Bildirim
Aranıza Katılmış Bulunmaktayım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hayırlı olsun .4.4.2nin üstü yok ama gelen ufak güncelleme varsa kurun zararı olmaz. ana konudan devam ediniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç GB ? Ne kadara aldınız ve hangi servis bakıyor garantiye -
Hayırlı olsun, Allah gule gule kullanmak nasip etsin.
hayırlı olsun dogru seçim -
quote:
Orijinalden alıntı: cankal
hayırlı olsun dogru seçim
+1... -
Hayırlı olsun
Aklın yolu bir demek ki herkes n11den alıyor
Benim kulaklıkta cızırdama vardı, ilk verilen kitkatta yani, o yüzden güncelledim ve düzeldi. Bu sorun yoksa güncelleme, otomatik sessiz modu açamıyorsun -
cvp yazanlara teşekür ederim..jb olarak geldi ama kitkat güncellemesi yapmıyacağım galiba bir süre memnunum...ben androıd ılk defa kullandıgım ıcın jb ıle kıtkat arasındakı fark nedır bırı acıklayabılırmı ?
@kobraamca3883 = LG 32gb aldım 1220 lıraydı..111 lıra hedıye kupon verdıler bende şu kılıfı aldım
http://www.n11.com/lg-g2-d802-kasali-kapakli-orjinal-flip-cover-kilif-mavi-renk-P24962916 -
Hayırlı olsun hocam. Hangi servis bakıyor acaba Delta mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: LeSRiSeL
cvp yazanlara teşekür ederim..jb olarak geldi ama kitkat güncellemesi yapmıyacağım galiba bir süre memnunum...ben androıd ılk defa kullandıgım ıcın jb ıle kıtkat arasındakı fark nedır bırı acıklayabılırmı ?
@kobraamca3883 = LG 32gb aldım 1220 lıraydı..111 lıra hedıye kupon verdıler bende şu kılıfı aldım
http://www.n11.com/lg-g2-d802-kasali-kapakli-orjinal-flip-cover-kilif-mavi-renk-P24962916
100 liraya kılıfmı alınır Yaw
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
@gogogo. = valla orjinal kılıfmış gelsin görecez :)
@kobraamca3883 = evo garanti diye bir firma..Nasıl birşey bende bilmiyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonla konuşurken internet kesiliyor
- sistem arayüzü yanıt vermiyor ne demek
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- iphone arka kamera ters çekiyor
- internetsiz radyo dinle
- s23 ultra güncelleme
- samsung mesajlar
- samsung a15 ne zaman çıktı
- vivo x200 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
- poco x6 pro ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X