Şimdi Ara

ARANIYOR: Kingston 512MB DDR 333 x 2 adet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Özellikle gerçek DDR 333 olmalı.
    Normalde DDR 400'ler 333 hızında çalışıyor FAKAT onboard ekran kartlı modellerde problem çıkartıyor, reset atıp duruyor.

Bu yüzden DDR 333 hızında olmalı.
    Ankara'da olursa daha iyi olur, elden alabilirim.

PM atarsanız memnun olurum.

Ekleme: Masaüstü rami arıyorum notebook değil arkadaşlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 15 Nisan 2010; 12:24:47 >

• kardeş bence anakartının Ram marka/çip uyumluluğuna bakman daha yararına olacaktır.
  • @DemirAtlı
    Hocam tavsiyen için teşekkür ederim.

Zaten istediğim marka ramleri anakarttan söküp başkasına vermek durumunda kalmıştım zamanında. Hiç problem çıkartmamıştı kullanımda. Şimdi yine aynı marka ve modelden alırsam problem çıkartmaz diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?
  • muhtemelen sorun çıkartmayacaktır.

Kingston genelde en sorunsuz marka oluyor onu da düşünebilirsin.
  • Geçen yıl bir arkadaşımın bilgisayarındaki tümleşik ekran kartlı GIGABYTE GA-8SIMLH model adlı anakartın üzerindeki 256MB 333MHZ 'lik rami çıkarıp yerine 2x512MB 400MHZ KINGSTON ramleri taktım. Anakartın desteklediği ram hızı 333MHZ olduğundan 400MHZ'lik ramler de otomatik bi şekilde 333MHZ hızında çalıştılar. Bügüne kadar da sorunsuz çalışıyorlar. İster onboard vga'lı ister harici bir vga ile. Eğer çok spesifik bir durum değil ise bence sorunu başka bir yerde aramalısın.
  • @yaskoo_87
    Hocam ne yazık ki spesifik bir durum. Aldığım kartın incelemesini yapan bir sitede inceleyen kişilerde aynı problemden bahsetmişlerdi. 400 MHz ramler makinaya reset attırıyor.
  • 2 adet sorunsuz VDATA 256 mB. 333 Ram var.
    yani toplam 512 mb.

15 Liraya vereyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwsoft

2 adet sorunsuz VDATA 256 mB. 333 Ram var.
    yani toplam 512 mb.

15 Liraya vereyim.

Kingston 512MB DDR 333 x 2 adet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.