Şimdi Ara

Aramda oyundan çıkan gerizekalılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gerzekler yüzünden yaklaşık 15 dakikadır aram oyun bekliyorum.Heroyu beğenmeyip çıkıyorlar.Ya madem hero ayrımı yapacaksın ne diye aram girersin ?
    Allah belalarını versin amin.

• sakin şampi
  • sanane bilader ister girer ister cikar, bend bazen pc de 3-4 dk lik isim oldugunda aram giriyorum ne hero cikacakmis bakiyorum varsa zarliyorum sonra.cikiyorum , cikinca zarlarda geri geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

sanane bilader ister girer ister cikar, bend bazen pc de 3-4 dk lik isim oldugunda aram giriyorum ne hero cikacakmis bakiyorum varsa zarliyorum sonra.cikiyorum , cikinca zarlarda geri geliyor

sen çıkarsan gelmiyor,başkası çıkarsa geliyor
  • quote:

sanane bilader ister girer ister cikar, bend bazen pc de 3-4 dk lik isim oldugunda aram giriyorum ne hero cikacakmis bakiyorum varsa zarliyorum sonra.cikiyorum , cikinca zarlarda geri geliyor

ne demek sanane,girmeyecek o zaman beni bekletmeye ne hakkı var 15 dk lık oyun oynayacağız 15 dk bekletiyorlar.Üstüne de alınmışsın zaten rahatladım oh.
  • ARAM'da oyun sonu kazandığın/kaybettiğin bişey olmadığı için çıkmak çok da sıkıntı olmuyor. kızacak bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

quote:

sen çıkarsan gelmiyor,başkası çıkarsa geliyor

zaten hic zarlamamistim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ouma Shu

ARAM'da oyun sonu kazandığın/kaybettiğin bişey olmadığı için çıkmak çok da sıkıntı olmuyor. kızacak bişey yok.

Duzgun ve adil bi oyun istiyor olamaz mi?

Cok dogru bir sey gibi birde savunanlar var sanane diye. kesin kendileri de yapiyor da ondan. aferin bu kafayla milletin oyun zevkini bozmaya devam. sonra ranked'da afk vardi diye aglamasini biliyorsunuz. lak lak orda burda tr serveri kalite yerlerde demesini de. sizin gibiler yuzunden kalite yerlerde.
    oda ayni kafa buda. ikiside oyunun icine ediyor, eglence kalmiyor. illa ranked oyun mu olmasi lazim hakli bulmaniz icin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

ARAM'da oyun sonu kazandığın/kaybettiğin bişey olmadığı için çıkmak çok da sıkıntı olmuyor. kızacak bişey yok.

Cok dogru bir sey gibi birde savunanlar var sanane diye. kesin kendileri de yapiyor da ondan. aferin bu kafayla milletin oyun zevkini bozmaya devam. sonra ranked'da afk vardi diye aglamasini biliyorsunuz. lak lak orda burda tr serveri kalite yerlerde demesini de. sizin gibiler yuzunden kalite yerlerde.
    oda ayni kafa buda. ikiside oyunun icine ediyor, eglence kalmiyor. illa ranked oyun mu olmasi lazim hakli bulmaniz icin?

bana neden sinirlendiğini anlamadım.

profilime girersen fazla ARAM oynamadığımı görürsün. oynadığım ARAM'lardan da asla çıkmadım, çıkmam. bence gidip başkasına yüklen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

bana neden sinirlendiğini anlamadım.

profilime girersen fazla ARAM oynamadığımı görürsün. oynadığım ARAM'lardan da asla çıkmadım, çıkmam. bence gidip başkasına yüklen

senin mesajini alintiladim ama sadece sana yuklenmek icin degil, genel konustum. Yapmiyor olabilirsin o senin bilecegin is. yapmiyorsan ne ala ama savunman gerekmiyor yapanlari da. Sinirli sekilde kavga amacli yazmadim bu arada. ben normal oyundan belki daha sık aram veya dominion oynarim o modlarda afk orani cok daha fazla ve afk oldugu zaman kazanma sansin daha dusuk. ben cok cektigim icin biraz patlama gibi olmus ama gercekten cok sinir bozucu bir durum. oyuna giren adamin duzgun bir oyun beklemesi en dogal hakki. puan kazansin veya kazanmasin.

• Adam ağır atarlı çıktı bide bela okumuş

• Sohbet ekraninda istedigi heroyu alamayinca kufur eden olursa %50 cikiyorum.Ama zaten aram en fazla 2-3 kez oynarim ayda

• Ne diyorsun ya sen? Bende arama girince lol kapanıyor benim mi suçum bu ne yapayım? Bi de bela okumuşsun bir şey derdim ama neyse.
  • fetonun yeğeni misin
  • ulan bakıyorum takımda birine nidale gelmiş , seviniyor oley nidalee falan diyorum bana ver yoksa quit atarım baktım vermiyo basıyorum quiti oynuyamasın diye ehehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

ulan bakıyorum takımda birine nidale gelmiş , seviniyor oley nidalee falan diyorum bana ver yoksa quit atarım baktım vermiyo basıyorum quiti oynuyamasın diye ehehe

aynısı yapmıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cikmayin lan arraaamm de cikmazlar

• quote:

zaman var yetmezmi ibretlik üye
  • 2 dk daha beklesen nolcak

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

ulan bakıyorum takımda birine nidale gelmiş , seviniyor oley nidalee falan diyorum bana ver yoksa quit atarım baktım vermiyo basıyorum quiti oynuyamasın diye ehehe

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.