Şimdi Ara

Aramızda Star Rafinerisi'nde çalışan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aramızda Star Rafinerisi'nde çalışan var mı acaba? Çalışmaya başlayacağım firmanın Bornova'dan Aliağa'ya servisi yokmuş(Bornova'dan gelen 1 kişi dışında kimse yok).

Şimdi İzmir Metro'nun mesaisi 6:00'da başlıyor, İZBAN ise Halkapınar'dan 6:08'de kalkıyor. Evka 3 Metro istasyonundan 6:00'da kalkan metronun 8 dakikada Halkapınar'a gelmesi imkansız. 6:08'de Halkapınar'dan kalkan İZBAN Aliağa'ya 7:05'de varıyor ve 7:15'de oradan kalkan servis çalışanları Star Rafinerisi'ne götürüyor. Ben 6:08'deki İZBAN'a binemeyeceğim için bir sonrakine binmek zorunda kalacağım ve bu da benim Aliağa'ya 7:25'de varmama neden olacak. Saat 6:00'dan önce de hiçbir araç yok. Nasıl zamanında ulaşabilirim?

Son olarak Petkim Lojmanları'nda kalan var mı? Varsa eğer lojmanın olanakları ve daireler ile ilgili bilgi alabilir miyim?

Teşekkürler

• :/ up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lojman işi yaş, hiç ayrıntıya girmeyeyim zamanla neden yaş olduğunu öğrenirsin. Bornova' dan Petkim' in servisi var fakat Star çalışanlarını ayrı tutuyorlar bildiğim kadarıyla. Ayrıca merkezi yerlerden geçiyor, Evka' lardan geçtiğini hiç sanmıyorum. Hani rica etsen falan yer varsa getirirler diyeceğim ama... Anladığım kadarıyla normal zamanlı çalışıyorsun, oldukça yorucu olur beş gün de çalışsan ki bildiğim kadarıyla Star çalışanları Cumartesi de çalışıyor.... Ulaşım imkanın araba dışında yok gibi bir şey, anca arabayla otobandan akar en fazla bir saatte gelirsin fazla sallanmazsan yolda. Evli misin, değil misin hiç bir şey yazmamışsın taşınmakta fayda var

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Lojman işi yaş, hiç ayrıntıya girmeyeyim zamanla neden yaş olduğunu öğrenirsin. Bornova' dan Petkim' in servisi var fakat Star çalışanlarını ayrı tutuyorlar bildiğim kadarıyla. Ayrıca merkezi yerlerden geçiyor, Evka' lardan geçtiğini hiç sanmıyorum. Hani rica etsen falan yer varsa getirirler diyeceğim ama... Anladığım kadarıyla normal zamanlı çalışıyorsun, oldukça yorucu olur beş gün de çalışsan ki bildiğim kadarıyla Star çalışanları Cumartesi de çalışıyor.... Ulaşım imkanın araba dışında yok gibi bir şey, anca arabayla otobandan akar en fazla bir saatte gelirsin fazla sallanmazsan yolda. Evli misin, değil misin hiç bir şey yazmamışsın taşınmakta fayda var

Merhaba,

Teşekkür ederim cevabın için. Evet cumartesi de dahil olmak üzere 6 gün çalışılıyor. Şuan için bir yol planım oluştu diyebilirim. Bornova'dan Salhane metro istasyonuna, oradan da Aliağa metro istasyonuna gideceğim, 7:15'de de servis gelip Star Rafinerisi'ne götürecek. Bekarım bu arada, ailemle kalıyorum Bornova'da. Sizin mesleğiniz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaynakmühendisi

quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Lojman işi yaş, hiç ayrıntıya girmeyeyim zamanla neden yaş olduğunu öğrenirsin. Bornova' dan Petkim' in servisi var fakat Star çalışanlarını ayrı tutuyorlar bildiğim kadarıyla. Ayrıca merkezi yerlerden geçiyor, Evka' lardan geçtiğini hiç sanmıyorum. Hani rica etsen falan yer varsa getirirler diyeceğim ama... Anladığım kadarıyla normal zamanlı çalışıyorsun, oldukça yorucu olur beş gün de çalışsan ki bildiğim kadarıyla Star çalışanları Cumartesi de çalışıyor.... Ulaşım imkanın araba dışında yok gibi bir şey, anca arabayla otobandan akar en fazla bir saatte gelirsin fazla sallanmazsan yolda. Evli misin, değil misin hiç bir şey yazmamışsın taşınmakta fayda var

Merhaba,

Teşekkür ederim cevabın için. Evet cumartesi de dahil olmak üzere 6 gün çalışılıyor. Şuan için bir yol planım oluştu diyebilirim. Bornova'dan Salhane metro istasyonuna, oradan da Aliağa metro istasyonuna gideceğim, 7:15'de de servis gelip Star Rafinerisi'ne götürecek. Bekarım bu arada, ailemle kalıyorum Bornova'da. Sizin mesleğiniz nedir?

Ben denizciyim...

• ne işi yapacaksınız orada

Orijinalden alıntı: kaynakmühendisi

Kusura bakmayin gec cevap veriyorum. Kaynak muhendisi olarak calisacagim hatta bugun de ilk is gunumdu.

Çalışmaya başlayalı baya olmuş,star rafineride çalışma şartları ve sosyal imkanlar nasıl?
    Benimde Petkim veya Starda çalışma ihtimalim var...

Hyundai i20 1.4 Crdi 90 HP Select Opak Kırmızı
    2009
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.