan kaldiramaz bence...kesinlikle gelmesin.ersun yanal gelsin,abdullah avcı gelsin,lucescu gelsin..
  • NBA da loçların yaş ortalaması 65
    acaba avruoada TD lerin yaş ortalaması kaç.
  • geçen seneyi mumla arıcaz gibi geliyor önümüzdeki yıl..
  • galatasaray bence yazık eder kendine. her üst düzey yöneticilik gibi teknik direktörlükte hırs ister 73 yaşında bir adamın tek hırsı biraz daha yaşamaktır diye düşünüyorum. geleceğini sanmıyorum ama gelirse de hayırlı olsun. ben bir Fenerbahçeli olarak gelmesini isterim o ayrı
  • Bakalım çok bilmiş arkadaşlar mı yanılacak yoksa biz mi ? Her başarısız sonucun ardından Gerets şöyle,Gerets böyle yok o adamı orda niye oynatmadın yok bunu niye böyle yapmadın diyen arkadaşlar yeni gelen teknik direktöre ne diyecekler bakalım.Gelecek olan hoca Gerets'den iyi mi olacak kötü mü olacak ilerleyen zamanlarda göreceğiz.Gerets'i istemeyen bu kişiler gelecek hocayı da 2-3 maç sonunda zihninde postalar.Ama hala anlamaz ki Galatasaray'da sorunların en küçüğü Teknik Direktördedir.
  • Gelsin.
  • 80 yaşındaki bi adam futbol oyununu ne kadar yönlendirebilir ki..
    ama gelirse de gs ye hayırlı olsun..
  • ya ne feldkampı yaaaaaaaaaa 80 yaşında adamın ne işi var lucescu yada başka kendini ispat etmiş bı td ollması lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.