Şimdi Ara

aranizda AB GYMNIC kullanan varmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ab gymnic ve turevi aletleri kullanipta bi faydasini goren kimse varmi acaba. ayrica bu aletler sak1z pil denilen kisa omurlu ve pahali sayilabilecek pillerle calisiyo. tecrube edenler pil omru konusunda da bilgi verebilirlerse sahane olur.

• kimse kullanmadimi yahu.. herkesi karın kasları yerli yerindemi yani.
  • walla ben kullandım kol çevresinde baya işe yarıofakat karın bölgesinde bi b.ka yaramıo ya da benim karnımda fazla yağ vardı da bende mi işe yaramadı bilemiyorum
    Ayrıca bu alet çok fazla pil tüketmez Bir tek CR2032 lityum pille bir aydan fazla kullanabilirsiin herhalde .
    Herhalde diorum çünkü ben hiç pil deiştirmemiştim . Baya bi kullandıktan sonra canım sıkılmıştı kendim bırakmıştım.
  • Böyle uyduruk aletlerle uğraşmayın lem,
    bide genç olacaksınız.

Yat yere çek şınavını mekikini babalar gibi

bak nasıl oluyorsun taş gibi
  • ya baba çektim bi surede cok kasamıyom ya pek bi sonuc da alamayınca. bi de bunları deneyelim bakalım. hele o ham vuvutla ilk mekik cekmeye basladıgın gun yokmu. bi hafta yamuksun sonra
  • Var ya kol bölgesinde 1 hafta kullan yemin ediyorum dağ gibi kol kasın oluyor, bi sıkıyosun 10 yıl halter çalışmış gibisin. Ama dayanıklılık kazandırmıyo, sırf şekil. Yani çeksen 100 şınav çeker gibi kasların var ama 10 tane bile çekemezsin.
  • olsun ya şekil oslun dayanıklılıgıda sınavla hallederiz biraz biraz sen ne diyosun pil tuketimi icin. bunların ince kalem pille calısanlarıda cıkmıstı ama bulamıyorum hic bi yerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben çok az kullandım benimkisinin farklı bir ismi vardı. Kalem pille çalışıyordu.

Aslında ilk olarak karın ve baldır bölümündeki yağları eritmek için aldım. Sonra bir keşfetmişim kol olayını. Amanın boksör gibi oldum.. Benimkinde 4 çıkış vardı. Her çıkışa iki birim yapışkan takabiliyordun. A, B ve C şekil-boyutlarında yapışkanlar... 4 tane A, 2 tane B ve 1 tane C takılabiliyordu her girişe. Bunları vücudunun istediğin yerine koyuyosun işte. Çalıştırıyosun. Her girişinde güç ayarı vardı. Ana makinede 4 tane çevirme düğmesi demek. 0'dan 1 volta kadar. Ben vücudumun hiçbir yerinde 1 volt uygulayamadım. Resmen elektrik çarpıyo. Ama alıştıktan sonra 0.6'yı falan geçiyosun azıcık.

Ama tek bir kötü yanı var, o kadar para verip 1 hafta falan kullanabildim. O yapışkanlar İĞRENÇ bir duruma geldi. Aslında ek parça olarak falan satılıyodu ama almadım. Yine de 1 hafta yetti tabii..

EDIT: He bi de şekil olsun diyenler için en kolay ve yan etkisiz çözüm. Ne hap ne ilaç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 23 Ağustos 2005, 22:06:45 >

• dostum nerden almıstın peki aleti hatırlıyormusun. ben kalem pille calısanı bulamadım cunku bi turlu bayadır arıyorum..
  • www.homedrom.com dan almıştım. Hani reklamları oluyo ya televizyonda falan. Yok bıçak seti, yok Abshaper falan.. Her türlü gereksiz şey ama öyle bir yer yok artık galiba..

Onun dışında birkaç böyle fitness ürününü gittigidiyor, hepsiburada'da falan gördüm.. Oralara bak. Aslında adını da hatırlayıp söylemek isterdim ama yıllar oldu.
  • hımm cok sagol ya yardımların icin. sen ilk cıktıgı zamanlarda almıssın daha. homedromdan aldıgına gore. cok pzhalıydı o zamanlar ya 100milyona falan satıyolardı. simdi 10milyondan baslıyo..
  • Arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama ben bu ürünü yeni edindim yeni yeni kullanmaya başladım da

uzun süre kullanan arkadaşlar oldu mu nasıl etkileri

Bir de bişey soracağım
    Örneğin karın kasları için hangi modda çalıştırılmasını uygun buluyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.